bende kayseriliyimmmmzemuszemuswawww sn baya protein tüketiyorsun maşallah, ama menün çok güzel her besin grubunda var ve dengeli böyle devamolumunekankayizsmile
ablacım eğer kilo vermesini istiyorsanız evde hepiniz onun programına göre yaşayacaksınız,
annemde küçükken bana derdi ama biz kayserili olduğumuz için evde hamur işleri pastalar fır döerdi gelde yeme. annem de yaptığı hatanın farkına vardı şimdi evdeki yemekler daha sağlıklı ama ben artık malesef orda yokum, üniye başlarsa da daha çok kilo alınıyorgnelde o yüzden bu sene elinden bırakma. dışarda yediklerine .ok karışma esnek olsun ama evde ona uygun yemeklerpişiin abur cubur pek bulundurmayın hep beraber ortaya çerez getirmek yerine kola içmek yerine süt yoğurt meyve tüketin ve yine hep beraber spor yapın emin ol karşılığını alacaksıız. ece ergenliktente çıkacak 1-2 seneye kiloları yerleşmesin sonra daha zor oluyor.
ben 23 yaşındayım
ankarada yaşıyorum aslen kayseri gesiliyim(hani şu türküsü olan:)
gazi de arapça öğretmenliği okuyorum son sınıf bitiyor inş.
22 aylık evliyim daha bebişimiz yok:gitme:(okul sağolsun)
evlendikten sonra aldığım kiloları vermeye çalışıyorum ilk hedefim 75 sonra yavaş yavaş 65 e kadar inerimumarımkaydirigubbakcemile2
ya bize iszden rica etsem kendiniz birazcık tanıtsanız..çok yabancı hissediyorum..abla falan diyorsunuz bazılarınıza..yaşlarınız kaç neyle uğraşıyorsunuz azcık bahsetseniz bende tanısam sizi olmazmı
bende tanıtırım kendimi
neresinden?bende kayseriliyimmmmzemuszemus
neresinden?
alkisalkisalkisben de bugünkü menümü yazayım uzun bir diyet arasından sonra bugün başarılı bir diyet günüydü bence.
sabah
k.k.kadar beyaz peynir
1 dilim ekmek
1 zeytin
şekersiz çay(yaklaşık 15 yıldır şekersiz içerim zaten)
öğle
2 küçük tavuk budu(ızgara)
yoğurt
akşam
yarım tabak yeşil fasulye
salata
1 bardak ayran
yatana kadar da çay içerim ve 1 elma yerim herhalde.
uygundur ablam ..sositososito:lepi:
ooo 4 gözle bekliyoruz o zaman bende yarın mezuniyet fotoları çekinicez cüppelerimizle, onlar koyayım bakalım 8kilo verince fark etmiş mi, gerçi cüppeler o kadar büyük ki keşke zayıflamadan verselerdi içii accık daha doldururdum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu aradaaa mercimek çorbamı koydum ocağa pişiyor, patlıcanlar da közleniyor dolaba atıyım acil zamanlarda ya salata yaparım yada üstüne yumurta kırarım. bir de nohut ısladım sabah ta onu yapıcam çıkmada bizi idare eder baya. hepsi uygun mudur aben ablacımyerimseniben
bu soruya ne cevap verdin suram çok merak ettim ileri sayfalrda ne konuştunuzonuda okumadım ...kaydirigubbakcemile3bu arada dünkü aleste çok ilginç bir olayla karşılaştım. aleste sözel bölümde 80tane soru var ve bu soruların bir çoğu paragraf insan o kadar paragrafı okuyunca bir tuhaf oluyor ama 1 soru vardıki o soruya gelince tüm yorgunluğum gitti kısa sürede olsa beni gülümsetti bakın soru:
31.
(I) Diyet yapanların en önemli hatası, yeterince karbonhidrat
almamaktır.
(II) Ekmek, pilav, makarna gibibesinleri kesen kişilerin metabolizması, ihtiyacı olan
karbonhidratı kastaki karbonhidrattan almaya başlar.
(III) Bu da kas kaybı anlamına gelir ve beraberindevücut su da kaybeder.
(IV) Diyet yapan insan, tartıldığındakilo verdiğini sanır.
(V) Ancak kaybedilen yağdeğil, kas ve sudur.
(VI) Eğer kilo vermenize karşın
yalnızca yüzünüz, kollarınız inceliyor, yağ deposu
olan karın ve öteki bölgeler aynı kalıyorsa yağ kaybetmediğinizi
ve doğru zayıflamadığınızı bilmelisiniz.
Bu parçadaki numaralanmış cümlelerle ilgili olarak
aşağıda verilenlerden hangisi yanlıştır?
