Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canim ❤
Sabit olmanda guzel 😊

Gecmis olsun canim 😘

Ahmet apanin programini yapiyordun sanki bir ara canim yeniden baslamayi dusunuyor musun o zaman guzel kilo veriyordun 😊
Okadar kati yapamiyorum ama simdi kahvemi ictim 12 gibi kahvalti edicem 6-7 gibi aksam yemegimi yerim ama yemekle beraber sivi almamak kuralina uyamiyorum kahvaltı caysiz olmuyor evet bir haftada 5 kilo vermistim ahmet apa ile kilolar son dönemde alindigi icin kolay gider inşallah
Baya almışsın gerçekten en son seni 60larda hatırlıyorum. Ama sen başlayınca güzel veriyorsun canım. Hadi bismillah diyelim :KK66:
60 lari koruyamadim canim cabuk kilo almaya basladim vermek kadar hatta daha zoru korumak sanirim hadi inşallah diyelim cabuk veririm inşallah

Okadar kati yapamiyorum ama simdi kahvemi ictim 12 gibi kahvalti edicem 6-7 gibi aksam yemegimi yerim ama yemekle beraber sivi almamak kuralina uyamiyorum kahvaltı caysiz olmuyor evet bir haftada 5 kilo vermistim ahmet apa ile kilolar son dönemde alindigi icin kolay gider inşallah
Sivi alim kurali zor gerçekten bende yapamazdim ama az cok dikkat edersen kolay verirsin insalllah 😊

Günaydınlar kabak detoksu çorbası yaptım epey işe yaradı ben de sizlere de tavsiye ederim ☺️
Cuma 69,7
Bu sabah

Eklentiler

• 071DE83B-2A8C-4A44-81D2-AE0B6F6F35C0.webp
    071DE83B-2A8C-4A44-81D2-AE0B6F6F35C0.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 23
Back
X