Ben 2 gündür yapıyorum ama menüye yazmayı unutuyorum neden acabaSabah yapayim onu unuttumyaaa ben
Pazartesi bekliyoruz Zeynep zararın neresinden dönsen kardirİyiyim cok sukur coluk cocuk ev isi ugras dur
Cok guzel canim en iyisi oyle olacak sanirim cunku cok aldim buranin enerjisine ihtiyacim var sanirim
Supersin
Tamam geldim pazartesi sabah tartilip baslarim inşallah
Canım yufka Karatay diyetinde serbest sağlıklı diyo canan Karatay, meyve dün muz yedim bugün bilerek yemedim,protein için hergun yumurta yiyorum ,emzirme yok maalesefYani meyve sebze protein dengeli bir menü. Aslında emzirirken diyetisyen desteği almak iyi oluyor.
Ben bir tanede pes ettim.ne zormuş üç tane hayalHem de ne zor oldu Sorma,ama iyki olmus diyorum bazen
Bende genelde oyle seyleri yazmayi unutuyorum detox suları iciyorum ama aklima gelmiyoBen 2 gündür yapıyorum ama menüye yazmayı unutuyorum neden acabasutle tarcini ocakta hafif ılıtirsan topaklanma olmaz
Sen bendensin demekki bende bu saatten sonra küçük bir bebekle uğraşamam gibime geliyor insan rahatlığa alışıyor yahu gece sürekli yat kalk sürekli peşini topla yedir yıka yatır kaldır giydir offff anlatırken yoruldumBen bir tanede pes ettim.ne zormuş üç tane hayal
Detoks sularını ben su diye yazıyorum 1 lt 2 tane şişem var içine sallama bitki çayı atıyorum onu içiyorum normal su mümkün değil icemiyoru mmBende genelde oyle seyleri yazmayi unutuyorum detox suları iciyorum ama aklima gelmiyo
Bende bilmiyodum senin diyetini gerci herkesin diyet tarzi farkli dogru,emmedimi hiçCanım yufka Karatay diyetinde serbest sağlıklı diyo canan Karatay, meyve dün muz yedim bugün bilerek yemedim,protein için hergun yumurta yiyorum ,emzirme yok maalesef
Öyle bir yaparsinkii basina geldigi zaman benim kizim 17yasindaydi eylul oldugunda aradaki fark çok oglanla 13yas var bide benim psikolojim cökmustu 13sene sonra sıfırdan aldik herşeyi hayalimde yoktuSen bendensin demekki bende bu saatten sonra küçük bir bebekle uğraşamam gibime geliyor insan rahatlığa alışıyor yahu gece sürekli yat kalk sürekli peşini topla yedir yıka yatır kaldır giydir offff anlatırken yoruldum
Bilmem başıma gelirmi ama ne bileyim çok kararsızım bazen olsaydı diyorum bazen iyiki olmadı diyorum git gel yasiyorum şimdi ilk 4 aylik dusugum dursaydi 5 yaşında olacaktıÖyle bir yaparsinkii basina geldigi zaman benim kizim 17yasindaydi eylul oldugunda aradaki fark çok oglanla 13yas var bide benim psikolojim cökmustu 13sene sonra sıfırdan aldik herşeyi hayalimde yoktu
Canım yufka Karatay diyetinde serbest sağlıklı diyo canan Karatay, meyve dün muz yedim bugün bilerek yemedim,protein için hergun yumurta yiyorum ,emzirme yok maalesef
Gız sen daha yatmadinmiTamam canım menün normal o zaman. Emziriyorsan diye dedim ben.
Rabbim isteyenlere versin inşallah canım ,nasibinde varsa allah yüzünü güldürür çok üzüldüm benimde 2tane düştü ilk kizimdan önce 3aylikti sonra kız oldu kalça cikikligi ebe hatası 3kere ameliyat oldu ebenin yüzünden o ara gene hamile kalmis im oda gittiBilmem başıma gelirmi ama ne bileyim çok kararsızım bazen olsaydı diyorum bazen iyiki olmadı diyorum git gel yasiyorum şimdi ilk 4 aylik dusugum dursaydi 5 yaşında olacaktı
Detoks sularını ben su diye yazıyorum 1 lt 2 tane şişem var içine sallama bitki çayı atıyorum onu içiyorum normal su mümkün değil icemiyoru mm
Gız sen daha yatmadinmi
Amin canım ins Allah ben korkuyorum artık çok yıprandım herşeyin hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsinRabbim isteyenlere versin inşallah canım ,nasibinde varsa allah yüzünü güldürür çok üzüldüm benimde 2tane düştü ilk kizimdan önce 3aylikti sonra kız oldu kalça cikikligi ebe hatası 3kere ameliyat oldu ebenin yüzünden o ara gene hamile kalmis im oda gitti
Amin amin inşallahAmin canım ins Allah ben korkuyorum artık çok yıprandım herşeyin hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ayni şey kaynatmiyorumki sadece tadını değiştirsin istiyorum sade su tadı gelmesin geçenÇayların vücudun su ihtiyacını karşılamadığı için sudan sayılmaması gerektiğini söylüyor diyetisyenler ve uzmanlar. Pek çok kişiden duymuştum bunu. Suyun içine elma armut nane limon gibi bişeyler atıp tadını değiştirebilirsin ama sallama çay pek doğru gelmedi bana
Daha yatmadım az sonra yaticiimm
İyi geceler canım Allah rahatlık versin gecen hayır olsun sabaha görüşürüz ins AllahHayırlı geceler herkese
Ayni şey kaynatmiyorumki sadece tadını değiştirsin istiyorum sade su tadı gelmesin geçenBonus dedi kaynatmayinca su kaynatinca çay olur bende suyun içine atıyorum sen bilmirsen iş çıkarma başıma onuda içmem bagirsaklarim kurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?