Sizin başka işiniz gününüz yokmu bacımKız ben sana hatırlatırım hadi kalk koca bir bardak su iç
TmmGülümse su iç
Afiyet olsun canim
Tşk ederimAfiyet olsun canim
BUGUBKI NENÜM ARKADASLAR
Sabah
Ac karna zencegilli limonlu su ve sade tüek kahvesi
Oglen 12 de
2 haslanmis yumurta
Hellim peynir kizartmasi
Domates maydanoz 7 zeytin
3 de sade turk kahvesi 1 incir
Aksam 17.30 daa
1 twbak mantarli tavuk sote salata
Su 2 litre zencefilli limonlu
Spor 4 km 45 dk kosubandi
500 ip
100 sag 100 sol bacak
Karin egzersizi 50
Kol egzersizi 60Zipzip- fattylamb94
Su hatirlatici bir taraftan siz bir taraftan yavaş gelinGülümse su iç
Menün harika görünüyor ortim afiyet olsun18 Nisan cumartesi
Sabah kahvaltim Eki Görüntüle 2621722
2 dilim kaşar çocukların biri benim
Ara öğün Eki Görüntüle 2621724
Akşam.yemegi Eki Görüntüle 2621725
Ispanağın yarisi yenmedi
2 lt su
100 tane mekik =800
100 jumping jack =800
Toplam=1600
Kız bu saatte ne yemeği acikican
Sende suyu az içiyorsun canimDün ki menümü yazayım. Bu ara menü yazmayı çok ihmal ediyorum. Artık her gün düzenli yazıcam.
13.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeğin üzerine sürülmüş beyaz peynir
Dereotu
Maydanoz
1 bardak açık siyah çay
18.00
5 6 y.kaşığı sebzeli et sote
2 bardak ayran
Su 1.5 litre.
Spor yok.
bugünden itibaren 30 gün boyunca iki elim kanda da olsa leslie yapacam. Kenime söz veriyorum burayada yazayım ki sözümden dönemeyim
İşyerinde şişe masamda sürekli karşımda olunca aklıma geliyor susamasam bile içiyorum ama evdeyken 3 4 gün içmesem aklıma gelmezSende suyu az içiyorsun canim
Spor icin aksam etiketlerim :))
Bütün bebekler aynı galiba. Anne babanın elinde o telefonu görünce dayanamıyorlarMerhaba kızlar. Nasılsınız? Neler yapıyorsunuz . Oğlum artık elimde telefon görünce istiyor telefonu vermeyincede ağlıyor kemdini yere atıyor. elime telefon alamaz oldum.
Ağlamasın diye. Geceleri geleyim diyorum ondada elimde uyuya kalıyorum. Gün içinde çocuk yemek spor falan derken yoruluyorum. Eşimde 2 gündür işe gitmiyordu bugün gitdi. Oölanda uyuyor. Leslie yapıp geldim uyanıncaya kadar burdayım. Başımdada bir ağrı var anlamadım. yeşil çay demledim onu içiyorum.
Iyiyim canim ayni evdeyiz değişik birsey yapamiyoruz :)Merhaba kızlar. Nasılsınız? Neler yapıyorsunuz . Oğlum artık elimde telefon görünce istiyor telefonu vermeyincede ağlıyor kemdini yere atıyor. elime telefon alamaz oldum.
Ağlamasın diye. Geceleri geleyim diyorum ondada elimde uyuya kalıyorum. Gün içinde çocuk yemek spor falan derken yoruluyorum. Eşimde 2 gündür işe gitmiyordu bugün gitdi. Oölanda uyuyor. Leslie yapıp geldim uyanıncaya kadar burdayım. Başımdada bir ağrı var anlamadım. yeşil çay demledim onu içiyorum.
Bende yanimda sise taşıyorum evde yoksa içemiyorumİşyerinde şişe masamda sürekli karşımda olunca aklıma geliyor susamasam bile içiyorum ama evdeyken 3 4 gün içmesem aklıma gelmez
18 mi3cocugum var benim,18yaş,13yaş,16aylik minik olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?