Bulamadim kiKimseden çıt yok
Neyse o anlamadim ben senin yaptigin emojilerse onlar Gülümse,kocasi çocukları falan heraldeKimseden çıt yok
Yarin kahvaltida kucuk bir parca yiyebilirsin benceBir leğen çörek yediler gözüme baka baka,bende bir tabak salata yedim
İlk önce tartıda negorcegime bagli bakalim guzelse yicem,degilse cezaaaYarin kahvaltida kucuk bir parca yiyebilirsin bence
Bence yersen sana ceza olur hedefini tutturamazsin boşver yemeİlk önce tartıda negorcegime bagli bakalim guzelse yicem,degilse cezaaa
Kız halaya oğlan dayiya
Kelin ilacı olsa başına sürer haydin cevapları soyledim.gelin artıkEki Görüntüle 2618545
Bunuda.bulun
Kız halaya oğlan dayıya çeker mi
Ben söyledim.sayilmaz.daha önce deseydinKız halaya oğlan dayıya çeker mi
Yavrum ikinci sayfaya geçmeden yazdım kiBen söyledim.sayilmaz.daha önce deseydin
Şaka şaka tmm bildin tebrik.ederimYavrum ikinci sayfaya geçmeden yazdım kicevabı görmedim ama olsun dediğin gibi
Bn içimden övünürüm
Bende yapicam ama yine başım ağrıyor bugün 3. Gün1saat boosted kaldi yedigim salatayida eritmem lazimama bebede benle yapcakmis yatipta uyadi bugun hic 15dk uykuyla duruyo gözler kaydi ama yokkk
Benimde agriyoya hap ictim simdikBende yapicam ama yine başım ağrıyor bugün 3. Gün
Bende yapicam ama yine başım ağrıyor bugün 3. Gün
Gecmis olsun kizlarBenimde agriyoya hap ictim simdik
Geçecek inşallah bağırsaklarım ötüyooo kahve icmemin bir sakıncası olurmukiii olmaz dimeeeeGecmis olsun kizlar
Bence olmaz içebilirsin:))Geçecek inşallah bağırsaklarım ötüyooo kahve icmemin bir sakıncası olurmukiii olmaz dimeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?