Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Maaşallah bizi etiketlemeyi unutma

Bende 3 gün yaptım daha dayanamadım bozdum

Sağol canım iftardan sonra geçti mi baş ağrın?

Sen zaten korumadasın ve aylardır koruyorsun kilonu, gayet iyi dengeliyorsun bir gün yiyorsan diğer gün dikkat ediyorsun
İhtiyacın olan bel kısmı için bölgesel hareket sadece.
Canımsın şu “sanal” alemde bile insanın senin gibi “gerçek” dostları hissedebilmesi büyük şans...

Afiyet oldun canısı.

İyiyim canım yatıyorum sen napıyorsun benim koca ödev hazırlıyor bilgisayar başında seninki de öyle mi?
Çay istedi icip ödevlerini yapacak 4 gün ev hapsi morali bozuldu ramazaninda tadı yok diyo yarın ne alsam diye sorup duruyor bide mezunuyet töreni yapacaklardı ona canı sıkılıyor

Çay istedi icip ödevlerini yapacak 4 gün ev hapsi morali bozuldu ramazaninda tadı yok diyo yarın ne alsam diye sorup duruyor bide mezunuyet töreni yapacaklardı ona canı sıkılıyor
Evet ya okul birincisiydi di mi? Gitti havalı tören. Neyse ben de yatayım buralar sessiz bayağı iyi geceler

Evet ya okul birincisiydi di mi? Gitti havalı tören. Neyse ben de yatayım buralar sessiz bayağı iyi geceler
Hiç sorma bide ödül töreni vardı hikaye yazmislardi birinci ortada yok ikinci olmuş ödül vereceklerdi 1000 TL oda yalan oldu virüs çıkınca iyi geceler canım Allah rahatlık versin

Hiç sorma bide ödül töreni vardı hikaye yazmislardi birinci ortada yok ikinci olmuş ödül vereceklerdi 1000 TL oda yalan oldu virüs çıkınca iyi geceler canım Allah rahatlık versin
Üzüldüm CAnım yaaa okulu arayıp sorsa uygun olmaz mı acaba bilemedim. Sana da iyi geceler diliyorum

Üzüldüm CAnım yaaa okulu arayıp sorsa uygun olmaz mı acaba bilemedim. Sana da iyi geceler diliyorum
Okulda.degil.canim.egitim.dernegi var oraya üye ordan yazmalarini istemişler organizasyonu onlar yapmisti cuma ödül töreni vardı çarşamba iptal oldu Türkiye genelinde toplu törenler açılışlar falan şans bizede vurdu

20 Nisan Pazartesi

Sahur
5 hurma
1 kase yoğurt

İftar
1 tabak kabuska
Haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt
2-3 lokma ekmek

spor yok.
Ben tavuk görmek istemiyorum tadı tuzu hiç yok göğüs daha beter yağsız birde yerken insanı boğuyor resmen ne hayallerle yapıyorum ama severek yemiyorum kapuskayi çok severim.geçen markette lahana gördüm dayanamadım.aldim hala duruyor beni şişiriyor kapuskayi çok özledim yapsam aslında

Kızlar bu hafta durumlar nasil olur kilo verme bakımından bende 3gun arınma diyeti yapayim dedim ramazan öncesi
Valla Ramazan'da iradeli olursak gayet güzel ariniriz gibime geliyor detoksa çok girme bence düzenimizi bozmayalim yinede sen bilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…