Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar selamunaleyküm
Size bisey sorcam bu aralar acayip bi sekilde smoothie makinesine taktim kafayi. Sorum su bunun blenderdan farki ne? Blender fazla dayanikli oluyo ondan dolayi mi bunun makinesi ayri ?
O makineyi alip muz süt tarcin ceviz biizzztt yaptirip icesim var yaz da geliyoya

Ben geçen gün çocuklara blendirdan çektim yaptım ne gerek var ki ve aleyna aleyküm selam

Sabah uyanınca limonlu su

10.00
1 haşlanmış yumurta,,,1 dilim beyaz peynir,,,1 domates,,,2 dilim ekmek

Ara
Türk kahvesi ,,, yoğurt kürü

Akşam 17.00
1 tabak etli patlıcan tava
1 tabak cacık
1 bardak şalgam

Şimdi form çayı içiyorum

Su şimdilik 2.5 litre

Yatmadan yine yoğurt kürü yerim

Spor 45 dk leslie

Daha erken 1 bardak daha içersin
Aleykum selam canim hosgeldin ❤
Elhan ablam biliyordur o cok smoothie yapiyor

Afiyet olsun canim menunde sporunda guzel ❤
Leslie 3 mil mi ona gore puanini yazayim

Ben geçen gün çocuklara blendirdan çektim yaptım ne gerek var ki ve aleyna aleyküm selam
Ben de tam olarak cozemedim gecen bi yerde izledim videosunu öyle bahsediyodu ben de dedim bu blender yerine bunun makinesini alip onunla yaptysa bi sebebi olmali ya da parasi cok

Öyle mi o zaman bekleniyorsunuz Elhan abla

Ben de tam olarak cozemedim gecen bi yerde izledim videosunu öyle bahsediyodu ben de dedim bu blender yerine bunun makinesini alip onunla yaptysa bi sebebi olmali ya da parasi cok

Kız tabiki instegramdaki genelde sayfası olan yüksek takipçileri olan kişiler oluyor onların hepsinin makinaları var

Smoothie makinemi mutfaktaki hiçbir alete değişmem.. saniyeler içinde bizzzzzt ...
Hiç düşünme civcivim. Bana dua edeceksin.
Gecen yaz çilek, kiraz, vişne , böğürtlen, ahududu, şeftali, kayısı atmıştım. Hala bitiremedim. Çok bereketli oluyor. Süt ve bal ile çok seviyorum. Diyelim dondurma çekti canin sütünü az meyvesini çok koyuyorum otuz saniye sürmeden kaşıkla yiyorum.
Mutfak robotu veya blendr geniş olduğu için sevmiyorum onla yapmayı ...hem bu daha pratik ve kullanışlı... Lilimam kuzuma aldırdım. Uzun zamandır konuşmamiştik bu konuda gelirse inşallah fikrini alalım. Ben çok memnunum...

Sen yazın diyete basliyordun ara sıra.kullanacagin için napican makinayı boşver seninde paran çok galiba

Smoothie aldıktan sonra fikrin değişir ancak.
Ablacım ben meyve yeme.ozurluyum aklima.gelmiyor birde neden bizt yapıyorsunuz direk yiyin ne olacak bak 1 bardak portakal suyu çıkarmak için 4 tane portakal gerekiyor birde direk vücuda şeker yüklemesi oluyor herşeyi fazla fazla tüketmiş oluyoruz degilmi nacizane fikrim

Aa öyle mi abla iyi oldu bunu duyduğum. Bi sebebi olmali dedim zaten ayri makinesi olduguna göre..
Meyveleri buzluga mi atmistin abla bu ayrintiyi niye merak ettim inan bilmiyorum ama
Marka tavsiyenizi de bekliyorum o zaman yaz geliyo tam benlik buranin yazinda soguk seyler iyi gidiyo yemek yenmiyo sicaktan. Bide tarif de alirim senden madem yapiyomussun milkshake falan da yapabiliyorsun dimi o makinede gerci neden olmasin cok farki yok ikisinin zaten.
Sen yazın diyete basliyordun ara sıra.kullanacagin için napican makinayı boşver seninde paran çok galiba
Kiz ne bilim videoda cok övdü bide özendim cok tatlis oldu yaptigi smothie bide sey yemek falan canin istemeyince yap ic tok tutuyo arika bisey

Kiz smothie tam tersi saglikli bisey yani öyle dusundugun gibi degil. Tarcin yarim muz süt bizzt yap al bana öğle yemegi heleki yazin burda sicaktan anca icecek gidiyo burda.
Bide nasil meyve yeme özürlüsün bacim ben de tam tersi bayılırım kahvaltidan once bile yerim utanmasam

Çok güzel menun su ve sporda öyle sen bu hafta en az 1 kg verirsin
Benim 3 ayda verdigimi sen iki haftada verirsin

Tatlım meyveleri ister doğra poşetle ister dilimler halinde buzluğa at...Kiraz ve vişnelerin çekirdeklerini pipetle çok rahat çıkardım. Çilekleri yıkayıp ikiye böldum. Kayisilarin seftalilerin çekirdeklerini çıkardım. Muzları bile halka halka doğradım attım.
Milyon tarif var internette...tadı o kadar güzel ki...hatta diyet smoothieler de var ıspanaklı havuçlu pancarlı ...ben meyve seviyorum. Karışık yapıyorum genelde. Bu kış bir defa grip olup rapor almadım...çok da sağlıklı ...blendri yıka temizle bir sürü zahmet...bunun kabına at meyvelerini çek iç...sonra çalkala hepsi bu...benimki vestelin...kampanya ile 200 kusurdu sanırım daha da ucuzlamis olabilir. İki tane kabi var...yanına al yürürken iç hem de kapaklı...

Evet demin vestelinkini de gördüm tamam abla cok sagol bi arastirayim ben bunu
Evet o temizleme acisindan kolayligini da duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…