Banada yaradı demi kaptanim gunlerim bitti cuma sohbeti bitti kaçamaklar bitti kurtuldukNe guzel canim dun dr ayca kayanin bununla ilgili bir yazisi vardi
Komsuya gittin kahvenin yanina birseyler ikram etti derdi yok
Arkadaslarla kahveye ictin yanında pasta yedin derdi yok
Calisanlar icin su icemiyorum wc sıkıntım oluyor deme sansin yok
Evde durmayi avantaja çevirmek lazim
Aynen gunlerin bitti 12 cesit pasta borek oluyorduBanada yaradı demi kaptanim gunlerim bitti cuma sohbeti bitti kaçamaklar bitti kurtulduk
Hiç utanmiyon Hemi 48 kilo nedir baban evinde ekmek vermediler mi sana gittin koca evinde yedin içtin şiştin yinede herifin kıymeti yokBen 48kiloydum gelinlik gitdigimde
Bizede şöyle neler yapıyorsun ya ben kaç gündür etken kalkıyorum saat 12 de kahvaltı yapardım şimdi 10 da yapıyorum 4 gibi akşam yiyorum.yatarken cok acikiyorum erken kalkmak hiç iyi.olmadi.temizlik zamanında.alistim.bigunde erkenden hortladim ne var sanki ama sanki uykuda bana kilo yapıyor erken kalkınca daha dinç oluyorum bugün başım ağrıyor ama duş aldım geçmesi mecbur ilaç içtim biraz daha iyiyim şükür20-25 gündür ekmek yemiyordum. Bugün ekmek yaptım ve arasına yağ sürüp yedimBen şimdiye kadar hep diyetisyen listesi uygulamıştım. Şimdi Ahmet Apanın birinci seviyesini yapınca bazı şeylerin farkına vardım.
1. Diyetisyenle 6 öğün yiyordum ve her öğüne çok acıkmış oluyordum. Geç kalksam bile 2 öğün mümkün değil yetmiyordu. Ama şimdi Ahmet Apa ile çok rahat iki öğün yapıyorum ve çoğu zaman akşam öğününde tam acıkmamış oluyorum.
2. Ben ilk 96 kiloyla başlamıştım. Bu kiloya gelene kadar diyetisyen listesiyle midem hiç küçülmemişti. Diyeti bozunca çok çok yiyebiliyordum. Ama şimdi midemin küçüldüğünü bariz hissediyorum. Bugün diyeti bozdum ama yine fazla bişey yiyemedim.
3. Sağlıksız şeyleri yiyerek gerçekten midemize eziyet ediyormuşuz. Bugün ekmek ve pilav yedim diye aşırı rahatsızım.
4. yemekle beraber sıvı şeyler tüketmekte mideyi çok rahatsız ediyor.
5. Birde diyetisyen listesiyle gerçekten bütün gün mutfakta kalıyordum. Bu iki öğün olayı gerçekten çok rahatmış.
Sadece paylaşmak istedim.Bence bu birinci seviyeyi kesinlikle denemelisiniz.
Kız ben calisiyodumda oturdugumda 1ekmek yiyen ben simdi 1dilim ekmekten şişiyomHiç utanmiyon Hemi 48 kilo nedir baban evinde ekmek vermediler mi sana gittin koca evinde yedin içtin şiştin yinede herifin kıymeti yok
Hiç öyle bir insan olamadım ne zevkli olur ye ye kilo alma rüya gibiKız ben calisiyodumda oturdugumda 1ekmek yiyen ben simdi 1dilim ekmekten şişiyom
Keşke o günlere geri donsem evlenmemiş olsam anamin evinde ah ahhhHiç öyle bir insan olamadım ne zevkli olur ye ye kilo alma rüya gibi
Hiç öyle bir insan olamadım ne zevkli olur ye ye kilo alma rüya gibi
Geçerken benide bırak anamın evine sana zahmetKeşke o günlere geri donsem evlenmemiş olsam anamin evinde ah ahhh
Bizede şöyle neler yapıyorsun ya ben kaç gündür etken kalkıyorum saat 12 de kahvaltı yapardım şimdi 10 da yapıyorum 4 gibi akşam yiyorum.yatarken cok acikiyorum erken kalkmak hiç iyi.olmadi.temizlik zamanında.alistim.bigunde erkenden hortladim ne var sanki ama sanki uykuda bana kilo yapıyor erken kalkınca daha dinç oluyorum bugün başım ağrıyor ama duş aldım geçmesi mecbur ilaç içtim biraz daha iyiyim şükür
Tamam haydeee bavulu topla hemencik ciktim yolaaaGeçerken benide bırak anamın evine sana zahmet
Korona.var korona.gir içeri şimdi.delll ortalık durulsun eleTamam haydeee bavulu topla hemencik ciktim yolaaa
Kiz biz bir bahçede 10aile oturuyoz hala hala hala amca amca amca falan hicte iyi deegilKorona.var korona.gir içeri şimdi.delll ortalık durulsun ele
Aaa iyi bari demek 83 kilo insanlara görede gelinlik varmışBen gelinliği 83 kiloyla giymiştim ve 20 yaşındaydım o gün doğum gunumdu vay dünya
Kac yasindasin sen canim bayanların yaşı sorulmaz amaAaa iyi bari demek 83 kilo insanlara görede gelinlik varmışbana çok soran oluyorda sana göre gelinlik var mı diye içim rahatladı
Bu nasıl oldu ki bizde yapalım ne yaptıysan hemen20-25 gündür ekmek yemiyordum. Bugün ekmek yaptım ve arasına yağ sürüp yedimBen şimdiye kadar hep diyetisyen listesi uygulamıştım. Şimdi Ahmet Apanın birinci seviyesini yapınca bazı şeylerin farkına vardım.
1. Diyetisyenle 6 öğün yiyordum ve her öğüne çok acıkmış oluyordum. Geç kalksam bile 2 öğün mümkün değil yetmiyordu. Ama şimdi Ahmet Apa ile çok rahat iki öğün yapıyorum ve çoğu zaman akşam öğününde tam acıkmamış oluyorum.
2. Ben ilk 96 kiloyla başlamıştım. Bu kiloya gelene kadar diyetisyen listesiyle midem hiç küçülmemişti. Diyeti bozunca çok çok yiyebiliyordum. Ama şimdi midemin küçüldüğünü bariz hissediyorum. Bugün diyeti bozdum ama yine fazla bişey yiyemedim.
3. Sağlıksız şeyleri yiyerek gerçekten midemize eziyet ediyormuşuz. Bugün ekmek ve pilav yedim diye aşırı rahatsızım.
4. yemekle beraber sıvı şeyler tüketmekte mideyi çok rahatsız ediyor.
5. Birde diyetisyen listesiyle gerçekten bütün gün mutfakta kalıyordum. Bu iki öğün olayı gerçekten çok rahatmış.
Sadece paylaşmak istedim.Bence bu birinci seviyeyi kesinlikle denemelisiniz.
26 yaşındayım ve 83 kiloyum şaka gibiKac yasindasin sen canim bayanların yaşı sorulmaz ama
Ooooo ben senin yaşındayken 2cocugumu dogurdum buyuttummm zayiftim ama keske evlenmeseydim26 yaşındayım ve 83 kiloyum şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?