- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Normalmissin isteKalori İhtiyacı: 1,626.24 kcal/gün
Vücut Yüzey Alanı: 1.58 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığı: 44 kg
İdeal Kilo: 51 kg
Vücut Kitle İndeksi (BMI): 23.2 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal
Ideal kilom 51 mis kim dusecek o kiloya
13-14 yasina kadar kemik torbasiydim zaten sonrasinda kilo aldim hayatima abur ,cubur ve sinav stresleri girince daha cok 68-69 kiloydum 2016 da 75 e kadar ciktim o durma noktasiydi benim icin sonra kilo verdimNormalmissin istebakma sen ona kuzum onlar yalan soyluyooo 51olup napcan kemik torpasi olursun
yapmayınca da berbat oluyor mecbur yapıyorumMillet evde ne temizliği yahu yine olacak aynısı ben yarına bıraktım temizligi hepsi ayrı odada ben mutfakta akşama kadar heryer batıyor
kız nasıl canım su isteniyorSu hatirlatmak için uygulama indirdim son çare bu
Alisik olmadığın icin canim ben 1litreyi bitirdim bile 3litreyi icmen gerekiyo burnunu tikayip iç bariiiSabahtan beri 2 bardak içtimbir insanın aklına hicmi su gelmez neden acaba ya
Suyun icine nane ,limom koy canimSu hatirlatmak için uygulama indirdim son çare bu
Akşamdan 2 lt su yaptım 1 lt şişeler birine avakadolu yeşil çay diğerine kayısı çayı attim içeyim yoksa.mumkun değil yarında limon nane çubuk tarcinli yapımSuyun icine nane ,limom koy canim
Gecen hafta oyle ictim hem guzel oluyor hem daha cok su iciyorum
Salatalik ,nane de guzel oluyorAkşamdan 2 lt su yaptım 1 lt şişeler birine avakadolu yeşil çay diğerine kayısı çayı attim içeyim yoksa.mumkun değil yarında limon nane çubuk tarcinli yapım
Nereye gitsem şişem karsimda valla tiksiniyorum ya içerkenYa da burda su ic diyelim saatte bir
Kız ben sana hatırlatırım hadi kalk koca bir bardak su içSabahtan beri 2 bardak içtimbir insanın aklına hicmi su gelmez neden acaba ya
Nasılsın canim ❤Kızlarrrr
Akşam atarım su programiniGülümse cabuk 2 br su iç gel fotolu belge istiyorum
Hemde 2 bardakGülümse cabuk 2 br su iç gel fotolu belge istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?