A) I. cümlede, yanlış bir davranıştan söz ediliyor.
B) II. cümlede, bazı besinlerin ne kadar alınması
gerektiğinden söz ediliyor.
C) IV. cümlede, düşülen bir yanılgıdan söz ediliyor.
D) V. cümlede, bir gerçek ortaya konuyor.
E) VI. cümlede, uyarı yapılıyor.
hemencecik tanışalım buyrunnnnnnnnn
adım elif ,26 yaşındayım ,2 yıllık evliyim
çocuğum yok (bu konuda herkesi bıktıracak kadar yazdığım için şimdilik susuyorum ,bi ara unutturma seninde kafanı şişiririm :roflol: :roflol: )
çalışıyorum bütün gün pc başında oturup popo büyütüyorum kaydirigubbakcemile3
beslenme dersleri almış ,gıdanın her bişeysini öğrenmiş ama sağlıklı beslenmeyi bir türlü başaramamış bir gıda mühendisiyim bilmiyorumkismile
hacılar
alkisalkisalkis
uygundur ablam ..
bu soruya ne cevap verdin suram çok merak ettim ileri sayfalrda ne konuştunuzonuda okumadım ...kaydirigubbakcemile3
ama cevap b şıkkı yanlış olan bu yazıda bu şık a.s
diger bilgilere aynen katılıyorum ..
neden biz montide dengeli bir biçimde karbonhidrat alıyoruz sorusunada çok güzelbir cevap olmuş ...
ayyy yeni gelinsin..Allah mesut etsin..bu arada hep söyleyeceğim unutuyorum çok masum bir yüzün var:kedi:ben takım kaptanıyım canım adım nazlı . 40 günlük evliyim . eşimle 7 sene birliktelikten sonra evlenebildik bizim evlenmemiz biraz sorunlu oldu 29 yaşındayım . tekstil makinası imalatı yapan bir firmanın satın almasını ve teknik resamlığını yapıyorum canım . 1,5 seneden beridirde takımdayım . 55 li kilolara kadar indim . ama şok diyet olduğu için malum hepsini geri aldım şimdi monti ile devam ediyorum .
olsun daha çok gençsin olur inşallah birgün.okul bitsin hele..ankaraya bende gelmek istiyorum yaaa..ben 23 yaşındayım
evlendikten sonra aldığım kiloları vermeye çalışıyorum ilk hedefim 75 sonra yavaş yavaş 65 e kadar inerimumarımkaydirigubbakcemile2
sende küçük evlenengillerdensin.kaydirigubbakcemile3tabii şekerimne demek
29 yaşındayım
yakında 11 yılımızı doldurucaz evlilikte
8 yaşında ve 1.5 yaşında iki oğlum var
ev hanımıyım
doğumdan öncede 6.takımdaydım diyet sırasında hamile kaldım sonra 69la tekrar döndüm 5-6 ay sonra 61.5la izin isteyip ayrıldım
ve 62.8le gene 5-6 ay sonra geri döndüm şimdide malum 56-57 lerde dolanıyorum
bu sefer olacağına inanıyorum
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :roflol:
senide tanıyalım ama
buyur şişir canım her zaman dert dinlerim..ama üzme kendini olur inşallah birgün çocuğun..önemli olan sağlıklı ve hayırlı olacak bir evlatın dünyaya gelmesi değilmi??hemencecik tanışalım buyrunnnnnnnnn
çocuğum yok (bu konuda herkesi bıktıracak kadar yazdığım için şimdilik susuyorum ,bi ara unutturma seninde kafanı şişiririm :roflol: :roflol: )
beslenme dersleri almış ,gıdanın her bişeysini öğrenmiş ama sağlıklı beslenmeyi bir türlü başaramamış bir gıda mühendisiyim bilmiyorumkismile
:roflol:çok güzel ifade etmişsin canım..yasini söylemiştin..oda sana deli gibi aşık belli ki..almak istediği evden belli..sevgi parayla ölçülmez asla ama oda seni en iyi en rahat şekilde bir evde oturmanı istiyor..Elbette :1rolleyes: Gözdem benim ismim 28 yaşındayım , aslen fethiyeliyim, bilg. mühendisiyim, evli değilimmm maleesefff ama çok fena aşığımmmm :asigim: güneşle gülen yağmurla ağlayan biriyim, yıkar yakarım ortalığı ama sonra gayette güzel toplarım o yüzden bana düzenlisin derler lülülülülülü hayata mizah yönünden bakmayı seviyorum bazende kara mizah tabiki yerimseniben deliyim, azıcık fırlamayım, birde yasine çok aşığım söylemişmiydim :jeyyar:
hilalcim tanıtalım canım ..
bakma bana abla dediklerine ben 35 yaşından bir fıstık hatunum :roflol:.ayrıca liliş ablamın dedigi gibi azcık artistim .:roflol::roflol::roflol::roflol:..
