8 kilo az degil ki canim ,8 kilo sonra düşun 69 kilo olacaksinNe cekiyorak o bacaklardan çekiyoruz şimdi annemle konustum görüntülü yüzün kaşık kadar kalmış hala diyetmi yapıyorsun dedi evet dedim boydan goster dedi aynada gösterdim yeter diyo erimiş akmissin en son gördükten sonra 8 kilo daha verdim baya fark etmiş anama demekki
Bugünde herkesin ağzından bal damliyo8 kilo az degil ki canim ,8 kilo sonra düşun 69 kilo olacaksin
Bardağa dolu tarafından bakan ortim benimŞişman olmasak burda birbirimizi tanıma firsatimiz olmayacaktı yinede güzel yönünden bakalım biz
Çok ince bacakta kötü duruyor bence sen gayet iyisinBacaklarimi gormezsek zayıfım ama hala bacaklarim kalin
Benim annemde bana yarmagül diyor küçücük bişey yesem gözümün içine bakıyor ahh ahh annenin kıymetini bilNe cekiyorak o bacaklardan çekiyoruz şimdi annemle konustum görüntülü yüzün kaşık kadar kalmış hala diyetmi yapıyorsun dedi evet dedim boydan goster dedi aynada gösterdim yeter diyo erimiş akmissin en son gördükten sonra 8 kilo daha verdim baya fark etmiş anama demekki
Zipziplari yaptigim donem bacaklarim daha incelmisti ama uzun zamandır yapmıyorum:)Çok ince bacakta kötü duruyor bence sen gayet iyisin
Evet o zaman Elifle ikinizin bacakları çok incelmişti. Gaza geldim bende zıplıcam bu akşamZipziplari yaptigim donem bacaklarim daha incelmisti ama uzun zamandır yapmıyorum:)
geçenlerde yeniden baslayacaktim ama 4.takim kaptanı ile konusurken zararli olacağını söyledi iLerisi icin biraktim bende devam etmedimEvet o zaman Elifle ikinizin bacakları çok incelmişti. Gaza geldim bende zıplıcam bu akşam
Iste yogun mu çalışıyorsun canim calismasan bile sabah cok erken gidiyorsun ramazanla birlikte cok normal yasadigin halsizlikOff kızlar iftardan sonra hiç halim kalmıyor ya bugün spor yapmaya gücüm yok sanki
Afiyet olsun canım toplamda fazla yememissin yarin guzel bir kahvaltı yaparsin29 nisan
09.30
1 yumurta
2 sünme peynir
3 siyah zeytin
1 çeri
12.00
2kuru kayısı 1 incir
14.00
2 kaşık fırın sebze
2 kaşık hummus
1.kase yoğurt
17.30
8 cips kadar mercimek krakeri
1 kase yoğurt
SU 3250 lt
Spor bölgesel600+12 dk kardiyo +30 dk pilates
Zipzip- H hasbeenandgone happy_mom_
Niye arka arkaya yedin derseniz dışarıdaydım vr aç kaldım eve dönünce abla dolma yapmıştı, pirinç olduğu için yemek istemeyince öyle oldu sabah az yersem tüm gün aç hissediyorum kendimi
Ne konuda zararlı canımgeçenlerde yeniden baslayacaktim ama 4.takim kaptanı ile konusurken zararli olacağını söyledi iLerisi icin biraktim bende devam etmedim
Bu kadar az yersen acıkırsın tabii ki de arka arkaya yersin..... her gün değişik bi şey öğreniyorum senden mercimek krakeri ne olabilir ki29 nisan
09.30
1 yumurta
2 sünme peynir
3 siyah zeytin
1 çeri
12.00
2kuru kayısı 1 incir
14.00
2 kaşık fırın sebze
2 kaşık hummus
1.kase yoğurt
17.30
1 kase yoğurt
SU 3250 lt
Niye arka arkaya yedin derseniz dışarıdaydım vr aç kaldım eve dönünce abla dolma yapmıştı, pirinç olduğu için yemek istemeyince öyle oldu sabah az yersem tüm gün aç hissediyorum kendimi
Dur bakip geleyim tam olarak mesajina yanlis birsey soylemeyimNe konuda zararlı canım
fazlasi dizlere cok zararli..Ne konuda zararlı canım
Aynen canım erken kalkmak çok yoruyor beni. İşyerinde fiziksel bir yorgunluğum yok ama kafam yoruluyor. Ramazanda da geç yediğim için iyice halsiz kalıyorumIste yogun mu çalışıyorsun canim calismasan bile sabah cok erken gidiyorsun ramazanla birlikte cok normal yasadigin halsizlik
Hıı anladım canım mantıklı aslındafazlasi dizlere cok zararli..
Direk eklemlere her ziplamada darbeye sebep oluyor
Boyle birsey konusmusuz canim
Yarın da çalış canim 3 gun dinlenirsin birazAynen canım erken kalkmak çok yoruyor beni. İşyerinde fiziksel bir yorgunluğum yok ama kafam yoruluyor. Ramazanda da geç yediğim için iyice halsiz kalıyorum
Hic dusunmeden yapiyoruz bizde gecen sene yaptiklarimi hatirladim da 2000-3000 lu rakamlari buluyordukHıı anladım canım mantıklı aslında
29 nisan
09.30
1 yumurta
2 sünme peynir
3 siyah zeytin
1 çeri
12.00
2kuru kayısı 1 incir
14.00
2 kaşık fırın sebze
2 kaşık hummus
1.kase yoğurt
17.30
1 kase yoğurt
SU 3250 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?