- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Valla bende günde 1 dilim ekmeği bile haftada bir gün yediğim için yapamadım o diyeti6dilim neyaAa ben burda 2dilim yiyomda söven söveneeee kanald haberde çıktı da liste degil dedigi seyi söyledim de bende severim bakma gullaci sus sende unutmuslardi hatirlatma kapatana yoksa cuma yiyin sadece diyo
Bende yapamadım ortim zaten ekmekle aram yok çünkü. Kafama göre diyet yapıyorum artık veremezsem başka bir diyetisyene giderimBanada 6 dilim vermişti yemedim diye kızmıştı ekmek.yemek istemiyorsan ekmekle.es değer şeyler ye.acigi ordan kapat demişti
Ama benim diyetisyen menumle ben hem doydum hem kilo verdim ama mutfaktan cikmiyordum kahvaltıyı yapıp ara öğün hazirliyordum bikkinlik gelmistiBende yapamadım ortim zaten ekmekle aram yok çünkü. Kafama göre diyet yapıyorum artık veremezsem başka bir diyetisyene giderim
İşte benimde öyleydi sürekli mutfaktayım. Kahvaltısı öğle yemeği ara öğünü. Zaten sabah 6da kalkıp çıkıyorum evden akşam 19.30da geliyordum. YetişmiyorduAma benim diyetisyen menumle ben hem doydum hem kilo verdim ama mutfaktan cikmiyordum kahvaltıyı yapıp ara öğün hazirliyordum bikkinlik gelmisti
Diyetisyen listesi olsa o verse yenilebilir ama herkes için geçerli değildir bence. Diyetisyenler tam olarak kalori ve besin değerlerini ayarladıkları için yeniliyor. Mesela bana diyetisyen günde 6 dilim ekmek vermişti
Banada 6 dilim vermişti yemedim diye kızmıştı ekmek.yemek istemiyorsan ekmekle.es değer şeyler ye.acigi ordan kapat demişti
Ben sanki 64 lerde kaldım iki haftadır böyle neden olabilir kızlarbir kilo bir kilo vermek hayal oldu bayadir
Sabah oniki
2dilin tam tahıllı ekmek
1 tatlı kaşığı pekmez
İki üç zeytin
Bir haşlanmış yumurta
İki üç catal lor
Domates salata
Akşam 17
Çerez fındık badem leblebi yarım kase
Akşam 19.30
Çeyrek İskender tereyağ çok az koydum evde yaptım
Bir bardak ayran
Akşamları normalde bu kadar geç kalmam ama eşim ise başladı böyle oldu
Kayınpederim alıştırdı bizi çok güzel yapar yoksa annemlerde bilinen bir şey değil biz de tatlı kültürü yok zaten genelde börekçilerHic yemezdim.biliyormusun geçen sene müptelası oldum Ramazan'da
Teşekkür ederim1. Tarif
• 1/2 avokado,
• 1 adet armut,( tercihen yeşil veya kırmızı elma, şeftali vb)
• 3-4 dilim ananas,
• 1-2 kase brokoli,
• 2-3 kase bebe ıspanak veya normalin yaprakları
• 200 ml süt
Blendr veya smoothie aracınıza önce katilari sonra yumusaklari koyarak yapın.
2. Tarif Red Light Smoothie
Malzemeler:
1 dilimlenmiş domates
1 dilimlenmiş kırmızı biber
1-2 kaşık domates suyu veya normal su
1 avuç kırmızı kıvırcık marul
1 avokado
Tatlandırmak için stevia (isteğe bağlı)
Tüm malzemeleri blendera koyun ve çalıştırın. Sabahları kahvaltı niyetine 1-2 bardak tüketebilir, kalanını ara öğün olarak saklayabilirsiniz. Dilerseniz smoothie’nizi tarçınla tatlandırabilirsiniz. Afiyet olsun.
Smoothie mi ben çoğunlukla doğaçlama yapıyorum elimde ne varsa damak tadima uygun onu su, yoğurt, süt ekleyerek bizzzzt yapıp içiyorum. Kırmızı pancarı limonlu suyla bile yapıp tükettim. Hayalinize ne geliyorsa...