şaka bir yana 35 yaşındayım ev hanımıyım ama okumaktayım ayrıca 3 tane veledim var 15.11. 10 yaşlarında ...16 senelikte eviliyim ...
2 senedir bu takımdayım kah kaptan kah yan bekçi olarak ama her zaman tüm sestek burdayım arkadaşlarım için ...:1hug:
13 yaşından beridirde kilolarla mücadele ederim şu anki kilom geç kızki kilomdan bile az yane.sırnaşık şey
zamanla tanırsın hepimizi canım burda sedece diyet konuşmuyoruz diyet takımlardan birazda farkımız burda biz her şeyimizi paylaşıp beraber özülüp bereber seviniyoruz ...:lepi:
bakma bana abla dediklerine ben 35 yaşından bir fıstık hatunum :roflol:.ayrıca liliş ablamın dedigi gibi azcık artistim .:roflol::roflol::roflol::roflol:..
şaka bir yana 35 yaşındayım ev hanımıyım ama okumaktayım ayrıca 3 tane veledim var 15.11. 10 yaşlarında ...16 senelikte eviliyim ...
2 senedir bu takımdayım kah kaptan kah yan bekçi olarak ama her zaman tüm sestek burdayım arkadaşlarım için ...:1hug:
13 yaşından beridirde kilolarla mücadele ederim şu anki kilom geç kızki kilomdan bile az yane.sırnaşık şey
zamanla tanırsın hepimizi canım burda sedece diyet konuşmuyoruz diyet takımlardan birazda farkımız burda biz her şeyimizi paylaşıp beraber özülüp bereber seviniyoruz ...:lepi:
ayyy yeni gelinsin..Allah mesut etsin..bu arada hep söyleyeceğim unutuyorum çok masum bir yüzün var:kedi:
şok diyetler çok kötü gerçekten bende 5 gün 5 kiloyu yaptım..vere vere 1.5 verdim öteki hafta düzgün beslendiğim halde geri aldım..ve metabolizmamı bozdu hala veremiyorum onun yüzündenkötükedihüso
olsun daha çok gençsin olur inşallah birgün.okul bitsin hele..ankaraya bende gelmek istiyorum yaaa..
sende küçük evlenengillerdensin.kaydirigubbakcemile3
oğullarınıda allah bağışlasın canım..hedefine ulaşmışsın accuk bişey kalmış
buyur şişir canım her zaman dert dinlerim..ama üzme kendini olur inşallah birgün çocuğun..önemli olan sağlıklı ve hayırlı olacak bir evlatın dünyaya gelmesi değilmi??
:roflol:çok güzel ifade etmişsin canım..yasini söylemiştin..oda sana deli gibi aşık belli ki..almak istediği evden belli..sevgi parayla ölçülmez asla ama oda seni en iyi en rahat şekilde bir evde oturmanı istiyor..
evet şimdide ben kendimden bahsedeyim..25 yaşındayım 22 yaşında evlendim 14 aylık kızım var adım hilal..matematik bölüm mezunuyum..evde oturuyorumdelikafaduldenöğretmenlik yaptım bıraktım dersanedeydim çok yorucuydu..zaten çocukta olunca böyle iyi oldu biraz kafamı dinledim ama memurluk istiyorum kpss çalışıyorum..aslında çalışamıyorum..balıkesirliyim,anamurda ikamet ediyoruz şimdilik.burdada yeni sayılırız..diyar diyar geziyoruz...bende doğumdan sonra kilolarımı verdim ama biraz daha zayıflamak istiyorum..anlattım ya önceden bu arkadaşar ve akrabalar psikolojimi bozdularklava:kötükedihüso..öyle işte benimde ilk hedef 60..sonrası allah kerim
oy oyy terzi kendi söküğünü dikemezmiş canımolumunekankayizsmile bu arada bebiş muhabbetinden daha beni bıktıramadın haberin olsun:ecrin_bebek:
anaaaaa hem kayseri hem hacılallı walla korkulur senden hemşomkaydirigubbakcemile3
benimde sınıf arkadaşım var hacılarlı ilginç bir yöresel yapıları war onlar zaten kayseriliyiz demiyor direk hacıllallıyız diyoraklinialirimsmile
tanıştığımza memnun oldum hocam, neden ankara istiyorsun?
