Ramazanin baslangicina denk gelmesi kotu oldu karantina gunlerinin yoksa herkes idare ederdiDün bütün sebzeler bitmiş.meyve değil.ama sebze.nakliyesi yapacaklar eşim bugün akşam market müdürlerini aradı elde bişey kalmadı yarın yine sebze.lazim dedi normalde pazartasi çarşamba cuma.olurdu millet kendini alışverişe vurdu bide ramazan geliyor daha bı panik havası var
Daha gecmisi okuyamadim menunu gormemistimDün süt detoksu yaptım +500 den -500 yolculuk ettim
Menü yazmadimki her 2 saatte süt içtim 1 tanede ekme yedim başka hirsey yemedim gelmez ins Allah dikkat edicemDaha gecmisi okuyamadim menunu gormemistim
Ama dikkat et cumaya kadar eksiler geri gelmesin
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Fazladır ama hesaplayamadim zumba ve oyun havalarınıTanam canim
Bugun insallah tabloyi yapacagim
İyi geceler kızlar hemen menümü paylaşıp uyuyayım.
12.30
3 y.kaşığı kısır ve bir kase yeşil salatayı karıştırdım
3 4 minik parça haşlanmış tavuk
2 y.kaşığı havuç tarator(mayonezsiz sadece yoğurtlu)
19.00
7 - 8 y.kaşığı zeytinyağlı bamya
2 kaşık yoğurt
Su 2.5 litre
spor
30 dk leslie boosted - 450 puan
8 dk sırt egzersizi - 16 puan
6 dk kol egzersizi 12 puan
50 mekik - 400 puan
50 squat - 7 puan
Toplam - 885 puan
Zipzip-
Kizlar günaydin kac gündür yogubluktan giremedim ama hicbir kacamak oomadi sporlara da devam cok sükpr dünki menümü yazayim
Sabah 1 haslanmis yumirta
Oeynir zeytin domates
Ogle ara
Sade turkkahvesi 1 kuru incir
Aksam 17.30
Peynirli salata ve corba
3 km 35 dk kosubandinda cardio.6
500 ip atlma.1
60 kol hareketi
200 bacak hareketleri. 2
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Aldın başını gidiyorsun ortim insan bekler
Eriyip biteceksin bebişim menülerin sporun süperKizlar günaydin kac gündür yogubluktan giremedim ama hicbir kacamak oomadi sporlara da devam cok sükpr dünki menümü yazayim
Sabah 1 haslanmis yumirta
Oeynir zeytin domates
Ogle ara
Sade turkkahvesi 1 kuru incir
Aksam 17.30
Peynirli salata ve corba
3 km 35 dk kosubandinda cardio.6
500 ip atlma.1
60 kol hareketi
200 bacak hareketleri. 2
Evet glisemik indeksi çok yüksek oluyor havucun pişinde ama içinde saysam 7 8 tane havuç tanesi anca vardırAfiyet olsun canım. Ama havuç pişince şeker oranı çok yüksek olduğu için diyette pek tercih edilmez.
Afiyet olsun canım gayet güzel
Sen de az kalır değilsin cnmFazladır ama hesaplayamadim zumba ve oyun havalarınıgerçi happy_mom_ E Elif_Eylul selensu82 nun eline su dokemem
34 yıldır bekliyorum ortim bı 34 daha varmıdır ömrüm.bilmem.bence geç bile kaldim senide yanımda.gormek beni dahada mutlu edecekAldın başını gidiyorsun ortim insan beklerşaka şaka çok sevindim süpersin
Ya bırak şimdi iltifatı gerçekler ortadaSen de az kalır değilsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?