Canım çok teşekkür ederim.Afiyet olsun ben bugün çok kötü birgün gecirdim, birine iyilik yapmak istedim sonra vazgeçtim öyle işte
Eşime lahmacun yaptim yedim mi tabiki yemedim❤
Yok ya cnm yemesem ıyidir geçti zaten 9 buçuk gibilahmacun bol yesillikle yene bilir canım yadak değil ama akşam geç vakitte yeme sadece
Yaaaa çok iyiEşime lahmacun yaptim yedim mi tabiki yemedim❤
canım menü de baktım arkadaşlara katılıyorum akşam 2 tabak çok olmuş öğlende poğaça olmamışYok ya cnm yemesem ıyidir geçti zaten 9 buçuk gibi
Harikasın cnm22 nisan 10.30
Sabah
1 br limonlu sirkeli su
2 lokma sucuklu yumurta
1 kş lor
4 dilim peynir
2 zeytin
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Akşam 17.00
1 kase zeytinyaglı pırasa
1kş makarna
1 br ayran
2 lt limonlu salatalıklı detoks suyu
Yatmadan yoğurt kürü yerim
Spor 40 dk eliptik 160 puan
200 mekik 1600 puan
3 saat ev işi 90 puan
Toplam 1850 puan
Zipzip-
Canım çok iyi gidiyorsun bu hafta güzel eksiler gelecek22. Nisan çarşamba
Sabah limonlu su
10.00
1 haşlanmış yumurta,,,1 dilim beyaz peynir,,,1 dilim ekmek,,, form çayı
Ara
Türk kahvesi,,,10 şanfıstığı
Akşam 17.30
1 kase kabak çorbası,,,, salata
Ara
2 salatalık
Su 2 litre şimdilik
Spor 45 dk leslie
45 dk kızın peşinden koşturmaca aşağıdaZipzip- canım bunu nasıl hesaplicam bilmiyorum
Ahh birde kokusu vardı ya offf ama ben az yaptim 6 tane felan 1 tane kaldı onuda yarın çantasına koyarımYaaaa çok iyi
Ben olsam dayanamazdım herhalde
Canim menümü akşam yemeğimi daha yememiştim yazdim ama sonra 1 tabak yedim onuda kustum sonra midem mi küçülüyor ne bu sıralar var bende bir şeylercanım menü de baktım arkadaşlara katılıyorum akşam 2 tabak çok olmuş öğlende poğaça olmamış
beşamel sos bana ağır geliyor ondan olabilir mi acabaCanim menümü akşam yemeğimi daha yememiştim yazdim ama sonra 1 tabak yedim onuda kustum sonra midem mi küçülüyor ne bu sıralar var bende bir şeyler
Kesin cnm bi an tiksindim yemekten dahada yemem basemelli bir kere tiksinsem daha yemembeşamel sos bana ağır geliyor ondan olabilir mi acaba
Banada ağır geliyor hiç sevmedimbeşamel sos bana ağır geliyor ondan olabilir mi acaba
Senin boyun kaç hanım.gizSokağa artık çıkacağımız durum böyle
Niye kız kisamiyimSenin boyun kaç hanım.giz
Yok be hiç kilonu gostermiyorsun o yüzden sordum boyunuNiye kız kisamiyim
Vayy iyi ayrıntıyı yakalamışsın evet göstermiyorum ama ben rahatsizim kilomdan boyum 1.68 yada 1.69 öyle cnmYok be hiç kilonu gostermiyorsun o yüzden sordum boyunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?