bu arada ne melek nede ben daha denemelere bile başlamadık, birimizin kocası istemiyor birimizin kariyer hedefleri yüzünden çocukta yaparım kariyer de diyemiyoraklinialirimsmile
şimdi bu kadar havalanıyoruz denemelere başlayınca ne olur bilmiyoruz Allah hayırlısını versin
:Saruboceq:
valla şekerim bişey alırken övünmek gibi olmasında eşim hiç sesini çıkarmaz çünkü bilirki ben istediğim fiyata alırım onu:))))
hatta çoğu kez hedefime ulaşıp poarayı uzatırken eşime sorduklarına şahit oldum abi hanım nereli diye oda övünerek kayserili der:)))
abi baştan söylesene uğraşmazdık hiç he derdik diyolar bla bla bla
bende artık baştan söylüyorum ben kayseriliyim fiyatta bişey yapın diye :))
sanki çocuğum olmuyomuş gibi bi anlatım yapmışım di mi kaydirigubbakcemile3
geçen gün kocam ikna oldu hadi dedi bir kere deneyelim şansına olursa olur olmazsa olmaz diye :roflol: :roflol:
yürü git dedim ben de ona adam bana şans veriyomuş bi de :roflol: :roflol:
valla şekerim bişey alırken övünmek gibi olmasında eşim hiç sesini çıkarmaz çünkü bilirki ben istediğim fiyata alırım onu:))))
hatta çoğu kez hedefime ulaşıp poarayı uzatırken eşime sorduklarına şahit oldum abi hanım nereli diye oda övünerek kayserili der:)))
abi baştan söylesene uğraşmazdık hiç he derdik diyolar bla bla bla
bende artık baştan söylüyorum ben kayseriliyim fiyatta bişey yapın diye :))
41 yaşındayımm :1no2:
22 yıllık evliyimm ev hanımıyımm uşakta yaşıyorumm
iki evladım var oğlum 21 yaşında ankara ünide mülkiyede okuyor
kızım 17 yaşında lise son öss sınavına hazırlanıyorr a.s
ben takım kaptanıyım canım adım nazlı . 40 günlük evliyim . eşimle 7 sene birliktelikten sonra evlenebildik bizim evlenmemiz biraz sorunlu oldu 29 yaşındayım . tekstil makinası imalatı yapan bir firmanın satın almasını ve teknik resamlığını yapıyorum canım . 1,5 seneden beridirde takımdayım . 55 li kilolara kadar indim . ama şok diyet olduğu için malum hepsini geri aldım şimdi monti ile devam ediyorum .
ben 23 yaşındayım
tabii şekerimne demek
29 yaşındayım
yakında 11 yılımızı doldurucaz evlilikte
8 yaşında ve 1.5 yaşında iki oğlum var
ev hanımıyım
doğumdan öncede 6.takımdaydım diyet sırasında hamile kaldım sonra 69la tekrar döndüm 5-6 ay sonra 61.5la izin isteyip ayrıldım
ve 62.8le gene 5-6 ay sonra geri döndüm şimdide malum 56-57 lerde dolanıyorum
bu sefer olacağına inanıyorum
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :roflol:
senide tanıyalım ama
hemencecik tanışalım buyrunnnnnnnnn
Elbette :1rolleyes: Gözdem benim ismim 28 yaşındayım , aslen fethiyeliyim, bilg. mühendisiyim, evli değilimmm maleesefff ama çok fena aşığımmmm :asigim: güneşle gülen yağmurla ağlayan biriyim, yıkar yakarım ortalığı ama sonra gayette güzel toplarım o yüzden bana düzenlisin derler lülülülülülü hayata mizah yönünden bakmayı seviyorum bazende kara mizah tabiki yerimseniben deliyim, azıcık fırlamayım, birde yasine çok aşığım söylemişmiydim :jeyyar:
evet şimdide ben kendimden bahsedeyim..25 yaşındayım 22 yaşında evlendim 14 aylık kızım var adım hilal..matematik bölüm mezunuyum..evde oturuyorumdelikafaduldenöğretmenlik yaptım bıraktım dersanedeydim çok yorucuydu..zaten çocukta olunca böyle iyi oldu biraz kafamı dinledim ama memurluk istiyorum kpss çalışıyorum..aslında çalışamıyorum..balıkesirliyim,anamurda ikamet ediyoruz şimdilik.burdada yeni sayılırız..diyar diyar geziyoruz...bende doğumdan sonra kilolarımı verdim ama biraz daha zayıflamak istiyorum..anlattım ya önceden bu arkadaşar ve akrabalar psikolojimi bozdularklava:kötükedihüso..öyle işte benimde ilk hedef 60..sonrası allah kerim
bende nurhayat arkidişler bana kısaca nuro derler. 31 yaşındayım çalışmıyorum istanbuldayım aslen trakyalıyım 4 senelik evliyim bebiş için baş ağrıtanlardan biride benim :))) monti yapıyorum ve 1 yılı geçti burdayım taze takım kaptan yardımcısıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?