- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Merhaba canim,ben seni hatirliyorum 12.takımdaMerhaba hanimlar nasilsiniz kilo verme isleri nasil gidiyor
Evet bende seniMerhaba canim,ben seni hatirliyorum 12.takımda
Merhaba hanimlar nasilsiniz kilo verme isleri nasil gidiyor
Oo nasilsin canim nasil gidiyor kac kilo verdinHoşgeldin canımHadi gelmişken takıl peşimize
Canım artık ne pisirecegimi şaşırdım hepsine sıra geliyo, kendime ayrı menü yapacak vaktim olmuyo,hem ben az az herşeyi yeme taraftarıyımNeden yufka tercih ettin canim,1dilim ekmek yiyebilirdin,suyu daha bol iç emziriyosan sütun dahada çogalir
Verdim bir kaşık şurup bakalim,burnuna serum verdim tıkalı,Geçmiş olsun canım
Daha sağlıklı derken canımÖğleyle akşam arası saat farkı az olmuş canım onun dışında güzel.
Şu aradaki inciri yememiş olsan sabahtan akşama leptin daha çok çalışırdı ama yinede güzel menü
Menün güzel ama Canım bebeğin küçük sanırım emziriyorsan daha sağlıklı beslenmen lazım.
Afiyet olsun canım güzel
18 yaş mı oh ne güzel ,tekne kazintisi hatırladım şimdi, zor olmadı mı araları uzun3cocugum var benim,18yaş,13yaş,16aylik minik olan
İyiyim sen nasilsinEvet bende seninasilsin
Hem de ne zor oldu Sorma,ama iyki olmus diyorum bazen18 yaş mı oh ne güzel ,tekne kazintisi hatırladım şimdi, zor olmadı mı araları uzun
Oo nasilsin canim nasil gidiyor kac kilo verdin
Diyetisyeni bırakalı çok oldu yerine yenisi geldi gitmedim gıcık.bisey kendi cabalarimla devam ediyorum.yarin 8 ay olacak 22kilo 200 Gr verdim toplamda ins Allah 12.5 kilom kaldı hedef 65 ağustosa kadar devam gel beraber verelim bak burda eski tanıdıklarınla var gel gelCanim ankanin grubu kapandiktan sonra girmedim tasinma isim vardi belki hatirlarsin evim bitti tasindim cok sukur 1 hafta sonra korona cikti evdeyiz coluk cocuk bir kosturmaca halinde malum sen kac kilo verdin toplamda ne durumdasin diyetisyene devammi
Spor çok güzel de cnm bn de katılıyorum öğlen ile akşam çok yakın olmuş18 nisan
Sabah
1 kş lor
4 zeytin
Domates salatalık
2 çatal sucuklu yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
2 kupa cay
14.30
Yarım patlıcan karnıyarık
1 kepçe kabak çorbası
Akşam 17 de
1 kase mercimek çorbası
2 kş ıspanak kavurma
1 dilim tb ekmeği
Yeşillik
Su 2 lt geçmiştir
Spor
40 dk eliptik 160 puan
250 mekik 2000 puan
3 saat ev işi 90 puan
1.5 saat tempolu yürüyüş 225 puan
Toplam 2475 puan
Zipzip-
GüzelBUGUBKI NENÜM ARKADASLAR
Sabah
Ac karna zencegilli limonlu su ve sade tüek kahvesi
Oglen 12 de
2 haslanmis yumurta
Hellim peynir kizartmasi
Domates maydanoz 7 zeytin
3 de sade turk kahvesi 1 incir
Aksam 17.30 daa
1 twbak mantarli tavuk sote salata
Su 2 litre zencefilli limonlu
Spor 4 km 45 dk kosubandi
500 ip
100 sag 100 sol bacak
Karin egzersizi 50
Kol egzersizi 60Zipzip- @fattylamb94
Hem sabah hem akşam ekmek çok olmuşSabah onbir
1.5 dilim kepekli ekmek
Yedi zeytin
Az salça , avuç içi kadar peynirli yumurta
1 kare bitter
Akşam 17
1.5 dilim kuru yufka, ramazan da yapılan yufka
Domates salata soğan
Zeytin dört adet olması lazim,cay
Su iki litreye yakındır E Elif_Eylul
18 Nisan cumartesi
Sabah kahvaltim Eki Görüntüle 2621722
2 dilim kaşar çocukların biri benim
Ara öğün Eki Görüntüle 2621724
Akşam.yemegi Eki Görüntüle 2621725
Ispanağın yarisi yenmedi
2 lt su
100 tane mekik =800
100 jumping jack =800
Toplam=1600
Daha sağlıklı derken canım
İyi geceler canım Allah rahatlık versin ne okuyorsun bakalım yazarı kimKızlar iyi uykular kitap okuyup yatacağım❤
İyiyim cok sukur coluk cocuk ev isi ugras durİyiyim sen nasilsin
Cok guzel canim en iyisi oyle olacak sanirim cunku cok aldim buranin enerjisine ihtiyacim var sanirimÇok şükür iyiyim canım. Evde kaldığımız süreyi faydalı geçirmeye çalışıyoruz. 12. takımda 77.6yla izne çıkmıştım. En son cuma günü 74.9 çıktım. Bende 3 haftadır burdayım. Sende takıl biraz buralarda motive olursun.
SupersinDiyetisyeni bırakalı çok oldu yerine yenisi geldi gitmedim gıcık.bisey kendi cabalarimla devam ediyorum.yarin 8 ay olacak 22kilo 200 Gr verdim toplamda ins Allah 12.5 kilom kaldı hedef 65 ağustosa kadar devam gel beraber verelim bak burda eski tanıdıklarınla var gel gel
Şimdi yedim yanması iyidir sabaha kadar yağ yakar üzerine su falan içme ama
Sabah yapayim onu unuttumyaaa benŞimdi yedim yanması iyidir sabaha kadar yağ yakar üzerine su falan içme amasabahlari tarçınlı süt iciyormusun ben onuda yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?