Bı daha içme bensiz nasıl boğazından geçiyor bak ben içmiyorum korkumdanEvet gene biyerlerimden anladimhep bu sütlü kahveden oluyo sanirim
Tamam sessiz kenarda köşede içeriz derim sanada gel hadi,kimsede gormez sansinlarki turk kahvesi iciyozBı daha içme bensiz nasıl boğazından geçiyor bak ben içmiyorum korkumdan
Bebişim çok canın istiyorsa sağlıklı bir şekilde yap ama çok minik bir porsiyon ye. Yemeyince patlaması daha kötü oluyorYa bu aralar erifigimi hissediyrm ama böyle canim chheesecake gibi birseyler cekiyo ylgurtlu pasta diye bi tarif buldum hafif swkeei az 3 kasik falan konuluyo acaba ondan mi yapsam diyorum cocuklarla kafamda deli sorular esra
Kaptanim bu benide yoldan çıkaracakTamam sessiz kenarda köşede içeriz derim sanada gel hadi,kimsede gormez sansinlarki turk kahvesi iciyoz
Diyetisyen listesi olsa o verse yenilebilir ama herkes için geçerli değildir bence. Diyetisyenler tam olarak kalori ve besin değerlerini ayarladıkları için yeniliyor. Mesela bana diyetisyen günde 6 dilim ekmek vermiştiKızlar diyetisyen dediki simdik bakin onun yalancisiyim TVde,ramazanda 2defa tatli yiyebilirmisik ama sütlü porsiyon az olmak kaydıyla ozellikle güllaç ve sütlü olanlardan en hafif yicekmisik
6dilim neyaAa ben burda 2dilim yiyomda söven söveneeee kanald haberde çıktı da liste degil dedigi seyi söyledim de bende severim bakma gullaci sus sende unutmuslardi hatirlatma kapatana yoksa cuma yiyin sadece diyoDiyetisyen listesi olsa o verse yenilebilir ama herkes için geçerli değildir bence. Diyetisyenler tam olarak kalori ve besin değerlerini ayarladıkları için yeniliyor. Mesela bana diyetisyen günde 6 dilim ekmek vermişti
Banada 6 dilim vermişti yemedim diye kızmıştı ekmek.yemek istemiyorsan ekmekle.es değer şeyler ye.acigi ordan kapat demiştiDiyetisyen listesi olsa o verse yenilebilir ama herkes için geçerli değildir bence. Diyetisyenler tam olarak kalori ve besin değerlerini ayarladıkları için yeniliyor. Mesela bana diyetisyen günde 6 dilim ekmek vermişti
Bnm bu hayatta en sevdiğim tatlıdır güllaç6dilim neyaAa ben burda 2dilim yiyomda söven söveneeee kanald haberde çıktı da liste degil dedigi seyi söyledim de bende severim bakma gullaci sus sende unutmuslardi hatirlatma kapatana yoksa cuma yiyin sadece diyo
Kaptanda bizim için diyor ne yapsın bu zamana kadar yediğimiz için böyle olmadikmi tadını biliyoruz nasıl olsa korumada yeriz gerçi duruma bağlı ilk defa Ramazan'da diyet yapıyorum guzel kilo verirsem cuma günleri 1 tane gullaci sütle ıslatıp yerim az şekerle6dilim neyaAa ben burda 2dilim yiyomda söven söveneeee kanald haberde çıktı da liste degil dedigi seyi söyledim de bende severim bakma gullaci sus sende unutmuslardi hatirlatma kapatana yoksa cuma yiyin sadece diyo
Hic yemezdim.biliyormusun geçen sene müptelası oldum Ramazan'daBnm bu hayatta en sevdiğim tatlıdır güllaç
Kiz ben bayilirim gullaca bende ilk defa diyet yapçam ramazanda ayyy neguzel ortak yanimiz varmisKaptanda bizim için diyor ne yapsın bu zamana kadar yediğimiz için böyle olmadikmi tadını biliyoruz nasıl olsa korumada yeriz gerçi duruma bağlı ilk defa Ramazan'da diyet yapıyorum guzel kilo verirsem cuma günleri 1 tane gullaci sütle ıslatıp yerim az şekerle
1. Tarif
Ramazanda dikkat edersek hepimiz guzel kilo verebilirizKaptanda bizim için diyor ne yapsın bu zamana kadar yediğimiz için böyle olmadikmi tadını biliyoruz nasıl olsa korumada yeriz gerçi duruma bağlı ilk defa Ramazan'da diyet yapıyorum guzel kilo verirsem cuma günleri 1 tane gullaci sütle ıslatıp yerim az şekerle
Ayranın canını yiyim su yoğurt kim uğraşacak bunlarla tek tek eskiden smoothie mi vardı1. Tarif
• 1/2 avokado,
• 1 adet armut,( tercihen yeşil veya kırmızı elma, şeftali vb)
• 3-4 dilim ananas,
• 1-2 kase brokoli,
• 2-3 kase bebe ıspanak veya normalin yaprakları
• 200 ml süt
Blendr veya smoothie aracınıza önce katilari sonra yumusaklari koyarak yapın.
