Ramazan'da.gullac yesek olurmu tek.dusuncem tatlisiz.kalmak.yemek su bişey istemem.ama tatlı
Gecen gün a101 den şeker pare aldım akşam serbetledim yediler şimdi çayın yanına koydum eşime 1 tane ağzıma attım valla yuvarlak kucucuk.biseydi zatı su iciyom migdem bulanarak sanki iyi geldi
Çocukları bahane etme kendine özel kahve sunumlari yapıyor ben su içmeye eriniyom şikayet etme gözümle gördümEhh işte diyelim cnm.. evde çocuklar olunca zorlanıyorım biraz...
Ben hazır aldım çokta.guzel.evde ugrasmana.degmez valla a101 gelmiştiBenimde tek derdim tatlı
Abowwwne zamandır aklımda şekerpare var ramazanın ilk günü yaparım belki. hazır cuma gününe de denk geliyor
Ben sahur iftar hakkımı tatlida.kullanayim.ramazanda.en sevdiğim kadayıf dolması tepsi kadayıf ve güllaçBenimde tek derdim tatlı
Abowwwne zamandır aklımda şekerpare var ramazanın ilk günü yaparım belki. hazır cuma gününe de denk geliyor
Sen ne halt yedin bakim
Şeyyyyy benimkiler çörek istedi bende gecen seferde yemedimdide utanarak soyluyorum 1tane küçük yedim amaaaa gercekten canim istedi 1dilim peynir 5zeytinle cumaya eritirim ancaSen ne halt yedin bakim
Hepimiz icin zor oluyor canim bu donemde herkes evdeEhh işte diyelim cnm.. evde çocuklar olunca zorlanıyorım biraz...
Ne yedin bakayim
Bisey olmaz leslie yapar eritirsin canimŞeyyyyy benimkiler çörek istedi bende gecen seferde yemedimdide utanarak soyluyorum 1tane küçük yedim amaaaa gercekten canim istedi 1dilim peynir 5zeytinle cumaya eritirim anca
Zaten birazdan spora baslicamdaaa sabaha kadar yaparim artikkkBisey olmaz leslie yapar eritirsin canim
Yok yaa o kadar da yapma eritirsin canimZaten birazdan spora baslicamdaaa sabaha kadar yaparim artikkk
Sanadami ceza versek canım.çektiYok yaa o kadar da yapma eritirsin canim
Ben neler neler yedim bu hafta ama kilo almadim evde hareketim artti kilo almiyorum:))
İyi ozaman 1tane çörek yiyimmmYok yaa o kadar da yapma eritirsin canim
Ben neler neler yedim bu hafta ama kilo almadim evde hareketim artti kilo almiyorum:))
Acikmaz misin acaba
ohhhh güzel yee yeeee alma nerde oyle bir adaletYok yaa o kadar da yapma eritirsin canim
Yememis miydinİyi ozaman 1tane çörek yiyimmm
Salata sevmiyorum.ton.balikli.aklima.geldi.ama.salata beni aciktiriyorMeyve beni daha çok acıktırıyor. Bence peynirli salata yoğurt yesen daha iyi olur
Yemek yemem baska tadina baktim sadece yogurt yicem 2kasik yulaflaYememis miydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?