Allah bağışlasın canım sağlıkla kucağına al inşallah bilmiyordum hamile olduğunu21 yaşında evlendim ben cnm iki kızım var diğeri mayısta 2 olucak Allah izin verirse 2 kızım yeter daha ömür varsa beraber yaşayacaz
Aynıyız ortim valla ama kilo vermede çok önemli ya 23le 2 arasında uyuyor olmamız lazımGece yatmaz sabah kalkmaz diycem.ama.oda yok 9 da hortluyom
Hamile.degilki 2 yaşında küçük kızıAllah bağışlasın canım sağlıkla kucağına al inşallah bilmiyordum hamile olduğunu
Uyuyamayanlar kulübü kk sabaha kadar açık kimse uyumuyo yarın sahur var ramazan boyu oturucam nasıl olacak öyle sahura kadarAynıyız ortim valla ama kilo vermede çok önemli ya 23le 2 arasında uyuyor olmamız lazım
Ay ben 2.kızım olacak anladımHamile.degilki 2 yaşında küçük kızı
Kız ne oturuyorsun ya yazık yap akşamdan hazırlığını sahurdan yarım saat önce kalk yeterUyuyamayanlar kulübü kk sabaha kadar açık kimse uyumuyo yarın sahur var ramazan boyu oturucam nasıl olacak öyle sahura kadar
Gecenin bu vakti.aç be aç olunca normal ortim yalnis anlasilmalarAy ben 2.kızım olacak anladım@Meyyal Hayyal kusura bakma yanlış anladım
Yok ben sahura kadar oturmazsam Ramazan'ın tadı olmaz sahuru beklemek ayrı güzel iftarı telaşlı.beklemek.ayri güzel ramazan ayı uyku ayı degilki kendimce planlarım var belkimKız ne oturuyorsun ya yazık yap akşamdan hazırlığını sahurdan yarım saat önce kalk yeter
Yok cnm ne kusuruAy ben 2.kızım olacak anladım@Meyyal Hayyal kusura bakma yanlış anladım
Gündüzler çuvala mı girdi ortim kalk sabah erken planlarını gerçekleştir. Ne planın var kızYok ben sahura kadar oturmazsam Ramazan'ın tadı olmaz sahuru beklemek ayrı güzel iftarı telaşlı.beklemek.ayri güzel ramazan ayı uyku ayı degilki kendimce planlarım var belkim
Gündüz.erken kalkamam sabah nanazini kılar.yatarim öğlen 12 gibi kalkarım topla namaz derken yemek hazırlarım iftara yakın soframi kurarım.oh.mis teravimi kılarım gece sahura kadar sporumu yaparim Allah izin verirse hatim.basliycam sahura kadar okurum planlar bu sekilde yarına nasip olurda çıkarsak eşimin arkadaşı dün gece kalp.krizi geçirmiş vefat etmiş ne zaman ne olacağımız belli olmaz malesefGündüzler çuvala mı girdi ortim kalk sabah erken planlarını gerçekleştir. Ne planın var kız
Ay Allah rahmet etsin canım. Doğru söylüyorsun yarına çıkacağımızın garantisi yok. Evde olduğun için o şekilde yapabilirsin erkenden kalkmana gerek yokGündüz.erken kalkamam sabah nanazini kılar.yatarim öğlen 12 gibi kalkarım topla namaz derken yemek hazırlarım iftara yakın soframi kurarım.oh.mis teravimi kılarım gece sahura kadar sporumu yaparim Allah izin verirse hatim.basliycam sahura kadar okurum planlar bu sekilde yarına nasip olurda çıkarsak eşimin arkadaşı dün gece kalp.krizi geçirmiş vefat etmiş ne zaman ne olacağımız belli olmaz malesef
İyi geceler ortimGecemiz hayır olsun.ins.Allah hepinizi öpüyorum Allah'a emanet.olun hoscakalinnnnn cancazlarim
Teşekkür ederim canım ❤Çok geçmiş olsun canım
İznemi ayrıldın canım hayirlj olsun senin adına sevindim bol bol dinlen evin tadını çıkar
Kızlar yok işe gideceğim ben Ramazan’ı kastetmiştim sabah kahvaltı yok yaniİyi cnm bnm umarım isteyerek 1 ay yoktur zorunlu değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?