Benim geçti şükür yarında agrirsa kafamı kesip.kurtulucamSağol canım.Okudum geçmişte senin veGulumse24 nin de ağrıyormuş size de geçmiş olsun
oh be diye diye oldu sonunda sağol çıtır kaptancımTamam o zaman menuleri burda yazalim artik herkese zor oluyorsa
Herkesde gecmisten bakıp menuleri yorumlamis olur
Bizde yapariz onu biz peynir.sundurmesi deriz benzettim ama yinede sorayım dedim biz yumurtada kırarız içineLor kavurması canım. Az yağla tavada kavuruyorum. Sade yemektense böyle daha çok hoşuma gidiyor.
Nohut ve bulgur beni de şişiyor o yüzden haftasonu yedim yarına artı çıkarsam şaşmam
Bende biberle loru kavuruyorum bayadir yapmamistim yapayim bari yarinLor kavurması canım. Az yağla tavada kavuruyorum. Sade yemektense böyle daha çok hoşuma gidiyor.
Nohut ve bulgur beni de şişiyor o yüzden haftasonu yedim yarına artı çıkarsam şaşmam
bendede hem migren hem sinüzit var cokkk tutuyoooBenim geçti şükür yarında agrirsa kafamı kesip.kurtulucam
Bizde yapariz onu biz peynir.sundurmesi deriz benzettim ama yinede sorayım dedim biz yumurtada kırarız içine
Ekmek tuketmiyosun sanirim hic gormuyorum menunde,afiyet olsun canim guzel menun12 Nisan Pazar
Kahvaltı 12.00
Eki Görüntüle 2618702
16.30
2 parça ızgara tavuk
2 küçük köfte
19.30
Biraz bulgur pilavı
Az nohut
1 parça ızgara tavuk
7 saat temizlik = 210p
Izgarayı komşu getirdi sıcakken ayaküstü yedim doymadığım için akşam tekrar yedim. Bugün biraz dengesiz oldu.
Sessiz bir insanim normaldede burda da cok degismiyor canim :))Karakter derken bence sessiz birisin oyuzden sanirim cunku sen sert biri degilsin balik burcumusun yoksa
Gecmis olsun canim eline saglikSelam kızlar
Bütün gün temizlik yaptım. Çok yorgunumBaşım da ağrıyor ilaç içtim oturuyorum.
Amma da geçmiş birikmiş zor bitirdim
Heeeee Gülümse ve sen alakasizsiniz yanim anladim ozaman yapi meselesi diyelimSessiz bir insanim normaldede burda da cok degismiyor canim :))
Yengec burcuyum ama burcla ilgili oldugunu sanmamGulumse24 de yengec burcu :)))
Gecmis olsun canim eline saglik
Ablamda yengec ikimizde cok farkliyiz canim sanirim.yapi meselesiHeeeee Gülümse ve sen alakasizsiniz yanim anladim ozaman yapi meselesi diyelim
Heeee bende sulu gozluyumdur mesela herbiseye aglarim baliğim,burçlara inanmam ama özelliğini taşıyorum ☺Ablamda yengec ikimizde cok farkliyiz canim sanirim.yapi meselesi
Bende de her biseye aglama ozelligi var :))))Heeee bende sulu gozluyumdur mesela herbiseye aglarim baliğim,burçlara inanmam ama özelliğini taşıyorum ☺
Heh iste ben sen sen benimBende de her biseye aglama ozelligi var :))))
Ekmek tuketmiyosun sanirim hic gormuyorum menunde,afiyet olsun canim guzel menun
Zatı seni kaptan eden yok heveslenmeHeh iste ben sen sen benimbende kaptan olamazdım
Kaptan olmasan takim.kapancakti kapanmasin diye kaptan olayım dedim 1 yili gectiHeh iste ben sen sen benimbende kaptan olamazdım
Aman allahım isteyen yok ben senden once pro olcak gör bakZatı seni kaptan eden yok heveslenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?