Çok şükür canım malum evde telaşlı geçiyor, dersler falan.Aynn sen temizligin pirini dinle
Nasilsin canim nasil gidiyor
Gözleme varsa ekmeği yemeseydin keşke ramazan geldi daha pide ağzıma sürmedim benede gunahhhhhMenum
Sahur
2 dilim kucuk kepek ekmegi ( kendim yaptim )
Beyaz peynir
Tereyaginda yumurta
Domates salatalik
İftar : 5 yk etli kuru fasulye
1 kucuk dilim kepek ekmegi
Salata
1 adet ispanakli gozleme ( annem yapti sicakligina dayanamadim )
Su :2 lt
Spor : 45 dk leslie
13 dk zumba
Nasıl bir migde taşıyorsun anlamadimki normal günde yediğini 1 öğüne sigdirmissin maşşallah27nisan pazartesi
Sahur
1dilim ekmek,2yumurta,3çatal peynir,Domates,salata,cay
İftar
1kepce mercimekç.,1karniyarik,3yk.bulgur,1kase cacık,1dilimk.ekmek
Şimdiiiiikkkkk
1fincan bitterli suflee,1top dondurma
İsterseniz topa tutun,isterseniz asın,gecen haftadan beri tatli yemediydimde cokkk özendim yaptim fincan boyutu küçükcumaya eksi gelcem söz
2litre su olur,1tane form çay,1madensuyu
Yapabilirsem boosted yapcam
Yok yok rahatsiz oldum cidden aç gözlülük buna denirdi merak etme cumaya kadar vericem ben onuNasıl bir migde taşıyorsun anlamadimki normal günde yediğini 1 öğüne sigdirmissin maşşallah
Ama koyduğu resimler beni can evimden vuruyorAy kesinlikle çok gereksiz. Youtube spor videolarıyla dolu. Kadın gerçekten çok itici
Kız Rüyamda sufle gördüm yapmazasam şişcektim nezamandir istiyodumNasıl bir migde taşıyorsun anlamadimki normal günde yediğini 1 öğüne sigdirmissin maşşallah
Şu an yatağa gidiyorum ama yrn sana resim atcam bak bakim evde de oluyor muAma koyduğu resimler beni can evimden vuruyor
Ben ben benGızlarrrrr hurma yoğurt detoksuna başlıyorum bana yol arkadaşı olmak isteyen varmı 2 gün sürecek sadece sahur iftar 7hurma 1 kase yoğurt isteyen olursa iftardan 3+4 saat sonra yine hurma yoğurt yiye bilir yani sahur iftar arası bir öğün daha yapa bilir instegramdan bende programa katıldım cumaya 75.5 görürüm ins Allah
Tmm anlaştık yokmu artıran ama tam uygulayacağızBen ben ben
Valla o tür şeylere milyonlarca kez inanıp başlayan her seferinde başarısız olan birisi olarak söylüyorum kanmaAma koyduğu resimler beni can evimden vuruyor
Bana güven ben net tam uygularım cnmTmm anlaştık yokmu artıran ama tam uygulayacağız
Gızlarrrrr hurma yoğurt detoksuna başlıyorum bana yol arkadaşı olmak isteyen varmı 2 gün sürecek sadece sahur iftar 7hurma 1 kase yoğurt isteyen olursa iftardan 3+4 saat sonra yine hurma yoğurt yiye bilir yani sahur iftar arası bir öğün daha yapa bilir instegramdan bende programa katıldım cumaya 75.5 görürüm ins Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?