- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Diyom kiz sinirlerimi bozuyo boyuda 1.70dayandi ablasida uzun ama o 58kilodeseydin yazık ya benim oğlumda 12 yaşında ama 44 kilo 90 ne demek yaa hemen önlemini al bence hiç sağlıklı değil şimdi veremezse sonra hoc veremez
Banane banane ben söylerim kaptaaaanimm elifeylul nescafe iciyomus ama bize sütlü kahve diyoomuuuşşşBen kizmam kiz baskalaridir oben severim neskafeyi çaktirma menüye sütlü kahve yaziyom duymasinlar
Allah seni peklemiye o boydan yukarı çıkmayasin hemiiiBen kizmam kiz baskalaridir oben severim neskafeyi çaktirma menüye sütlü kahve yaziyom duymasinlar
Uzun boyda kilo olunca yaşından büyük gösteriyor ya hiç hoş durmuyo benim dayımın oğlu var yanima gelince deve cüce oluyoruz 19 yaşında 120 kilo bide uzman çavuş olacam diyo o totoyla biraz zor dedimDiyom kiz sinirlerimi bozuyo boyuda 1.70dayandi ablasida uzun ama o 58kilo
İykide söyledik gidin hemen yetistirin küstüm tamamBanane banane ben söylerim kaptaaaanimm elifeylul nescafe iciyomus ama bize sütlü kahve diyoomuuuşşş
bunlardan bi halt olmaz yesin içsin ......yatsinUzun boyda kilo olunca yaşından büyük gösteriyor ya hiç hoş durmuyo benim dayımın oğlu var yanima gelince deve cüce oluyoruz 19 yaşında 120 kilo bide uzman çavuş olacam diyo o totoyla biraz zor dedim
Tmm ben senden yanayım çirkefe bağladinmi bu iş tamamdırİykide söyledik gidin hemen yetistirin küstüm tamam
zerdeçal yok evde diğerleri ile yapayım bugünAbla bu benim tarifim.degil bende 2 kaşık yoğurt yarım limon 1 çay kaşığı zerdeçal 1 çay kaşığı pul biber
Ya bu aralar erifigimi hissediyrm ama böyle canim chheesecake gibi birseyler cekiyo ylgurtlu pasta diye bi tarif buldum hafif swkeei az 3 kasik falan konuluyo acaba ondan mi yapsam diyorum cocuklarla kafamda deli sorular esraEriyip biteceksin bebişim menülerin sporun süper
Tamam tamam ağlama bida söylemeyizİykide söyledik gidin hemen yetistirin küstüm tamam
Biz bisey görmedik kaptanım bilmiyoruuuuzz
Hayır hayir o ben degilim hep iftira
Kızlar meyve sebze suyu içen kimdi
Tarif istiyorum da
Sekersizce bence sorun yokHayır hayir o ben degilim hep iftirabak kahve o
Ben şekeri birakali yillar yillar oldu kaptan sevmem şekerli birsey içmeyi sut bile bazen tatli geliyo,tahin yedigim zaman %80tahin%20pekmez koyarim ama sütlü tatli oldumu dayanamam
Bende sekeri birakali 10 yil oldu iyi ki birakmisizBen şerkeri birakali yillar yillar oldu kaptan sevmem şekerli birsey içmeyi sut bile bazen tatli geliyo,tahin yedigim zaman %80tahin%20pekmez koyarim ama sütlü tatli oldumu dayanamam
maşallah canim iykiii neymis o bardaklara şeker at at bitmiyoduBende sekeri birakali 10 yil oldu iyi ki birakmisiz
Tatliyla aram yok ama çikolataya hayır diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?