Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

8 kilo az degil ki canim ,8 kilo sonra düşun 69 kilo olacaksin

Benim annemde bana yarmagül diyor küçücük bişey yesem gözümün içine bakıyor ahh ahh annenin kıymetini bil

29 nisan
09.30
1 yumurta
2 sünme peynir
3 siyah zeytin
1 çeri

12.00
2kuru kayısı 1 incir
14.00
2 kaşık fırın sebze
2 kaşık hummus
1.kase yoğurt
17.30
8 cips kadar mercimek krakeri
1 kase yoğurt

SU 3250 lt
Spor bölgesel600+12 dk kardiyo +30 dk pilates
Zipzip- H hasbeenandgone happy_mom_

Niye arka arkaya yedin derseniz dışarıdaydım vr aç kaldım eve dönünce abla dolma yapmıştı, pirinç olduğu için yemek istemeyince öyle oldu sabah az yersem tüm gün aç hissediyorum kendimi

Afiyet olsun canım toplamda fazla yememissin yarin guzel bir kahvaltı yaparsin

Bu kadar az yersen acıkırsın tabii ki de arka arkaya yersin..... her gün değişik bi şey öğreniyorum senden mercimek krakeri ne olabilir ki

Iste yogun mu çalışıyorsun canim calismasan bile sabah cok erken gidiyorsun ramazanla birlikte cok normal yasadigin halsizlik
Aynen canım erken kalkmak çok yoruyor beni. İşyerinde fiziksel bir yorgunluğum yok ama kafam yoruluyor. Ramazanda da geç yediğim için iyice halsiz kalıyorum

Aynen canım erken kalkmak çok yoruyor beni. İşyerinde fiziksel bir yorgunluğum yok ama kafam yoruluyor. Ramazanda da geç yediğim için iyice halsiz kalıyorum
Yarın da çalış canim 3 gun dinlenirsin biraz
Hıı anladım canım mantıklı aslında
Hic dusunmeden yapiyoruz bizde gecen sene yaptiklarimi hatirladim da 2000-3000 lu rakamlari buluyorduk

Afiyet olsun. Mercimek krakeri nasıl olmuş canım beğendin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…