Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçen sene yaptım 2 ya da 3 gün tam hatırlayamadım. Güzel eksi görmüştüm. Bikaç hafta sonra bi daha yaptım hiçbir fark olmamıştı
Ben yarin gidip hurma alicam yağsız yoğurt birde yapicam iki gün yapsam da bir şey olmaz

Başlangıç için fena değil canım sen bu işi biliyosun zamanla düzeltirsin zaten

Menü güzel. Kaçamak hakkını bugün kullanmışsın diğer göğsün de şişmeden yemen lazımdı cumaya kadar halledersin sen

Karnabahar çok şişiyor abla yarın tartılma menü güzel

Helva olmasaymış iyiymiş canım. Afiyet olsun. Geçmiş olsun

Benim kızım 21 aylık. Açıkcası ben gidip kızıma pazardan ucuz ayakkabı alıyorum çünkü bikaç ay giyiyor sadece hemen küçülüyor. Eşimde kızar niye deri almıyorsun kaliteli almıyosun şunlara para veriyosun diye. Büyüyünce kaliteli alırım ama şuanda gereksiz geliyor.

Marka takintim yok keseme hangisi uygunsa onu alıyorum çünkü cocuklar sürekli ayakkabı degistiriyor çok pahalı olmasına gerek yok 1 çift alacagima 2 tane alırım değişik giyerler

Canim Ramazanda zor olmazmi bian dusundum ama zorlar gibi geliyor bide bu donemde kati diyetler yapip bağışıklığınizi dusurmeyin deniliyor Instagram da bunu yaptiran diyetisyenmi

Ben ilk ayakkabinin kaliteli olmasından yanayim ayak yeni sekillendigi icin yanlis basma vs olur diye iyi alirim daha sonra buyuduklerinde ucuza gidebilirim

Elefant güzel marka canim ortopedik ayakkabı güzel seçim güle güle giyinsin minik

ben büyük kızıma çok aldım bir valiz her çeşit var şu an onlar olmuyor çünkü bebeklikten beri aldıklarım hepside yep yeni geçen seneye kadar olanları çünkü kreşe başladı ayakkabı yırtılmasada eskidi küçük kızıma bir kez aldım onun dışında dahada almam ablasının küçük olanlari giysin..büyük kızımda biraz daha özenli olsun istiyorum

Krep yağsız olurmu ben koyuyorum kaç gündür iftar ve sahurda ekmek yemedim sahurda çokta acikmistim yedim gitti valla
Ben yağsız hep yapıyorum cnm 2 yumurta 2 su bardağı süt un .kizlar için yapıyorum genelde büyük kizim seviyor nutella falan sürüyor yada ballı tereyağlı yapıyor hem takıldim sana ben Canim afiyet olsun tatlım ❤

Canım Ramazan'ın ilk günü yapmıştım ben de. Yumurtasız benimki de. Nefis ev yemekleri sitesinde fırında sütlaç yazınca çıkıyor tarif birebir aynısı oluyor. Yarım bardak pirinç, iki bardak su, bir litre süt, iki yemek kaşığı nişasta , vanilya hepsi bu..

Ayyy çok güzell ellerine sağlık cnm ya bendr yapayim bu tarifi bayramda yerim arttık

Biliyorum canım sikinti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…