Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende kayseriliyimmmmzemuszemus

Elbette :1rolleyes: Gözdem benim ismim 28 yaşındayım , aslen fethiyeliyim, bilg. mühendisiyim, evli değilimmm maleesefff ama çok fena aşığımmmm :asigim: güneşle gülen yağmurla ağlayan biriyim, yıkar yakarım ortalığı ama sonra gayette güzel toplarım o yüzden bana düzenlisin derler lülülülülülü hayata mizah yönünden bakmayı seviyorum bazende kara mizah tabiki yerimseniben deliyim, azıcık fırlamayım, birde yasine çok aşığım söylemişmiydim :jeyyar:

kendimi okulda gibi hissetdim ama bugün bende düşünmüştm böyle bir şey yapalım diye ii oldu sağolasın hilalcim:)

alkisalkisalkis
uygundur ablam ..
bu soruya ne cevap verdin suram çok merak ettim ileri sayfalrda ne konuştunuzonuda okumadım ...kaydirigubbakcemile3
ama cevap b şıkkı yanlış olan bu yazıda bu şık a.s
diger bilgilere aynen katılıyorum ..
neden biz montide dengeli bir biçimde karbonhidrat alıyoruz sorusunada çok güzelbir cevap olmuş ...

oy oyy terzi kendi söküğünü dikemezmiş canımolumunekankayizsmile bu arada bebiş muhabbetinden daha beni bıktıramadın haberin olsun:ecrin_bebek:

anaaaaa hem kayseri hem hacılallı walla korkulur senden hemşomkaydirigubbakcemile3
benimde sınıf arkadaşım var hacılarlı ilginç bir yöresel yapıları war onlar zaten kayseriliyiz demiyor direk hacıllallıyız diyoraklinialirimsmile

Son düzenleme:

aynen b dedim ablacım,
demekki soruyu hazırlayanlarda monticiymiş:lepi:kaydirigubbakcemile3

hilalcim tanıtalım canım ..

bakma bana abla dediklerine ben 35 yaşından bir fıstık hatunum :roflol:.ayrıca liliş ablamın dedigi gibi azcık artistim .:roflol::roflol::roflol::roflol:..
şaka bir yana 35 yaşındayım ev hanımıyım ama okumaktayım ayrıca 3 tane veledim var 15.11. 10 yaşlarında ...16 senelikte eviliyim ...
2 senedir bu takımdayım kah kaptan kah yan bekçi olarak ama her zaman tüm sestek burdayım arkadaşlarım için ...:1hug:
13 yaşından beridirde kilolarla mücadele ederim şu anki kilom geç kızki kilomdan bile az yane.sırnaşık şey
zamanla tanırsın hepimizi canım burda sedece diyet konuşmuyoruz diyet takımlardan birazda farkımız burda biz her şeyimizi paylaşıp beraber özülüp bereber seviniyoruz ...:lepi:

ayyy yeni gelinsin..Allah mesut etsin..bu arada hep söyleyeceğim unutuyorum çok masum bir yüzün var:kedi:
şok diyetler çok kötü gerçekten bende 5 gün 5 kiloyu yaptım..vere vere 1.5 verdim öteki hafta düzgün beslendiğim halde geri aldım..ve metabolizmamı bozdu hala veremiyorum onun yüzündenkötükedihüso

olsun daha çok gençsin olur inşallah birgün.okul bitsin hele..ankaraya bende gelmek istiyorum yaaa..
sende küçük evlenengillerdensin.kaydirigubbakcemile3
oğullarınıda allah bağışlasın canım..hedefine ulaşmışsın accuk bişey kalmış

