Ramazan ayının yorgunluğu cnm iyi olur öyle bir listeArti degilsin en azindan canim cumaya kadar eksiler gelecek
Cuma listesi gibi liste hazırlasak guzel olur aslinda bildirim yapanları yazarım
Bende tembellik yapiyorum biraz
Süpersin cnm MAŞALLAHBen cuma 72,1 idim dün gece tartildim 70.1 olmusum kaptanimZipzip-
Gızzzz postu kime serdin bakımBenim bugün yemek derdim yok zorla davet ettirdim kendimi
Afiyet olsun ablacım ben kendime özel yemek yepmiyorum herkes.ne yiyorsa bende.onu yiyorum pirinç.pilav makarna hariçBende karnabahar mantısı yapacam canim kavurdum şimdi akşamda yoğurtla buluşacak
Sen nerde oturuyordun size yasak yokmu 155 arimda görEşimin dayısı canım samimiyiz ondan yoksa herkese demem aynı yerde oturuyoruz
Gayet güzel geçiyor hiç bir sikayetim yok sadeceOruç zorluyor mu hanımlar
Bide cuma listeye 73.3 yazdiriyoduBende wc ye cikmamis halimi yazayim
Cuma73.7
Pazartesi 73.6
Dunde 73.3 cumaya dahaaa çok var
Orucuz diye bekledik canım ne kadar geç o kadar iyi sahur yapıp yattigimiz içinHerkes yapsa çok iyi olur aslında böylece cuma gününe daha güzel eksilerle geliriz önceden öyleydi 1 ci çok olurduk
Pazarteside bildirim olduğu için demekki cuma yakin geliyormuş şimdi fark ettimArti degilsin en azindan canim cumaya kadar eksiler gelecek
Cuma listesi gibi liste hazırlasak guzel olur aslinda bildirim yapanları yazarım
Bende tembellik yapiyorum biraz
Ödemdir ödemKeske cuma listeye alsaydik seni
Ne guzel eksi görmüşsün tebrik ederim canim
Cumaya birsey kalmadiPazarteside bildirim olduğu için demekki cuma yakin geliyormuş şimdi fark ettim
Kız WC yokki zati halaaaa belki 73.3Bide cuma listeye 73.3 yazdiriyodu
Cnm cvp yazmadım galibaHangi kadın ki çok merak ettim
Başım ağrıyo cnm ya.. halsizlik bile zorlamıyorda baş ağrısı...Gayet güzel geçiyor hiç bir sikayetim yok sadecearada aklıma geliyor senin nasıl geçiyor
He ya pazartesi gelince çarşamba cuma geliyo banaCumaya birsey kalmadi
+600 geldimKız WC yokki zati halaaaa belki 73.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?