Güzel cnm sabah anladığım kadarıyla sadece kuru incir mi yedin acıkmadın mı22 Nisan
Saat kuru incir
Saat 12.26 üç köfte
Saat 19.00 nohut bir çorba kaşığı bulgur, salata, kuruyemiş, üç dilim portakal
1,5 lt su
812 puan
Zipzip- selensu82 @happy_mom_
Ya evet akşama kadar çok acıkıyorum kuruyemiş olmasa ekmeğe saldıracağım geç kalkınca kahvaltı iptal maalesef. İşyerinde kuru incir vardı birkaç tane yiyince acıkmadımGüzel cnm sabah anladığım kadarıyla sadece kuru incir mi yedin acıkmadın mı
Kuruyemiş ve meyveyi sabah tüket istersen göbek için şeker hemen yağa dönüşmesin
Sabahki tabakta meyve dışında ne vardı çikolata değildir herhalde di mi22 nisan
09.00
Eki Görüntüle 2623972
14.00Eki Görüntüle 2623974
18.30 üstteki börülceden yarım tabak yedim
SU 3250
Spor 42 dk kardiyo 252
200 jj 1600
1852p
Zipzip- H hasbeenandgone @happy_mom_
Kakaolu yulaf o canım geçen günde ben yaptım.Sabahki tabakta meyve dışında ne vardı çikolata değildir herhalde di mi... sporun suyun ve azmin takdire şayan arkadaşın
1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi cnm o görünenSabahki tabakta meyve dışında ne vardı çikolata değildir herhalde di mi... sporun suyun ve azmin takdire şayan arkadaşın
Haaa yazmıştı hatırladım yulaf beni şişirdi diye. İyi geceler canım...Kakaolu yulaf o canım geçen günde ben yaptım.
Akşamdan bir kapalı kaba kahvaltı hazırlayıp yanında götüremez misin cnm?Ya evet akşama kadar çok acıkıyorum kuruyemiş olmasa ekmeğe saldıracağım geç kalkınca kahvaltı iptal maalesef. İşyerinde kuru incir vardı birkaç tane yiyince acıkmadım
Uzun süredir ortisizdim hep beklediğime değdi iyi geceler canım iyi ki buldum seni1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi cnm o görünensen de bitanesin
Artık bir ay yok zaten...Akşamdan bir kapalı kaba kahvaltı hazırlayıp yanında götüremez misin cnm?
Yiyebileceğin bir ortamda isen süper olur
Sanada iyi gecelerHaaa yazmıştı hatırladım yulaf beni şişirdi diye. İyi geceler canım...
İznemi ayrıldın canım hayirlj olsun senin adına sevindim bol bol dinlen evin tadını çıkarArtık bir ay yok zaten...
İyi cnm bnm umarım isteyerek 1 ay yoktur zorunlu değildirArtık bir ay yok zaten...
Öğlen poaça olmasa akşam ki beşamel affedilebilirdi benceBugün ki menüm kizlar (şimdiden yazıyorum ki değişiklik olmasın diye yani her an bir şey yiyecrk olursam yazdığım menü aklımda bulunsunki ona gore yemiyeyim )
Kahvaltı 10.00
Sütlü yeşil çay
Öğlen 13.15
Yarim poğaça
Bir kaç tane üzüm
Ara öğün
Sütlü yeşil çay
Akşam 16.00
Fırında basemel soslu havuç brokoli ve patates (sebze olduğu için çekinmeyecemm)
2 tabağa yakın yerim
Su 2 lt olur
Spor 500 ip atlama
100 mekik
50 sağ bacak
50 sol bacak hareketi
Oh mis az öz22. Nisan çarşamba
Sabah limonlu su
10.00
1 haşlanmış yumurta,,,1 dilim beyaz peynir,,,1 dilim ekmek,,, form çayı
Ara
Türk kahvesi,,,10 şanfıstığı
Akşam 17.30
1 kase kabak çorbası,,,, salata
Ara
2 salatalık
Su 2 litre şimdilik
Spor 45 dk leslie
45 dk kızın peşinden koşturmaca aşağıdaZipzip- canım bunu nasıl hesaplicam bilmiyorum
22nisan carsamba
Sabah 09.30 1dilim ekmek,1dilim peynir,7zeytin,1yumurta,domates,salatalik,maydanoz,cay
Ara...turk kahvesi,2ceviz,2bitter
Öğle 14.00 çilekli yulaf lapası
Ara...3kasik probiyotik yogurt,5cilek
Aksam 18.00 1tabak semizotu salatası,1kase bezelye yemegi
3bucuk litre su,madensuyu,Yeşilçay
Spor yok,Zipzip-
Sen zaten işi biliyorsun22 Nisan carsamba menüsü
Sabah kahvaltim Eki Görüntüle 2623900
Ara öğün Eki Görüntüle 2623901
Akşam yemegiEki Görüntüle 2623903
2 lt su
40 dk plates =120
100 mekik =800
Toplam =920
22. Nisan çarşamba
Sabah limonlu su
10.00
1 haşlanmış yumurta,,,1 dilim beyaz peynir,,,1 dilim ekmek,,, form çayı
Ara
Türk kahvesi,,,10 şanfıstığı
Akşam 17.30
1 kase kabak çorbası,,,, salata
Ara
2 salatalık
Su 2 litre şimdilik
Spor 45 dk leslie
45 dk kızın peşinden koşturmaca aşağıdaZipzip- canım bunu nasıl hesaplicam bilmiyorum
22 Nisan carsamba menüsü
Sabah kahvaltim Eki Görüntüle 2623900
Ara öğün Eki Görüntüle 2623901
Akşam yemegiEki Görüntüle 2623903
2 lt su
40 dk plates =120
100 mekik =800
Toplam =920
Afiyet olsun ben bugün çok kötü birgün gecirdim, birine iyilik yapmak istedim sonra vazgeçtim öyle işteEki Görüntüle 2623872
eskibilezik tatlım bugün sana verdiğim çorbayı kendime hazırladım. Tokluk süresini biraz artırmak için bir kaşık siyez bulguru ekledim. Bir de yarım yemek kaşığı salça, bir çay kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı karabiber, pul biber, kimyon , sarımsak koydum lezzetlensin diye... sebzeler yumuşayınca blendrdan geçireceğim.
Menun gayret güzel cnm22 nisan
Sabah:2 dilim ekmek çökelek koydum içine sütlü kahve
Ara:muz kayisili yeşil çay
Aksam:1 tabak etli türlü yemeği bir bardak ayran
Sinirsiz akşam çayı
Su:1,5 litre filan
Spor:1 dakika plank 30 saniye bi 30 saniye bi
@gülümse25 @Meyyal Hayyal
hayırdır cnm ne olduAfiyet olsun ben bugün çok kötü birgün gecirdim, birine iyilik yapmak istedim sonra vazgeçtim öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?