Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah yapmamıştım iftardan sonra yapayım dedim.
Senin hiçmi biyerin agrimiyo tabi kilon belki yok diyedirde ben ayaklarimi hissetmiyorum başlamışken onuda yapayim bunuda yapayim derken 2saat oluyo sonra ertesi sabah bileklerim şisiyo ayaklarim agriyo

Senin hiçmi biyerin agrimiyo tabi kilon belki yok diyedirde ben ayaklarimi hissetmiyorum başlamışken onuda yapayim bunuda yapayim derken 2saat oluyo sonra ertesi sabah bileklerim şisiyo ayaklarim agriyo
Devamlı spor yapınca ağrımıyor canım. Bide öyle saatlerce spor yapamamki mesela leslie yapıp ardından setler halinde mekik ve jj yapıyorum. Oda çok fazla sürmüyor.

Devamlı spor yapınca ağrımıyor canım. Bide öyle saatlerce spor yapamamki mesela leslie yapıp ardından setler halinde mekik ve jj yapıyorum. Oda çok fazla sürmüyor.
Ben bazen sabah erken kalkarsam lesliee yapiyorum 1saat uyanirsa kaliyorum öyle yedir için oyna derken olmuyo,ogle uykusuna yatarsa gene bir leslie aciyorum yarim saat olmadan kalkiyo sanki saatiii totosunda caliyokalk annen spor yapiyo diye,mekik,jj,plan onun yaninda yapiyorum o oyun oynarken bazen ittiriyo beni yapma diye bazen oda gelip yapıyo benle

Muhteşem 4 lu toplandiniz he iyi madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…