Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba hanimlar nasilsiniz kilo verme isleri nasil gidiyor
İyidir valla ne olsun diyete devam işte bizde evde hapis hayatı yaşıyoruz durumumuz aynı ama biz kendimizi yemeğe vermek yerine yeni bir ben yaratmaya çalışıyoruz sen nasılsın napiyosun bakalım

Ayyyyyy hoş geldinnnnnnkiz nerelerdesiniz çok özledik eski günleri bee niye gelmiyorsun
Canim ankanin grubu kapandiktan sonra girmedim tasinma isim vardi belki hatirlarsin evim bitti tasindim cok sukur 1 hafta sonra korona cikti evdeyiz coluk cocuk bir kosturmaca halinde malum sen kac kilo verdin toplamda ne durumdasin diyetisyene devammi

Neden yufka tercih ettin canim,1dilim ekmek yiyebilirdin,suyu daha bol iç emziriyosan sütun dahada çogalir

İyidir valla ne olsun diyete devam işte bizde evde hapis hayatı yaşıyoruz durumumuz aynı ama biz kendimizi yemeğe vermek yerine yeni bir ben yaratmaya çalışıyoruz sen nasılsın napiyosun bakalım
Supersin her zaman enerjine hayrandim

Öğleyle akşam arası saat farkı az olmuş canım onun dışında güzel.

Şu aradaki inciri yememiş olsan sabahtan akşama leptin daha çok çalışırdı ama yinede güzel menü

Menün güzel ama Canım bebeğin küçük sanırım emziriyorsan daha sağlıklı beslenmen lazım.

Afiyet olsun canım güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…