- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
En güzelini yapıyorsun canım şimdi yaz geliyor gerçi içeriz bol bol suBende yanimda sise taşıyorum evde yoksa içemiyorum
Tşk ederim.canim ortimMenün harika görünüyor ortim afiyet olsun
Burdaki hatirlatmalarla hepimiz cok su iceriz sanirim :)))En güzelini yapıyorsun canım şimdi yaz geliyor gerçi içeriz bol bol su
Aciktik.zati sabah 10 da yedik evdekiler isyan çıkardı mecbur sofra kurdum şimdide.beyimiz.cay istedi akşama bı yemek Faslı daha olur bende ne yerim.Allah kerimKız bu saatte ne yemeği acikican
Ben hariçBurdaki hatirlatmalarla hepimiz cok su iceriz sanirim :)))
Coo gec olmadan aksam yemegini hazirlarsin canimAciktik.zati sabah 10 da yedik evdekiler isyan çıkardı mecbur sofra kurdum şimdide.beyimiz.cay istedi akşama bı yemek Faslı daha olur bende ne yerim.Allah kerim
Sana da hatirlatcaz isteBen hariç
Benim if gitti bugünCoo gec olmadan aksam yemegini hazirlarsin canim
Sende hafif birseyler yersin
Gerçi ramazanda oruç tutunca akşam çok su içilmiyor. Su içmeye fazla vakit kalmıyor daha doğrusuBurdaki hatirlatmalarla hepimiz cok su iceriz sanirim :)))
Yarin devam edersin canimBenim if gitti bugünne güzel iki öğün yapıyordum
Abdest tutmuyo.Sana da hatirlatcaz iste
Ramazanda su içmeyi hic sevmiyorumGerçi ramazanda oruç tutunca akşam çok su içilmiyor. Su içmeye fazla vakit kalmıyor daha doğrusu
Heeee Canimmm 18 üniversite Hazırlanacak busene
Icersin icersin daha erken :))Abdest tutmuyo.
Senin dediğin gibi şişenin birini döktüm içine.nane ayva dilimledim az kaldı şişe bitecek ama 1 tane daha var
Nedense eşime hiç bulaşmıyor. Derdi benleBütün bebekler aynı galiba. Anne babanın elinde o telefonu görünce dayanamıyorlar
Evet kaptanim cok sukur bitti tasindikSpor puanlarini hesaplarsan listeye eklerim senide canim
Hoşgeldin canim evine tasinmissin hayirli olsun gule güle oturun ❤
Gunaydin canim ❤
Günaydın canim ❤
Gunaydinn canim ❤
Günaydın canimn
Spora başlasan guzel olur daha kolay kilo verirsin
Benimki nerden nasıl girilcek herşeyi cozdu vallaNedense eşime hiç bulaşmıyor. Derdi benle
Hep vardı telefon merakı ama 2-3 gündür çok fena.
ortim gitmez erken ye kapat günü ertesi güne kadar 16saat yaparsın en azından. Ben de if yapıyorum 18.5 saat falan açlık sürem oluyorBenim if gitti bugünne güzel iki öğün yapıyordum
Senden ilgi bekliyor heralde. Telefonla hiç oynamanı istemiyordurNedense eşime hiç bulaşmıyor. Derdi benle
Hep vardı telefon merakı ama 2-3 gündür çok fena.
Uyuyana kadar 1.5 litrede olsa içersin canım sahurda da iki bardak içebilirsen yeterde artar bileRamazanda su içmeyi hic sevmiyorum
Gece sahurda iceyim diyorum ama icinde midem kotu oluyor
Bakalim bir sekilde dengelicem artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?