buyur şişir canım her zaman dert dinlerim..ama üzme kendini olur inşallah birgün çocuğun..önemli olan sağlıklı ve hayırlı olacak bir evlatın dünyaya gelmesi değilmi??
:roflol:çok güzel ifade etmişsin canım..yasini söylemiştin..oda sana deli gibi aşık belli ki..almak istediği evden belli..sevgi parayla ölçülmez asla ama oda seni en iyi en rahat şekilde bir evde oturmanı istiyor..
evet şimdide ben kendimden bahsedeyim..25 yaşındayım 22 yaşında evlendim 14 aylık kızım var adım hilal..matematik bölüm mezunuyum..evde oturuyorumdelikafaduldenöğretmenlik yaptım bıraktım dersanedeydim çok yorucuydu..zaten çocukta olunca böyle iyi oldu biraz kafamı dinledim ama memurluk istiyorum kpss çalışıyorum..aslında çalışamıyorum..balıkesirliyim,anamurda ikamet ediyoruz şimdilik.burdada yeni sayılırız..diyar diyar geziyoruz...bende doğumdan sonra kilolarımı verdim ama biraz daha zayıflamak istiyorum..anlattım ya önceden bu arkadaşar ve akrabalar psikolojimi bozdularklava:kötükedihüso..öyle işte benimde ilk hedef 60..sonrası allah kerim

Son düzenleme:

aeben abla hazır burdayken sana bir soru sorayım
hani hep tek çorbayla öğün olmaz diyorsun ya
ben anlamadım meselaben mercimek çorbası(unsuz),yanında salata(yağsız peynirle) veya yanınada yoğurt ayran vs. içsem öğün yerine geçmiyor mu:uhm:

amaaaan abla abla deyince bende dedim 45 falan var herhaldekaydirigubbakcemile3 evet hala çıtırsın...bende ortaokuldaki kiloma dönmek istiyorum..lisedeykende hep 60-66 arasında gezdim durdum.....eee maşallah hepiniz küçükten evlenmişsizniz yaaaw..

tanıştığımza memnun oldum hocam, neden ankara istiyorsun?
bu arada ne melek nede ben daha denemelere bile başlamadık, birimizin kocası istemiyor birimizin kariyer hedefleri yüzünden çocukta yaparım kariyer de diyemiyoraklinialirimsmile
şimdi bu kadar havalanıyoruz denemelere başlayınca ne olur bilmiyoruz Allah hayırlısını versin
:Saruboceq:

valla şekerim bişey alırken övünmek gibi olmasında eşim hiç sesini çıkarmaz çünkü bilirki ben istediğim fiyata alırım onu:))))
hatta çoğu kez hedefime ulaşıp poarayı uzatırken eşime sorduklarına şahit oldum abi hanım nereli diye oda övünerek kayserili der:)))
abi baştan söylesene uğraşmazdık hiç he derdik diyolar bla bla bla
bende artık baştan söylüyorum ben kayseriliyim fiyatta bişey yapın diye :))

sanki çocuğum olmuyomuş gibi bi anlatım yapmışım di mi kaydirigubbakcemile3

geçen gün kocam ikna oldu hadi dedi bir kere deneyelim şansına olursa olur olmazsa olmaz diye :roflol: :roflol:

yürü git dedim ben de ona adam bana şans veriyomuş bi de :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende hiç yapamam pazarlık ya ,çok utanırım kesinlikle söyleyemem kaydirigubbakcemile3

bende nurhayat arkidişler bana kısaca nuro derler. 31 yaşındayım çalışmıyorum istanbuldayım aslen trakyalıyım 4 senelik evliyim bebiş için baş ağrıtanlardan biride benim :))) monti yapıyorum ve 1 yılı geçti burdayım taze takım kaptan yardımcısıyım.

:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: annem fln da öyle gerçekte biz pazarlığa çok alışmışız, annem ankaraya gelince bir yerden alış veriş yaparken blöf yapar yok almıyoruz şu fiyat olursa alırız diye zannediyorki adam peşimizden koşacak tamam abla olur diyecek, mağazadan çıkarız arkamızdan ne gelen var ne giden öyle kalırız anne derim burası ankarakaydirigubbakcemile3
ben de tam tersi canım babam esnaf olduğundan mıdır nedir hiçç indirim fln yaptırmam çekinirim adam kar etsin diye bizimki de derki ne biçim kayserilisin , hemenn ipi eline alır hatta alışverişe gitmeden beni tembihler sen ağzını açma diyekaydirigubbakcemile3

herkesi topluca tanımıştık olduk iyi oldu hilal kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…