2. Tarif Red Light Smoothie
Malzemeler:
1 dilimlenmiş domates
1 dilimlenmiş kırmızı biber
1-2 kaşık domates suyu veya normal su
1 avuç kırmızı kıvırcık marul
1 avokado
Tatlandırmak için stevia (isteğe bağlı)
Tüm malzemeleri blendera koyun ve çalıştırın. Sabahları kahvaltı niyetine 1-2 bardak tüketebilir, kalanını ara öğün olarak saklayabilirsiniz. Dilerseniz smoothie’nizi tarçınla tatlandırabilirsiniz. Afiyet olsun.
Smoothie mi ben çoğunlukla doğaçlama yapıyorum elimde ne varsa damak tadima uygun onu su, yoğurt, süt ekleyerek bizzzzt yapıp içiyorum. Kırmızı pancarı limonlu suyla bile yapıp tükettim. Hayalinize ne geliyorsa...
Degisik tatlar eline saglik ablacim1. Tarif
• 1/2 avokado,
• 1 adet armut,( tercihen yeşil veya kırmızı elma, şeftali vb)
• 3-4 dilim ananas,
• 1-2 kase brokoli,
• 2-3 kase bebe ıspanak veya normalin yaprakları
• 200 ml süt
Blendr veya smoothie aracınıza önce katilari sonra yumusaklari koyarak yapın.
2. Tarif Red Light Smoothie
Malzemeler:
1 dilimlenmiş domates
1 dilimlenmiş kırmızı biber
1-2 kaşık domates suyu veya normal su
1 avuç kırmızı kıvırcık marul
1 avokado
Tatlandırmak için stevia (isteğe bağlı)
Tüm malzemeleri blendera koyun ve çalıştırın. Sabahları kahvaltı niyetine 1-2 bardak tüketebilir, kalanını ara öğün olarak saklayabilirsiniz. Dilerseniz smoothie’nizi tarçınla tatlandırabilirsiniz. Afiyet olsun.
Smoothie mi ben çoğunlukla doğaçlama yapıyorum elimde ne varsa damak tadima uygun onu su, yoğurt, süt ekleyerek bizzzzt yapıp içiyorum. Kırmızı pancarı limonlu suyla bile yapıp tükettim. Hayalinize ne geliyorsa...
Ben kararlıyım kaptanim durmak yok yola devamRamazanda dikkat edersek hepimiz guzel kilo verebiliriz
Dedigin gibi tatlilarin hepsini fazlasiyla yedik şimdiye kadar
Karantina ve ramazandan zayif olarak cikalim takim olarak
Geçmiş olsun canım
tsk kizlargeçmiş olsun
Gülümsece gülümsemeceAyranın canını yiyim su yoğurt kim uğraşacak bunlarla tek tek eskiden smoothie mi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?