- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Kapalı grup canım katıldım kabul etsinlerde okuyayımAhmet apa ile yitik sifayi bulanlar olmasi lazim
Yada yitik sifa tam bilmiyorum canim
Bir keresinde seviye 1 in kurallarini merak edip okumustum
Tamam canimKapalı grup canım katıldım kabul etsinlerde okuyayım
Bi saat yürüyüş yaptım canim 7500 adımCogumuz yine evdeydik psikolojik olarak yiyoruz baska bir aciklamasi yok
Yedigimiz kek ,pogacanin.karantinaya faydasi var mi
Bunlari yemekten kilo almadik mi daha once
Herkes ekmek yapiyor,kek yapiyor instagramda yada sosyal hesaplarda paylasim yapiyor buda daha cok yemege tesvik ediyor
Bence 20 dakikalik bir leslie yapmalisin ablacim :))
Supersin ablacimBi saat yürüyüş yaptım canim 7500 adım
Ben 37yasindayim canim 3cocugum var neden birden aldin okadar kiloyu yemek yedigin icinmi yoksa baska biseymi varOlma mışuan nişanlıyız 29 ekimde Allah izin verirse düğünümüz var. Ben 40 lı kiloları en son 22 yaşında gördüm sonra 1 senede 20 kilo aldım sonraki sene 10 derken 83 kiloluk bir gelin oldum
ayıptır sorması sen kaç yaşındasın
Troidden aldım sanırım o kadar aldığımında farkında değildim zaten. Doktora tam 1 sene arayla gitmişim dosyama yazmışlar 19 kg almışım. Bir anda çok kolay 10 kg alabiliyorumBen 37yasindayim canim 3cocugum var neden birden aldin okadar kiloyu yemek yedigin icinmi yoksa baska biseymi var
En son ekimde katildim bir daha katilmadim canim :)))Zipzip- yemek yarışmaları ne alemde katılıyor musun :)
Oraya giden pek geri dönmüyor dönselerde 5 kilo artiyla geri geliyorlar hiç sağlıklı değilZipzip- yemek yarışmaları ne alemde katılıyor musun :)
Aman aman bize lazım değil o zamanOraya giden pek geri dönmüyor dönselerde 5 kilo artiyla geri geliyorlar hiç sağlıklı değil
Verirsin canim Merak etme guzel bir gelin olursun inşallah allah gönlüne gore versinTroidden aldım sanırım o kadar aldığımında farkında değildim zaten. Doktora tam 1 sene arayla gitmişim dosyama yazmışlar 19 kg almışım. Bir anda çok kolay 10 kg alabiliyorum
Bütün şişmanları bekliyoruz diye anons eder misin kaptanımSonuncu olsak da ziyaretci sayimiz masallah cook fazla :))
Üstümüze.gulmeye gelmişlerdir.hep.sizin kem.gözleriniz yüzünden ama olsun biz bugünde.cok mutluyuzSonuncu olsak da ziyaretci sayimiz masallah cook fazla :))
İnşallah zayıflarım en azından 60 - 65 olayım artık zayıf olma hayalim yok balık etli olsamda yeterVerirsin canim Merak etme guzel bir gelin olursun inşallah allah gönlüne gore versin
Deheleee kim onlar yaaaa bukadar merak ediyom pro olmayı bu yüzden istiyomSonuncu olsak da ziyaretci sayimiz masallah cook fazla :))
26 yaşındayım ve 83 kiloyum şaka gibi
Kullanıyorum canım hemen bakayım ama hangi sayfa acaba
Bende eşimin adresinden bı bakayım benim yokta
Bütün şişmanları bekliyoruz diye anons eder misin kaptanım
Deheleee kim onlar yaaaa bukadar merak ediyom pro olmayı bu yüzden istiyomGulumse24
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?