- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
- 108
Bem hem beğenip hemde okuyorumUtanmiyomusun öylece geçmeye mom gibi begene begene gelmen lazim
Sabah yapmamıştım iftardan sonra yapayım dedim.Afiyet olsun canim,genede spor yapmadan duramamissin
Sırf merakımdan yaniBem hem beğenip hemde okuyorumyoksa aklım kalıyor ne konuştumuz diye
Gece maşallah çeneleri bir düşmüş kii sorma anca okudum bende öyle yapiyorum bide okulda oku bitmiyoBem hem beğenip hemde okuyorumyoksa aklım kalıyor ne konuştumuz diye
Senin hiçmi biyerin agrimiyo tabi kilon belki yok diyedirde ben ayaklarimi hissetmiyorum başlamışken onuda yapayim bunuda yapayim derken 2saat oluyo sonra ertesi sabah bileklerim şisiyo ayaklarim agriyoSabah yapmamıştım iftardan sonra yapayım dedim.
Devamlı spor yapınca ağrımıyor canım. Bide öyle saatlerce spor yapamamki mesela leslie yapıp ardından setler halinde mekik ve jj yapıyorum. Oda çok fazla sürmüyor.Senin hiçmi biyerin agrimiyo tabi kilon belki yok diyedirde ben ayaklarimi hissetmiyorum başlamışken onuda yapayim bunuda yapayim derken 2saat oluyo sonra ertesi sabah bileklerim şisiyo ayaklarim agriyo
Ben bazen sabah erken kalkarsam lesliee yapiyorum 1saat uyanirsa kaliyorum öyle yedir için oyna derken olmuyo,ogle uykusuna yatarsa gene bir leslie aciyorum yarim saat olmadan kalkiyo sanki saatiii totosunda caliyoDevamlı spor yapınca ağrımıyor canım. Bide öyle saatlerce spor yapamamki mesela leslie yapıp ardından setler halinde mekik ve jj yapıyorum. Oda çok fazla sürmüyor.
evet canim bende oyle yapiyorum yoksa zor oluyoSporu ara vererek yapmıyorum bende öyle olmalıda vücut sıcakken terlemişken peşpeşe yapılmAlı
22 nisan
İftar- yarım kase k.mercimek çorbası, 3 yk bulgur pilavı, ızgara tavuk but 2 adet, 1 kase çoban salata.
Su 2.5 litre
Spor
Leslie 30 dk 450 pn
200 jj 1600
50 mekik 400 pn
Toplam 2450 pn
Zipzip-
H hasbeenandgone
selensu82
Afiyet olsun Allah kabul etsin canım22 nisan
İftar- yarım kase k.mercimek çorbası, 3 yk bulgur pilavı, ızgara tavuk but 2 adet, 1 kase çoban salata.
Su 2.5 litre
Spor
Leslie 30 dk 450 pn
200 jj 1600
50 mekik 400 pn
Toplam 2450 pn
Zipzip-
H hasbeenandgone
selensu82
GünayyyydıııınGünaydın....
Sağol canım.Afiyet olsun Allah kabul etsin canım
Muhteşem 4 lu toplandiniz he iyi mademVarda diyorlar yokta diyorlar. Tedbir amaçlı bizede dışarı çıkmak yasak. her isteyen öyle dışarı çıkamıyor. Sms yazıyoruz günde bir defa 2 saatliğine dışarı çıkmaya izin var yollarda kontrol ediliyor. Sms siz çıktıysan para cezası veriliyor. Böyle işte... Misafirde görümcem gelmişti. Eltimde geldiğini duyup geldi. Kayənvalideyle zaten komşuyuz hepsi toplandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?