Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız ne oturuyorsun ya yazık yap akşamdan hazırlığını sahurdan yarım saat önce kalk yeter
Yok ben sahura kadar oturmazsam Ramazan'ın tadı olmaz sahuru beklemek ayrı güzel iftarı telaşlı.beklemek.ayri güzel ramazan ayı uyku ayı degilki kendimce planlarım var belkim

Yok ben sahura kadar oturmazsam Ramazan'ın tadı olmaz sahuru beklemek ayrı güzel iftarı telaşlı.beklemek.ayri güzel ramazan ayı uyku ayı degilki kendimce planlarım var belkim
Gündüzler çuvala mı girdi ortim kalk sabah erken planlarını gerçekleştir. Ne planın var kız

Gündüzler çuvala mı girdi ortim kalk sabah erken planlarını gerçekleştir. Ne planın var kız
Gündüz.erken kalkamam sabah nanazini kılar.yatarim öğlen 12 gibi kalkarım topla namaz derken yemek hazırlarım iftara yakın soframi kurarım.oh.mis teravimi kılarım gece sahura kadar sporumu yaparim Allah izin verirse hatim.basliycam sahura kadar okurum planlar bu sekilde yarına nasip olurda çıkarsak eşimin arkadaşı dün gece kalp.krizi geçirmiş vefat etmiş ne zaman ne olacağımız belli olmaz malesef

Ay Allah rahmet etsin canım. Doğru söylüyorsun yarına çıkacağımızın garantisi yok. Evde olduğun için o şekilde yapabilirsin erkenden kalkmana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…