- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
İlgi manyağı olucak sonundaSenden ilgi bekliyor heralde. Telefonla hiç oynamanı istemiyordur
Takımdada herkes pek marifetli
Harika görünüyor ellerine sağlık.
Uyumam galiba sahura kadar ama icmeye çalışacağımUyuyana kadar 1.5 litrede olsa içersin canım sahurda da iki bardak içebilirsen yeterde artar bile
Benim dışımda hherkes marifetli olabilirTakımdada herkes pek marifetliMaşaAllah
Teşekkür ederimHarika görünüyor ellerine sağlık.
Bu devirde herkes her şeyi yapabilir marifete gerek yok her türlü imkan var. Yani marifetli marifetsiz değilde, tez canlılık ve üşengeçlik varBenim dışımda hherkes marifetli olabilir
Haklisin canim azıcık usengec olabilirimBu devirde herkes her şeyi yapabilir marifete gerek yok her türlü imkan var. Yani marifetli marifetsiz değilde, tez canlılık ve üşengeçlik var
Ramazan'da.gullac yesek olurmu tek.dusuncem tatlisiz.kalmak.yemek su bişey istemem.ama tatlıRamazanda su içmeyi hic sevmiyorum
Gece sahurda iceyim diyorum ama icinde midem kotu oluyor
Bakalim bir sekilde dengelicem artik :)
Haklısın canım.Bu devirde herkes her şeyi yapabilir marifete gerek yok her türlü imkan var. Yani marifetli marifetsiz değilde, tez canlılık ve üşengeçlik var
Hoş geldin ZeynepEvet kaptanim cok sukur bitti tasindik
Günü kapattım zatı bu saatten sonra bişey yok cıs yedimm şimcikortim gitmez erken ye kapat günü ertesi güne kadar 16saat yaparsın en azından. Ben de if yapıyorum 18.5 saat falan açlık sürem oluyor
Tenceredemi.pisirdin ellerine sağlık
Cuma gunleri odul olarak olabilirRamazan'da.gullac yesek olurmu tek.dusuncem tatlisiz.kalmak.yemek su bişey istemem.ama tatlı
Ne yedin bakayimGünü kapattım zatı bu saatten sonra bişey yok cıs yedimm şimcik
Gecen gün a101 den şeker pare aldım akşam serbetledim yediler şimdi çayın yanına koydum eşime 1 tane ağzıma attım valla yuvarlak kucucuk.biseydi zatı su iciyom migdem bulanarak sanki iyi geldiCuma gunleri odul olarak olabilir
Ne yedin bakayim
Iyi peki yarin tartida gorusuruzGecen gün a101 den şeker pare aldım akşam serbetledim yediler şimdi çayın yanına koydum eşime 1 tane ağzıma attım valla yuvarlak kucucuk.biseydi zatı su iciyom migdem bulanarak sanki iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?