Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun nescafe olmayaydı iyiydi

Afiyet olsun abla menün çok güzel

Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Maaşallah bizi etiketlemeyi unutma
Aklımdan çıkmış
20 Nisan Pazartesi

Sahur
5 hurma
1 kase yoğurt

İftar
1 tabak kabuska
Haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt
2-3 lokma ekmek

spor yok.
Afiyet olsun.Allah kabul etsin.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.

Çok güzel

İki gündür erken uyanıyorum kendime gelemedim cnm
Sen nasılsın
Market alışverişleri yapıldı mı bn panik oluyorum böyle nr lazım acep diye
Bizde sabahtan aldik cok eksik yoktu ama 4 gun kapali olacak diye endişeleniyoruz :)))
Persembe ,cuma 14 e kadar açık olacskmis marketler ic isleri bakanligi oyle bir aciklama yapmis

İki gündür erken uyanıyorum kendime gelemedim cnm
Sen nasılsın
Market alışverişleri yapıldı mı bn panik oluyorum böyle nr lazım acep diye
Eşim.benim.uzerime.atti.ben onun üzerine alışverişi ben gidince çok para harcıyorum elimin ayarı yok sen git dedim dün meyve sebze nakliyesi yapmıştı marketlere bugün yine.nakliye yapmaya gitti geç gele bilirim dedi ihale yine ona kaldı ben rahatım napim sürekli biseyler istiyor şunu al bunu al hafta sonu sparis.veriyordu kendin git ne istiyorsan al dedim 2 günlük evde olduğu halde şimdi 4 gün oldu birde ramazan olunca içecek delisi oluyor kendisi yapacak bende kahvaltı hazırlıyorum

Bizde sabahtan aldik cok eksik yoktu ama 4 gun kapali olacak diye endişeleniyoruz :)))
Persembe ,cuma 14 e kadar açık olacskmis marketler ic isleri bakanligi oyle bir aciklama yapmis
Dün bütün sebzeler bitmiş.meyve değil.ama sebze.nakliyesi yapacaklar eşim bugün akşam market müdürlerini aradı elde bişey kalmadı yarın yine sebze.lazim dedi normalde pazartasi çarşamba cuma.olurdu millet kendini alışverişe vurdu bide ramazan geliyor daha bı panik havası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…