Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bi saat yürüyüş yaptım canim 7500 adım

Ben 37yasindayim canim 3cocugum var neden birden aldin okadar kiloyu yemek yedigin icinmi yoksa baska biseymi var

Ben 37yasindayim canim 3cocugum var neden birden aldin okadar kiloyu yemek yedigin icinmi yoksa baska biseymi var
Troidden aldım sanırım o kadar aldığımında farkında değildim zaten. Doktora tam 1 sene arayla gitmişim dosyama yazmışlar 19 kg almışım. Bir anda çok kolay 10 kg alabiliyorum

Troidden aldım sanırım o kadar aldığımında farkında değildim zaten. Doktora tam 1 sene arayla gitmişim dosyama yazmışlar 19 kg almışım. Bir anda çok kolay 10 kg alabiliyorum
Verirsin canim Merak etme guzel bir gelin olursun inşallah allah gönlüne gore versin

26 yaşındayım ve 83 kiloyum şaka gibi

Bende 25 yaşında 72 kilo ile gelin oldum. Üstüm inceydi ama alt tarafta sıkıntı vardı. Sonra ğipişman oldum keşke uğraşıp daha fazla zayıflasaydım diye. Pişman olmak istemiyorsan sık dişini ekime kadar hedefine ulaş bence canım.

Kullanıyorum canım hemen bakayım ama hangi sayfa acaba
Bende eşimin adresinden bı bakayım benim yokta

Ahmet Apa ile yitiş şifayı ücretsiz bulanlar.
Üye olmadan da seviyelere bakılabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…