- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Maaşallah20 nisan menü
Kahvaltı - 12:00 - Menemen , 1 dlm çvd ekemği, 1 salatalık, maydanoz
Akşam - 17:00 - 1 kase yoğurt çorbası, 1 tabak fırında tavuklu sebze, 3 yk yoğurt
Su 3 litre
Yeşil çay 2 bardak
Spor
Leslie 90 dk 900
500 jj 4000
400 mekik 3200
Toplam 8100
Zipzip-
Bende 3 gün yaptım daha dayanamadım bozdumSağol canım. Aslında ilk değil bir ay borcum vardı ara ara tutuyordum ama ilk defa bu kadar kötü oldum.
Yitik şifaya başlamıştım onlar ramazanda ikinci seviyeye geçiyorlar ve sahurda hurma yoğurt yiyecekler diye bende öyle yapmayı düşünüyorum. Ama daha önce 3 gün hurma yoğurt detoksu yapmıştım ne kadar tok tuttuğunu biliyorum
Sağol canım iftardan sonra geçti mi baş ağrın?Sağol canım. Aslında ilk değil bir ay borcum vardı ara ara tutuyordum ama ilk defa bu kadar kötü oldum.
Yitik şifaya başlamıştım onlar ramazanda ikinci seviyeye geçiyorlar ve sahurda hurma yoğurt yiyecekler diye bende öyle yapmayı düşünüyorum. Ama daha önce 3 gün hurma yoğurt detoksu yapmıştım ne kadar tok tuttuğunu biliyorum
Bende bizim internet zannediyom bazen sonra anliyomki gene girilmiyoNoruyonuz kızlar bugün sessiz buralar sitedede sorun var zatı illallah ettirdi bugün
Canımsın şu “sanal” alemde bile insanın senin gibi “gerçek” dostları hissedebilmesi büyük şans...Sen zaten korumadasın ve aylardır koruyorsun kilonu, gayet iyi dengeliyorsun bir gün yiyorsan diğer gün dikkat ediyorsun
İhtiyacın olan bel kısmı için bölgesel hareket sadece.
Afiyet oldun canısı.20nisan pazartesi
Sabah 09.30 1dilim ekmek,2yumurta,2çatal peynir,çay
Öğle 13.00 1kase yogurt icine 3minik haşlama patates,dereotu,salata,domates,biber,1dilim peynir
Ara sütlü neskafe,2ceviz,3çilek
Aksam 18.00 1kase mercimek çorbası,2yk erişte,1kaseyogurt icine 1salatalik
3bucuk litre su,turk kahvesi,2yesil çay,2bardak detox suyuZipzip- spor yok 1295 kalori yemisim
Afiyet oldun canısı.
Çay istedi icip ödevlerini yapacak 4 gün ev hapsi morali bozuldu ramazaninda tadı yok diyo yarın ne alsam diye sorup duruyor bide mezunuyet töreni yapacaklardı ona canı sıkılıyorİyiyim canım yatıyorum sen napıyorsun benim koca ödev hazırlıyor bilgisayar başında seninki de öyle mi?
Bende sürekli interneti kapatıp açtım çocuklara soruyorum sizin telefonlarda internet varmı diyeBende bizim internet zannediyom bazen sonra anliyomki gene girilmiyo
Evet ya okul birincisiydi di mi? Gitti havalı tören. Neyse ben de yatayım buralar sessiz bayağı iyi gecelerÇay istedi icip ödevlerini yapacak 4 gün ev hapsi morali bozuldu ramazaninda tadı yok diyo yarın ne alsam diye sorup duruyor bide mezunuyet töreni yapacaklardı ona canı sıkılıyor
Hiç sorma bide ödül töreni vardı hikaye yazmislardi birinci ortada yok ikinci olmuş ödül vereceklerdi 1000 TL oda yalan oldu virüs çıkınca iyi geceler canım Allah rahatlık versinEvet ya okul birincisiydi di mi? Gitti havalı tören. Neyse ben de yatayım buralar sessiz bayağı iyi geceler
Sağol canım iftardan sonra geçti mi baş ağrın?
Üzüldüm CAnım yaaa okulu arayıp sorsa uygun olmaz mı acaba bilemedim. Sana da iyi geceler diliyorumHiç sorma bide ödül töreni vardı hikaye yazmislardi birinci ortada yok ikinci olmuş ödül vereceklerdi 1000 TL oda yalan oldu virüs çıkınca iyi geceler canım Allah rahatlık versin
Okulda.degil.canim.egitim.dernegi var oraya üye ordan yazmalarini istemişler organizasyonu onlar yapmisti cuma ödül töreni vardı çarşamba iptal oldu Türkiye genelinde toplu törenler açılışlar falan şans bizede vurduÜzüldüm CAnım yaaa okulu arayıp sorsa uygun olmaz mı acaba bilemedim. Sana da iyi geceler diliyorum
Ben tavuk görmek istemiyorum tadı tuzu hiç yok göğüs daha beter yağsız birde yerken insanı boğuyor resmen ne hayallerle yapıyorum ama severek yemiyorum kapuskayi çok severim.geçen markette lahana gördüm dayanamadım.aldim hala duruyor beni şişiriyor kapuskayi çok özledim yapsam aslında20 Nisan Pazartesi
Sahur
5 hurma
1 kase yoğurt
İftar
1 tabak kabuska
Haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt
2-3 lokma ekmek
spor yok.
Valla Ramazan'da iradeli olursak gayet güzel ariniriz gibime geliyor detoksa çok girme bence düzenimizi bozmayalim yinede sen bilirsin canımKızlar bu hafta durumlar nasil olur kilo verme bakımından bende 3gun arınma diyeti yapayim dedim ramazan öncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?