Abla bu diyetisyen listesi değil gülümse reçetesiZamanında biz de Gulumsenin diyetisyenine az rahmet okumadık...sen de alışırsın kuzum
ayyyy nedee gözellll olur ablaaaaEl bombam elimde pimini çekip kurtarayım mi seni o mutfaktan.yemek bulaşık derdin de hiç kalmaz
Evdekileri dışarı çıkar sen içerde kalayyyy nedee gözellll olur ablaaaa
Kapmişsin bir şeylerAbla bu diyetisyen listesi değil gülümse reçetesi
Aşk ola Gülümse ben patlayınca sen rahatmi edicenkineEvdekileri dışarı çıkar sen içerde kalElhan abla Elif'in içerde olduğundan emin olunca firlata bilirsin elindekini
Attım varsayayyyy nedee gözellll olur ablaaaa
Elif listede miydi.Evdekileri dışarı çıkar sen içerde kalElhan abla Elif'in içerde olduğundan emin olunca firlata bilirsin elindekini
Kökten kurtulmuş olacaksın kilolarından fenamiAşk ola Gülümse ben patlayınca sen rahatmi edicenkine
Benim yaptığımı.yapin dediğimi yapmayınGülümse pulbiberli yoğurt dedi kalktım yoğurt yaptim
Bu hiç iyi olmadı şimdide yemek yerine bizim başımızın etini yiycekAttım varsay
O enkazdan uzak dur kuzum...kim aciktiysa başının çaresine baksın
Git su iç Gülümse ozaman su su su suBu hiç iyi olmadı şimdide yemek yerine bizim başımızın etini yiycek
İçiyorum elimde şişem.seneneeeeeGit su iç Gülümse ozaman su su su su
Git su iç Gülümse ozaman su su su su
Sen bana suikast hazirlatirsan başının etini yicem bundan sonra su iç su iyi gelir soğuk soğukİçiyorum elimde şişem.seneneeeee
Suyu sen iç için soğusun ocağın yandıSen bana suikast hazirlatirsan başının etini yicem bundan sonra su iç su iyi gelir soğuk soğuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?