İftardan sonra lekelenme olduysa orucun kabul oluyorO konu da ayrı trajedi. Önceki hafta oruca niyet ettim akşam üstü adet oldum 4-5 önce oldu. Bitti yıkandım iki gün sonra niyet ettim iftardan sonra yine lekelenmem oldu. Bi gün borç oldu 3 gün
Ben 86 temmuz 1 senden boyukumbende 87 ağustos doğumluyum yaşlandık
Burada ki samimiyet çok güzel ne kadar yoğun olsam da bi bakıp çıkıyorum artık daha aktif olacağım inşallahYok kız unutmadım hafızam balık ola bilir ama nedense buradaki kimseyi unutmuyor yedeklemis bonus vermişler
İlk gün sahur yaparım ikinci gün düşünmüyorum bakacam hangisi daha rahat olacak ilk gün migren tetiklemezse niyetim bu şekildeKızlar ramazanda sahur yapacakmısınız bu birinci soru
İkincisi spor yapacak mısınız
Ben sohur yapmayı düşünmüyorum
İftardan sonra da eliptik yapmaya niyetim var
İftardan sonra lekelenme olduysa orucun kabul oluyor
sporİlk gün sahur yaparım ikinci gün düşünmüyorum bakacam hangisi daha rahat olacak ilk gün migren tetiklemezse niyetim bu şekilde
Aynen öyle canım sevindim aktif olmana bizi birakip. Gitmek zor zanaatBurada ki samimiyet çok güzel ne kadar yoğun olsam da bi bakıp çıkıyorum artık daha aktif olacağım inşallah ☺
Canım normalde 10 günden sonra özür olur regl olsan bile oruç tuta bilirsin lekelenme olmamışsa o günü oruçlu geçirmiş sin sıkıntı yokAma regl bitti sanmıştım iki gün sonra oldu yani regl arası tutmuş gibi oldum o yüzden olmaz diye düşündüm
Spor ins Allah ağır spor zarı evde yapamayız öyle bir avantajimiz yok ama iftardan sonra daha mantıklı geliyor su yönünden
Kızlar ramazanda sahur yapacakmısınız bu birinci soru
İkincisi spor yapacak mısınız
Ben sohur yapmayı düşünmüyorum
İftardan sonra da eliptik yapmaya niyetim var
İftara menü ne yaptınYookk neneeemm 50dk cık daha dayanırım inşallah
İftara menü ne yaptın
Beni de kaptanım beni de ekler misin?Tamam bugun hazirlarken senide spor tablosuna ekliyorum
Eklerim tabiki spor yapanlari not alıyorumBeni de kaptanım beni de ekler misin?
Evet canim dinliyoruz23-24-25-26 nisan sokaga cikma yasagi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?