Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Güzel menü afiyet olsun cnm

Bugün ki menüm
Sahur
3 hurma
10 tane üzüm

Iftar
3 hurma
1 çay kaşığı tarçın
4 yemek kaşığı yağsız yoğurt
(,karıştırdım yedim)
1 patetes fırında
6 tane lokmalık ıcli köfte (küçük yapıyorum ben)
Küçük bir kase salata

Ara
1 kuru incir

Su 1.5 litre

Spor
600 ip atlama
100 mekik
70 sağ
70 sol bacak hareketi

29nisan menü
Sahur
1dilim kepek ekmek,2yumurta,1dilim peynir,5zeytin,domates,salata,roka,çay,ceviz
İftar
1hurma,1kepçe mercimek çorbası,1dilim köfte,3kasik arpa şehriye pilavı,salata,
2litre su,1kahve,3catal trilice(annem var diye eşlik ettim yoksa baska bir maksadım yoktu )

yapılınca yeniliyor cnm annen de orda onun için yapmak istemissindir iyide yapmışsın bu kez afiyet olsun
29 nisan
Sahur:7 hurma bir kase yoğurt
Iftar:1 hurma tarhana çorbası brokoli salatası iki kaşık bulgur pilavı
Çay ve kahve
Spor:15 dakika zumba
Menü harika cnm

geçenlerde yeniden baslayacaktim ama 4.takim kaptanı ile konusurken zararli olacağını söyledi iLerisi icin biraktim bende devam etmedim
Zıpzıp.dedigin normal oldugun yerde ziplamami aslında.trambolin alsak ama.cocuklardan bana fırsat kalmazkiaslinda.hoplayip.ziplayasim var içimde her ne varsa çıksın bir an önce 1 haftadır spor yok bee

3 çatal triliçe 1 dilim demi çakkalll arkaşim sütlü kahve gibi indire gandi yapiyon demi

Sen annelere bakma onlar hep aynı ben annemden kiloluydum simdi o 90 şimdi aramızda 14 kilo var
Benim annemde öyle Rahmetli teyzem aklıma geldi o diyordu çok zayıf eşi bakmıyor mu ona gurbetteydim akli bende kalmıştı belki üzüntüden öyleydim sanmıştı oysaki normal di kilo o zamanlar 65 üzülmüş bna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…