Güzel menü afiyet olsun cnm29 nisan
09.30
1 yumurta
2 sünme peynir
3 siyah zeytin
1 çeri
12.00
2kuru kayısı 1 incir
14.00
2 kaşık fırın sebze
2 kaşık hummus
1.kase yoğurt
17.30
8 cips kadar mercimek krakeri
1 kase yoğurt
SU 3250 lt
Spor bölgesel600+12 dk kardiyo +30 dk pilates
Zipzip- @hasbeenandgone @happy_mom_
Niye arka arkaya yedin derseniz dışarıdaydım vr aç kaldım eve dönünce abla dolma yapmıştı, pirinç olduğu için yemek istemeyince öyle oldu sabah az yersem tüm gün aç hissediyorum kendimi
yapılınca yeniliyor cnm annen de orda onun için yapmak istemissindir iyide yapmışsın bu kez afiyet olsun29nisan menü
Sahur
1dilim kepek ekmek,2yumurta,1dilim peynir,5zeytin,domates,salata,roka,çay,ceviz
İftar
1hurma,1kepçe mercimek çorbası,1dilim köfte,3kasik arpa şehriye pilavı,salata,
2litre su,1kahve,3catal trilice(annem var diye eşlik ettim yoksa baska bir maksadım yoktu)
Menü harika cnm29 nisan
Sahur:7 hurma bir kase yoğurt
Iftar:1 hurma tarhana çorbası brokoli salatası iki kaşık bulgur pilavı
Çay ve kahve
Spor:15 dakika zumba
Anneme.kalsa.84 kiloda.yeter daha verme sen bu yemeyle nasıl ayakta duruyorsun hasta olursun dediBenim annemde bana yarmagül diyor küçücük bişey yesem gözümün içine bakıyor ahh ahh annenin kıymetini bil
Zıpzıp.dedigin normal oldugun yerde ziplamami aslında.trambolin alsak ama.cocuklardan bana fırsat kalmazkigeçenlerde yeniden baslayacaktim ama 4.takim kaptanı ile konusurken zararli olacağını söyledi iLerisi icin biraktim bende devam etmedim
Tek seferde mi gün içinde toplammiYarın da çalış canim 3 gun dinlenirsin biraz
Hic dusunmeden yapiyoruz bizde gecen sene yaptiklarimi hatirladim da 2000-3000 lu rakamlari buluyorduk
Benim annemde zayıflama çirkin oluyorsun diyoAnneme.kalsa.84 kiloda.yeter daha verme sen bu yemeyle nasıl ayakta duruyorsun hasta olursun dedi
3 çatal triliçe 1 dilim demi çakkalll arkaşim sütlü kahve gibi indire gandi yapiyon demi29nisan menü
Sahur
1dilim kepek ekmek,2yumurta,1dilim peynir,5zeytin,domates,salata,roka,çay,ceviz
İftar
1hurma,1kepçe mercimek çorbası,1dilim köfte,3kasik arpa şehriye pilavı,salata,
2litre su,1kahve,3catal trilice(annem var diye eşlik ettim yoksa baska bir maksadım yoktu)
Sen annelere bakma onlar hep aynı ben annemden kiloluydumBenim annemde zayıflama çirkin oluyorsun diyo
Benim annem hep kiloluydu şimdi hasta ama yine kilolu eşimde çok kilolu adam 113 kilo kendini 80 kilo zannediyoSen annelere bakma onlar hep aynı ben annemden kiloluydumsimdi o 90 şimdi aramızda 14 kilo var
Boyu uzunmu abla eşinin 113 cokyaBenim annem hep kiloluydu şimdi hasta ama yine kilolu eşimde çok kilolu adam 113 kilo kendini 80 kilo zannediyo
Hayır canım 1.74 bildigin obez ama kabul etmiyo bi türlüBoyu uzunmu abla eşinin 113 cokya
Namaz kilacam canim bakıyorum son kezSlm kızlar
Nasılsınız yatmadan bir bakayım dedim
esinide diyete soksan canımHayır canım 1.74 bildigin obez ama kabul etmiyo bi türlü
Benim annemde öyle Rahmetli teyzem aklıma geldiSen annelere bakma onlar hep aynı ben annemden kiloluydumsimdi o 90 şimdi aramızda 14 kilo var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?