Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

deseydin yazık ya benim oğlumda 12 yaşında ama 44 kilo 90 ne demek yaa hemen önlemini al bence hiç sağlıklı değil şimdi veremezse sonra hoc veremez
Diyom kiz sinirlerimi bozuyo boyuda 1.70dayandi ablasida uzun ama o 58kilo

Diyom kiz sinirlerimi bozuyo boyuda 1.70dayandi ablasida uzun ama o 58kilo
Uzun boyda kilo olunca yaşından büyük gösteriyor ya hiç hoş durmuyo benim dayımın oğlu var yanima gelince deve cüce oluyoruz 19 yaşında 120 kilo bide uzman çavuş olacam diyo o totoyla biraz zor dedim

Uzun boyda kilo olunca yaşından büyük gösteriyor ya hiç hoş durmuyo benim dayımın oğlu var yanima gelince deve cüce oluyoruz 19 yaşında 120 kilo bide uzman çavuş olacam diyo o totoyla biraz zor dedim
bunlardan bi halt olmaz yesin içsin ......yatsin

Eriyip biteceksin bebişim menülerin sporun süper
Ya bu aralar erifigimi hissediyrm ama böyle canim chheesecake gibi birseyler cekiyo ylgurtlu pasta diye bi tarif buldum hafif swkeei az 3 kasik falan konuluyo acaba ondan mi yapsam diyorum cocuklarla kafamda deli sorular esra

Elhan ablacim meyvelerle yapiyordu ondan tarif isteyebiliriz

Sekersizce bence sorun yok
Ben şekeri birakali yillar yillar oldu kaptan sevmem şekerli birsey içmeyi sut bile bazen tatli geliyo,tahin yedigim zaman %80tahin%20pekmez koyarim ama sütlü tatli oldumu dayanamam

Ben şerkeri birakali yillar yillar oldu kaptan sevmem şekerli birsey içmeyi sut bile bazen tatli geliyo,tahin yedigim zaman %80tahin%20pekmez koyarim ama sütlü tatli oldumu dayanamam
Bende sekeri birakali 10 yil oldu iyi ki birakmisiz
Tatliyla aram yok ama çikolataya hayır diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…