Günaydın canım ❤Günaydıııınnnnn
Günaydın canım ❤Günaydın
Nasilsin canim ilaçlar faydali oldu muGünaydın canim
İyiyim canim sen nasilsinNasilsin canim ilaçlar faydali oldu mu
Iyi olmana sevindim canim bende iyiyim ayni takiliyorum evdeİyiyim canim sen nasilsincokkk iyi geldi gogsum indi şükür,simdi spor yapabilirim hopladikca acimisti biraktim oyuzden
Yaptım.bile istesemde.geri dönüşü yokYoğurt sut fark eder mi etmez sanirim ayni seyde,yapabilcezmi
Pilav varsa ekmek yeme ekmek.varsa pilav yeme Zeyno bi öğretemedim sana27 nisan
Sahur
1 kase yoğurt kürü
Su
İftar
Yarim kase çorba
8 ks kadar kıymalı kabak
3 ks pilav
1 kase cacık
1 dilim pide
2 lt su
20 dk eliptik
Pilav varsa ekmek yeme ekmek.varsa pilav yeme Zeyno bi öğretemedim sana
[/QUrOTE]
biliyorum canım ya
Pideyi kendim yapmıştım sıcacık küçük bir dilim yedim
Aklın yolu birAkşamın bana az geldi canım afiyet olsun
Pilav olmasa da olurmuş canım afiyet olsun
Günaydın canım ❤Gunaydinnnnnnnnnn hayırlı gunlerrrrrrrrrrr 6. Takım sakinleriiiiiibugün menüde ne varrrrrrrr şaka şaka dunden yemeklerim var
Gunaydin gülümseGunaydinnnnnnnnnn hayırlı gunlerrrrrrrrrrr 6. Takım sakinleriiiiiibugün menüde ne varrrrrrrr şaka şaka dunden yemeklerim var
Benimki 16aylik bisey olmaz onlar yapiyolar merak etme,yani benimki yapiyo,bende dun 4.gundu ciktim bugunVallahi kızlar bugün 4. Gün wc yok
Kızım 19 aylık sıkıntı olur mu bilmiyorum ama iftardan sonra yeşil cay demleyip içmek istiyorum
Günaydın cnm bnim akşam yemeği henüz belirsiz eşim ve çocuklar için bilmiyorum ne yapacağımi kahvaltı tarzı hazırlarım yada kızlara pişi eşimede gözleme yaparimGunaydinnnnnnnnnn hayırlı gunlerrrrrrrrrrr 6. Takım sakinleriiiiiibugün menüde ne varrrrrrrr şaka şaka dunden yemeklerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?