- 8 Eylül 2016
- 103.364
- 438.271
- 898
- 36
Gunaydin canim ❤Günaydın kahvaltıdan selamlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim ❤Günaydın kahvaltıdan selamlar![]()
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar
54.2 sabitim
Cook almistim biliyordum ama yuzlestim sonunda tartiyla en kisa surede verecegim inşallah vermeliyim
Okadar kati yapamiyorum ama simdi kahvemi ictim 12 gibi kahvalti edicem 6-7 gibi aksam yemegimi yerim ama yemekle beraber sivi almamak kuralina uyamiyorum kahvaltı caysiz olmuyor evet bir haftada 5 kilo vermistim ahmet apa ile kilolar son dönemde alindigi icin kolay gider inşallahGünaydın canim ❤
Sabit olmanda guzel
Gecmis olsun canim
Ahmet apanin programini yapiyordun sanki bir ara canim yeniden baslamayi dusunuyor musun o zaman guzel kilo veriyordun![]()
60 lari koruyamadim canim cabuk kilo almaya basladim vermek kadar hatta daha zoru korumak sanirim hadi inşallah diyelim cabuk veririm inşallahBaya almışsın gerçekten en son seni 60larda hatırlıyorum. Ama sen başlayınca güzel veriyorsun canım. Hadi bismillah diyelim![]()
Sivi alim kurali zor gerçekten bende yapamazdim ama az cok dikkat edersen kolay verirsin insalllahOkadar kati yapamiyorum ama simdi kahvemi ictim 12 gibi kahvalti edicem 6-7 gibi aksam yemegimi yerim ama yemekle beraber sivi almamak kuralina uyamiyorum kahvaltı caysiz olmuyor evet bir haftada 5 kilo vermistim ahmet apa ile kilolar son dönemde alindigi icin kolay gider inşallah
Hayırlı olsun canım Ramazan'da geliyor dikkat edersek hep birlikte güzel kilolar vereceğinize eminim tekrar hoş geldinGünaydın kizlarHadi bakalim bugun basliyorum enerjinize talibim
![]()
Sıvı alımı varmı yokmu ben onu yapayım yoksaSivi alim kurali zor gerçekten bende yapamazdim ama az cok dikkat edersen kolay verirsin insalllah![]()
Cok su icmenize gerek yok diyormusSıvı alımı varmı yokmu ben onu yapayım yoksa![]()
Ayyy ne guzellllmissss keşke benim olsaCok su icmenize gerek yok diyormus
Yemeklerle sivi icmek yasak ,yemeklerden 2 saat sonra sivi tüketebiliyorsun
Günaydın ablacim ❤Günaydın herkese
Arastir bir istersen seviye 1 yapılabilirAyyy ne guzellllmissss keşke benim olsa![]()
![]()
Evet zor . inşallah canımSivi alim kurali zor gerçekten bende yapamazdim ama az cok dikkat edersen kolay verirsin insalllah![]()
Hosbuldum canim amin amin cook aminHayırlı olsun canım Ramazan'da geliyor dikkat edersek hep birlikte güzel kilolar vereceğinize eminim tekrar hoş geldin![]()
![]()
Ne guzel eksi gormussun canimGünaydınlar kabak detoksu çorbası yaptım epey işe yaradı ben de sizlere de tavsiye ederim ☺
Cuma 69,7
Bu sabah
Cumartesinden beri wc yok ilacım bitti tartıldım.arti geldimNe guzel eksi gormussun canim![]()