Ben yarin gidip hurma alicam yağsız yoğurt birde yapicam iki gün yapsam da bir şey olmazGeçen sene yaptım 2 ya da 3 gün tam hatırlayamadım. Güzel eksi görmüştüm. Bikaç hafta sonra bi daha yaptım hiçbir fark olmamıştı
Başlangıç için fena değil canım sen bu işi biliyosun zamanla düzeltirsin zatenMenum
Sahur
2 dilim kucuk kepek ekmegi ( kendim yaptim )
Beyaz peynir
Tereyaginda yumurta
Domates salatalik
İftar : 5 yk etli kuru fasulye
1 kucuk dilim kepek ekmegi
Salata
1 adet ispanakli gozleme ( annem yapti sicakligina dayanamadim )
Su :2 lt
Spor : 45 dk leslie
13 dk zumba
27nisan pazartesi
Sahur
1dilim ekmek,2yumurta,3çatal peynir,Domates,salata,cay
İftar
1kepce mercimekç.,1karniyarik,3yk.bulgur,1kase cacık,1dilimk.ekmek
Şimdiiiiikkkkk
1fincan bitterli suflee,1top dondurma
İsterseniz topa tutun,isterseniz asın,gecen haftadan beri tatli yemediydimde cokkk özendim yaptim fincan boyutu küçükcumaya eksi gelcem söz
2litre su olur,1tane form çay,1madensuyu
Yapabilirsem boosted yapcam
Kızlar çok saçma bir gündü ve gece oğlum uyandırdığından mı reglden mi bilmiyorum baş ağrısı çekiyorum erkekler de tıraş oldular her yer saç tüydü öf çok yoruldum
Menümü yazıcam yrn menüleri yorumlarım
27 nisan
09.30
Kakaolu yılaf üstüne 1 muz ve 1 kaşık fıstık ezmesi
14.00
1 kase etli bezelye
1 kase yoğurt
2 mücver
18.30
1 ızgara levrek
Salata
2 kaşık humus
1 kibrit kutusu helva
Suyu giremedim
Spor 42 dk kardiyo
Zipzip- @hasbeenandgone @happy_mom_
Benim kızım 5 yaşında babasıyla çıktık ayakkabı alışverişine ben adidas vey nike ayakkabı bakarken kızıma eşim gitti elefant marka saçma bir ayakkabı aldı eline oda kızımın sevdiği karakter lady bag onu görünce illa bu olsun dedi babasıyla ben bu tür seçimleri biz yapalım diyorum eşim çocuktur bir şey olmaz yine aliriz diyor sizin düşünceniz nedir
Yine deneyelim.bende yapmıştım 3 gün dayana bildim.ne kadar eksi gördüm hatirlamiyorumGeçen sene yaptım 2 ya da 3 gün tam hatırlayamadım. Güzel eksi görmüştüm. Bikaç hafta sonra bi daha yaptım hiçbir fark olmamıştı
Marka takintim yok keseme hangisi uygunsa onu alıyorum çünkü cocuklar sürekli ayakkabı degistiriyor çok pahalı olmasına gerek yok 1 çift alacagima 2 tane alırım değişik giyerlerBenim kızım 5 yaşında babasıyla çıktık ayakkabı alışverişine ben adidas vey nike ayakkabı bakarken kızıma eşim gitti elefant marka saçma bir ayakkabı aldı eline oda kızımın sevdiği karakter lady bag onu görünce illa bu olsun dedi babasıyla ben bu tür seçimleri biz yapalım diyorum eşim çocuktur bir şey olmaz yine aliriz diyor sizin düşünceniz nedir
Canim Ramazanda zor olmazmi bian dusundum ama zorlar gibi geliyor bide bu donemde kati diyetler yapip bağışıklığınizi dusurmeyin deniliyor Instagram da bunu yaptiran diyetisyenmiGızlarrrrr hurma yoğurt detoksuna başlıyorum bana yol arkadaşı olmak isteyen varmı 2 gün sürecek sadece sahur iftar 7hurma 1 kase yoğurt isteyen olursa iftardan 3+4 saat sonra yine hurma yoğurt yiye bilir yani sahur iftar arası bir öğün daha yapa bilir instegramdan bende programa katıldım cumaya 75.5 görürüm ins Allah
Ben ilk ayakkabinin kaliteli olmasından yanayim ayak yeni sekillendigi icin yanlis basma vs olur diye iyi alirim daha sonra buyuduklerinde ucuza gidebilirimBenim kızım 5 yaşında babasıyla çıktık ayakkabı alışverişine ben adidas vey nike ayakkabı bakarken kızıma eşim gitti elefant marka saçma bir ayakkabı aldı eline oda kızımın sevdiği karakter lady bag onu görünce illa bu olsun dedi babasıyla ben bu tür seçimleri biz yapalım diyorum eşim çocuktur bir şey olmaz yine aliriz diyor sizin düşünceniz nedir