Sanki bir kalori açığı yok yani sabah 2 dilim ekmek meselaBen sanki 64 lerde kaldım iki haftadır böyle neden olabilir kızlarbir kilo bir kilo vermek hayal oldu bayadir
Sabah oniki
2dilin tam tahıllı ekmek
1 tatlı kaşığı pekmez
İki üç zeytin
Bir haşlanmış yumurta
İki üç catal lor
Domates salata
Akşam 17
Çerez fındık badem leblebi yarım kase
Akşam 19.30
Çeyrek İskender tereyağ çok az koydum evde yaptım
Bir bardak ayran
Akşamları normalde bu kadar geç kalmam ama eşim ise başladı böyle oldu
Çok güzel bence21 Nisan Salı
Sabah 12.30
Eki Görüntüle 2623379
Akşam 19.00 (köftenin iki tanesini yedim)
Eki Görüntüle 2623381
spor- 553p
50 dk tempolu yürüyüş = 125p
200 bölgesel = 28p
50 mekik = 400p
21 nisan
09.00
Smoothie
Maydonoz nane yeşil elma su muz
Eki Görüntüle 2623383
12.30
6 kaşık kısır marul
1 kase yoğurt
17.00
Yoğurt muz yeşil elma 6 adet karadut
Eki Görüntüle 2623384
Su 3 lt
Spor 42 dk kardiyo 252
365 bölgesel 52
250 jj 2000
2304 p
Zipzip- H hasbeenandgone happy_mom_
21 Nisan salı menüsü
Sabah kahvaltim Eki Görüntüle 2623388
Ara öğün Eki Görüntüle 2623390
Akşam yemeği
Eki Görüntüle 2623391
2 lt su
40.dk plates =120 puan
Başka bişey yememişsin ama smooti yapınca meyve biraz fazla gibi geldi bana
Gayet güzel canım afiyet olsun
Zaten yiyerek kilo verilir ama normalde yemediğimiz bir şeyi çok fazla verince insana zor geliyor. 6 dilim ekmek normal değil bence günlük almamız gereken kalorinin hepsini neredeyse ekmekten alıyordukNiye bu kadar şaşıyorsunuz ki ben gayet de yiyerek kilo verdim. Diyetisyenin verdiği herşeyi yiyordum. Tabi ben ekmek hastası olduğum için her öğünde ekmek olması hoşuma gidiyordu
Selencim ben karataycıyım bi dönem mevsim yazdı çok düşük kalorili meyveli dondurma yiyordum onunla az kalori almama rağmen kilo almıştım21 nisan
09.00
Smoothie
Maydonoz nane yeşil elma su muz
Eki Görüntüle 2623383
12.30
6 kaşık kısır marul
1 kase yoğurt
17.00
Yoğurt muz yeşil elma 6 adet karadut
Eki Görüntüle 2623384
Su 3 lt
Spor 42 dk kardiyo 252
365 bölgesel 52
250 jj 2000
2304 p
Zipzip- H hasbeenandgone happy_mom_
Hep bir dilim yerdim vücut sasirsin diye ikiye çıkardım ama yine ayniyimKayınpederim alıştırdı bizi çok güzel yapar yoksa annemlerde bilinen bir şey değil biz de tatlı kültürü yok zaten genelde börekçiler
Teşekkür ederimsizi okudum ya zaten niyetim vardı makinr almak için, mikrodalgamız seyyardı yazlığa götürdüm eşim bugün yollayacağım dedi bb de anneler günü hediyesi istedim aslında ev eşyasının hediye olmasını hiç sevmem ama bunu bn istedim gari olsun sayenizde anlayacağınız aklımdaki tek soru sebze ve meyve karıştığındaki tadı bugün 2 şey denedim ama
Sanki bir kalori açığı yok yani sabah 2 dilim ekmek mesela
Belki ondan takılmış olabilir misiniz
Tahin yok ,sadece pekmez ,ekmek hep bir dilim yerdim vücut sasirsin dedim az yiye yiye ,yine bir dilime inerim sakınca yok,iskenderin azdı tabi canim ekmeğiSabah iki dilim ekmek, tahin pekmez fazla bence bir dilim ekmek yeterdi. Çerez de yarım kase fazla. Olması gereken 10-15 tane falan. İskenderin ekmeği fazla değildir umarım.
Dengelediğim zmn sıkıntı olmuyor bende ama dediğim gibi bugün hevesimden oldu yrn düzenime dönerimSelencim ben karataycıyım bi dönem mevsim yazdı çok düşük kalorili meyveli dondurma yiyordum onunla az kalori almama rağmen kilo almıştım
Bi de kısır da kilo aldırır bana hep. Yoksa yediklerin fazla kalorili değil...
Sporunsa muhteşem gaza geldim ben de biraz daha yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?