Cuma gunleri odul olarak yersinizKızlar diyetisyen dediki simdik bakin onun yalancisiyim TVde,ramazanda 2defa tatli yiyebilirmisik ama sütlü porsiyon az olmak kaydıyla ozellikle güllaç ve sütlü olanlardan en hafif yicekmisik
Odaaaa verirsek zaten vermezsek allah kerim ağza cısssss sürmek yasakCuma gunleri odul olarak yersiniz
Bir kere hesaplamistim 10 yildir sekerli cay icseydim diye o kadar cok seker yapiyor kimaşallah canim iykiii neymis o bardaklara şeker at at bitmiyodubende bitter şeysiii var
1bardak kola 15tane kesme sekermiş okadar içerdimki duyunca şekeri de biraktim ben,bitter sevilmez mi anammmmBir kere hesaplamistim 10 yildir sekerli cay icseydim diye o kadar cok seker yapiyor ki
Bitter sevmiyorum ki
Bitter i cook severdim ama bir ara midem kotu oldu o gunden sonra bitter yiyemez oldum1bardak kola 15tane kesme sekermiş okadar içerdimki duyunca şekeri de biraktim ben,bitter sevilmez mi anammmm
Evde iş güç hareket halindeyim. Spor akşama ancak yaparım
Bende hiç sevmem bitter sutlusu findiklisi fistiklisi varken onunla.agzimizin tadını niye bozalim. demi kaptanimBitter i cook severdim ama bir ara midem kotu oldu o gunden sonra bitter yiyemez oldum
Biraz degisik bir tipim
Cuma gunleri odul olarak yersiniz
Viruste tatil yok Ramazan'da tatlı yok bu daha çok zoruma.gitti vallaOdaaaa verirsek zaten vermezsek allah kerim ağza cısssss sürmek yasak
Neskafeye sütlü kahve yaziyom tatli yiyipte cacık falanmi yazsamViruste tatil yok Ramazan'da tatlı yok bu daha çok zoruma.gitti vallaRamazan'ın ne tuzu olacak ne tatlısı güllaççççc
Ayy valla fistiklisi olsada yesekBende hiç sevmem bitter sutlusu findiklisi fistiklisi varken onunla.agzimizin tadını niye bozalim. demi kaptanim
Bu ramazanda ilk defa tum aile iftar yapacağız bakalim tatli durumları ne olacakViruste tatil yok Ramazan'da tatlı yok bu daha çok zoruma.gitti vallaRamazan'ın ne tuzu olacak ne tatlısı güllaççççc
Artilara ne diyeceksinNeskafeye sütlü kahve yaziyom tatli yiyipte cacık falanmi yazsam
Olabilir kaptan herkeste farkli sekilde etki yapar belkimCacik siskinlik mi yapıyor
Benim kardeşimde 10 yaşında ve 55 kilo. Şimdi evden de çıkamıyo iyice totoyu göbeği salmış. Evde spor yaptırıyomuş annembenim oglani soyleyim sana 13yasinda 90olmus hicte umursamiyo veririz beyaaaa diyo
Bize yoksa.sanada yohhhhhAyy valla fistiklisi olsada yesek
Bu ramazanda ilk defa tum aile iftar yapacağız bakalim tatli durumları ne olacak
Neskafeye sütlü kahve yaziyom tatli yiyipte cacık falanmi yazsam
Cacık yedim şistim dicem
Hele bah nasilda kaptana çemkiriyoOlabilir kaptan herkeste farkli sekilde etki yapar belkim
Neskafeye sütlü kahve yaziyom tatli yiyipte cacık falanmi yazsam
Cacık yedim şistim dicem
Olabilir kaptan herkeste farkli sekilde etki yapar belkim
Bababababa sen bakZipzip- kaptanim biz E Elif_Eylul evine camera takalım menuler değişik yazılıyor sporu nasıl yapıyor acaba kızını ayağında sallarken mekik puanimi hesaplıyor acep
Hiç gulecegim yoktu gün geçtikçe beni şaşırtmaya devam ediyorsun vallaBababababa sen bakGulumse24 totomdan ter akiyo halaaaa yarim saat boosted kaldi yemekten 1saat sonra yapcam kiz susak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?