Elefant güzel marka canim ortopedik ayakkabı güzel seçim güle güle giyinsin minikBenim kızım 5 yaşında babasıyla çıktık ayakkabı alışverişine ben adidas vey nike ayakkabı bakarken kızıma eşim gitti elefant marka saçma bir ayakkabı aldı eline oda kızımın sevdiği karakter lady bag onu görünce illa bu olsun dedi babasıyla ben bu tür seçimleri biz yapalım diyorum eşim çocuktur bir şey olmaz yine aliriz diyor sizin düşünceniz nedir
Yok bizim gibi kendi cabasiyla zayıflayan bir bayanCanim Ramazanda zor olmazmi bian dusundum ama zorlar gibi geliyor bide bu donemde kati diyetler yapip bağışıklığınizi dusurmeyin deniliyor Instagram da bunu yaptiran diyetisyenmi
ben büyük kızıma çok aldım bir valiz her çeşit var şu an onlar olmuyor çünkü bebeklikten beri aldıklarım hepside yep yeni geçen seneye kadar olanları çünkü kreşe başladı ayakkabı yırtılmasada eskidi küçük kızıma bir kez aldım onun dışında dahada almam ablasının küçük olanlari giysin..büyük kızımda biraz daha özenli olsun istiyorumBenim kızım 21 aylık. Açıkcası ben gidip kızıma pazardan ucuz ayakkabı alıyorum çünkü bikaç ay giyiyor sadece hemen küçülüyor. Eşimde kızar niye deri almıyorsun kaliteli almıyosun şunlara para veriyosun diye. Büyüyünce kaliteli alırım ama şuanda gereksiz geliyor.
Aynen cnmElefant güzel marka canim ortopedik ayakkabı güzel seçim güle güle giyinsin minik
aaaa krep olmamış zaten krep yağsız olur bir kere beğenmedim28 Nisan menusu
Sahur Eki Görüntüle 2626487
Krep tamamen yağsız içine peynir ve maydanoz koydum dürüm yaptım
İftar menüsü Eki Görüntüle 2626488
Dolmalar bulgur ve kıymalı pirinç yok
2 tane hurma
1.5 lt su
Spor yok
Krep yağsız olurmu ben koyuyorum kaç gündür iftar ve sahurda ekmek yemedim sahurda çokta acikmistim yedim gitti vallaaaaa krep olmamış zaten krep yağsız olur bir kere beğenmedim
Ben yağsız hep yapıyorum cnm 2 yumurta 2 su bardağı süt un .kizlar için yapıyorum genelde büyük kizim seviyor nutella falan sürüyor yada ballı tereyağlı yapıyor hem takıldim sana ben Canim afiyet olsun tatlım ❤Krep yağsız olurmu ben koyuyorum kaç gündür iftar ve sahurda ekmek yemedim sahurda çokta acikmistim yedim gitti valla
Afiyet olsun canim krepi yulaf unundan yapabilirsin oylede cok guzel oluyor porsiyonlarin gayet guzel az28 Nisan menusu
Sahur Eki Görüntüle 2626487
Krep tamamen yağsız içine peynir ve maydanoz koydum dürüm yaptım
İftar menüsü Eki Görüntüle 2626488
Dolmalar bulgur ve kıymalı pirinç yok
2 tane hurma
1.5 lt su
Spor yok
Ayyy çok güzell ellerine sağlık cnm ya bendr yapayim bu tarifi bayramda yerim arttıkEki Görüntüle 2626494
Canım Ramazan'ın ilk günü yapmıştım ben de. Yumurtasız benimki de. Nefis ev yemekleri sitesinde fırında sütlaç yazınca çıkıyor tarif birebir aynısı oluyor. Yarım bardak pirinç, iki bardak su, bir litre süt, iki yemek kaşığı nişasta , vanilya hepsi bu..
Biliyorum canım sikinti yokBen yağsız hep yapıyorum cnm 2 yumurta 2 su bardağı süt un .kizlar için yapıyorum genelde büyük kizim seviyor nutella falan sürüyor yada ballı tereyağlı yapıyor hem takıldim sana ben Canim afiyet olsun tatlım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?