Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Lor kavurması canım. Az yağla tavada kavuruyorum. Sade yemektense böyle daha çok hoşuma gidiyor.
Nohut ve bulgur beni de şişiyor o yüzden haftasonu yedim yarına artı çıkarsam şaşmam
Bizde yapariz onu biz peynir.sundurmesi deriz benzettim ama yinede sorayım dedim biz yumurtada kırarız içine

Lor kavurması canım. Az yağla tavada kavuruyorum. Sade yemektense böyle daha çok hoşuma gidiyor.
Nohut ve bulgur beni de şişiyor o yüzden haftasonu yedim yarına artı çıkarsam şaşmam
Bende biberle loru kavuruyorum bayadir yapmamistim yapayim bari yarin

12 Nisan Pazar

Kahvaltı 12.00

16.30
2 parça ızgara tavuk
2 küçük köfte

19.30
Biraz bulgur pilavı
Az nohut
1 parça ızgara tavuk

7 saat temizlik = 210p

Izgarayı komşu getirdi sıcakken ayaküstü yedim doymadığım için akşam tekrar yedim. Bugün biraz dengesiz oldu.

Ekmek tuketmiyosun sanirim hic gormuyorum menunde,afiyet olsun canim guzel menun

Karakter derken bence sessiz birisin oyuzden sanirim cunku sen sert biri degilsin balik burcumusun yoksa
Sessiz bir insanim normaldede burda da cok degismiyor canim :))
Yengec burcuyum ama burcla ilgili oldugunu sanmam Gulumse24 de yengec burcu :)))
Selam kızlar
Bütün gün temizlik yaptım. Çok yorgunum Başım da ağrıyor ilaç içtim oturuyorum.
Amma da geçmiş birikmiş zor bitirdim
Gecmis olsun canim eline saglik

Sessiz bir insanim normaldede burda da cok degismiyor canim :))
Yengec burcuyum ama burcla ilgili oldugunu sanmam Gulumse24 de yengec burcu :)))

Gecmis olsun canim eline saglik
Heeeee Gülümse ve sen alakasizsiniz yanim anladim ozaman yapi meselesi diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…