Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gözleme varsa ekmeği yemeseydin keşke ramazan geldi daha pide ağzıma sürmedim benede gunahhhhh

Nasıl bir migde taşıyorsun anlamadimki normal günde yediğini 1 öğüne sigdirmissin maşşallah

Kızlar çok saçma bir gündü ve gece oğlum uyandırdığından mı reglden mi bilmiyorum baş ağrısı çekiyorum erkekler de tıraş oldular her yer saç tüydü öf çok yoruldum
Menümü yazıcam yrn menüleri yorumlarım
27 nisan
09.30
Kakaolu yılaf üstüne 1 muz ve 1 kaşık fıstık ezmesi
14.00
1 kase etli bezelye
1 kase yoğurt
2 mücver
18.30
1 ızgara levrek
Salata
2 kaşık humus
1 kibrit kutusu helva
Suyu giremedim
Spor 42 dk kardiyo
Zipzip- H hasbeenandgone happy_mom_

Bugün ki menüm
İftar
1 kase corba (terbiyeli tel şehriye )
2 servis kaşığı fırında sebze
1 tavuk kanat
2 yemek kaşığı pilav
1 kase salata (soğan salatalık domates cok severim bu 3'lüyü

Ara Bir sütlü yeşil çay

Spor
500 ip atlama
150 mekik
60 sağ bacak
60 sol bacak hareketi

Gızlarrrrr hurma yoğurt detoksuna başlıyorum bana yol arkadaşı olmak isteyen varmı 2 gün sürecek sadece sahur iftar 7hurma 1 kase yoğurt isteyen olursa iftardan 3+4 saat sonra yine hurma yoğurt yiye bilir yani sahur iftar arası bir öğün daha yapa bilir instegramdan bende programa katıldım cumaya 75.5 görürüm ins Allah

Ben ben ben

Geçen sene yaptım 2 ya da 3 gün tam hatırlayamadım. Güzel eksi görmüştüm. Bikaç hafta sonra bi daha yaptım hiçbir fark olmamıştı

Benim kızım 5 yaşında babasıyla çıktık ayakkabı alışverişine ben adidas vey nike ayakkabı bakarken kızıma eşim gitti elefant marka saçma bir ayakkabı aldı eline oda kızımın sevdiği karakter lady bag onu görünce illa bu olsun dedi babasıyla ben bu tür seçimleri biz yapalım diyorum eşim çocuktur bir şey olmaz yine aliriz diyor sizin düşünceniz nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…