- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Hadi diyom icmeyimki yarina eksiiiii geleyim,ama icmesem gece gurda gur yapcak iceyimde sporumu bitireyimBence olmaz içebilirsin:))
İlk zamanlar bende birbirinden ayiramiyordumBu menüleri ya buraya yazalım yada menü sayfasına yorumlarımıza da yazalım kaptancım kalabalık değil grup zaten zor oluyor bu şekilde alıntıla ordan al buraya gel alıntıyı ekle birbirine giriyor ben zorlanıyorum vallahi
Sağol.kaptanim geçer ins ilaç içtimGecmis olsun kizlar
vallahi hala ayıramıyorumİlk zamanlar bende birbirinden ayiramiyordum
Bugünkü emojilere kafa yordugun kadar onada yor öğrenirsinvallahi hala ayıramıyorum
Tek tek taşıyıp getirip yorum yapmak lazım
Tamam o zaman menuleri burda yazalim artik herkese zor oluyorsaBu menüleri ya buraya yazalım yada menü sayfasına yorumlarımıza da yazalım kaptancım kalabalık değil grup zaten zor oluyor bu şekilde alıntıla ordan al buraya gel alıntıyı ekle birbirine giriyor ben zorlanıyorum vallahi
Sen nasil bir kaptansin,herkese hep kolaylık gösteri yosun,Tamam o zaman menuleri burda yazalim artik herkese zor oluyorsa
Herkesde gecmisten bakıp menuleri yorumlamis olur
Akşam sporuna daha başlamadım.oglen yaptimda basım.yeni hafifledi yatsida tmm abdese ihtiyaç yok artık birazdan basliycam
Tesekkur ederim canım ❤Sen nasil bir kaptansin,herkese hep kolaylık gösteri yosun,helal olsun sana
Ellah seni başımızdan eksik etmesin benim gibi lanet biri olaydın cekilmezdinTesekkur ederim canım ❤
Kaptanlik hic bana gore birsey degil aslinda karakterime cok ters ama iste burda kaptan oldum nasil olduysa :))
Karakter derken bence sessiz birisin oyuzden sanirim cunku sen sert biri degilsin balik burcumusun yoksaTesekkur ederim canım ❤
Kaptanlik hic bana gore birsey degil aslinda karakterime cok ters ama iste burda kaptan oldum nasil olduysa :))
selam canim,o agri bugun herkeste var sanirsam gecmis olsunSelam kızlar
Bütün gün temizlik yaptım. Çok yorgunumBaşım da ağrıyor ilaç içtim oturuyorum.
Amma da geçmiş birikmiş zor bitirdim
Geçmiş olsun canım.ellerine sağlık hoş geldinSelam kızlar
Bütün gün temizlik yaptım. Çok yorgunumBaşım da ağrıyor ilaç içtim oturuyorum.
Amma da geçmiş birikmiş zor bitirdim
selam canim,o agri bugun herkeste var sanirsam gecmis olsun
Sağol canım allah baska dert vermesinSağol canım.Okudum geçmişte senin veGulumse24 nin de ağrıyormuş size de geçmiş olsun
Sabahları kahvaltıda yediğin nedir beyaz olan anlamadim sorucam her zaman unutuyorum bulgur.nohut.ins.sisirmemistir seni afiyet olsun menun güzel bulgur nohut.bende şişkinlik yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?