Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Banada yaradı demi kaptanim gunlerim bitti cuma sohbeti bitti kaçamaklar bitti kurtulduk

Bizede şöyle neler yapıyorsun ya ben kaç gündür etken kalkıyorum saat 12 de kahvaltı yapardım şimdi 10 da yapıyorum 4 gibi akşam yiyorum.yatarken cok acikiyorum erken kalkmak hiç iyi.olmadi.temizlik zamanında.alistim.bigunde erkenden hortladim ne var sanki ama sanki uykuda bana kilo yapıyor erken kalkınca daha dinç oluyorum bugün başım ağrıyor ama duş aldım geçmesi mecbur ilaç içtim biraz daha iyiyim şükür

Hiç utanmiyon Hemi 48 kilo nedir baban evinde ekmek vermediler mi sana gittin koca evinde yedin içtin şiştin yinede herifin kıymeti yok
Kız ben calisiyodumda oturdugumda 1ekmek yiyen ben simdi 1dilim ekmekten şişiyom

Erken de kalksan 11-12 gibi kahvaltı yapıyorsun. Akşam da en geç 7de yemeğini bitirmiş olman lazım. Yemeklerden yarım saat önce su içiyorsun. Yemekle beraber ve yemekten 2 saat sonraya kadar hiçbir sıvı alımı yok. Ekmek pirinç vs. unlu hiçbir şey yok unla terbiye edilen çorbalar dahil. Bulgur pilavı serbest istersen her akşam ye. Şekerli şeyler de yasak. Bu kadar
Benim tek sıkıntım kahvaltıyı çeşitlendirememek. Hergün peynir yumurta
Böyle o yasak bu yasak diye sıralayınca zor gibi göründü ama hiç değil ben ki yaptıysam herkes yapar. Bikaç güne alışıyosun zaten.

Aaa iyi bari demek 83 kilo insanlara görede gelinlik varmış bana çok soran oluyorda sana göre gelinlik var mı diye içim rahatladı
Kac yasindasin sen canim bayanların yaşı sorulmaz ama

Bu nasıl oldu ki bizde yapalım ne yaptıysan hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…