- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Iyiyiz cnm işlerim bitti namaz kıldım evi son kez gözetledim düzenlimi herşey diye yatağa gectimSlm kızlar
Nasılsınız yatmadan bir bakayım dedim
Menü güzel afiyet olsun cnmSahur
Yoğurt kürü
Su
İftar
Yarım kase döğme çorbası
2 kş ıspanak
5 kş sac tava
2 kş bulgur pilavı
1 br ayran
Yeşillik
1 kupa form çayı
1.5 saat yürüyüş
Afiyet olsunBugün ki menüm
Sahur
3 hurma
10 tane üzüm
Iftar
3 hurma
1 çay kaşığı tarçın
4 yemek kaşığı yağsız yoğurt
(,karıştırdım yedim)
1 patetes fırında
6 tane lokmalık ıcli köfte (küçük yapıyorum ben)
Küçük bir kase salata
Ara
1 kuru incir
Su 1.5 litre
Spor
600 ip atlama
100 mekik
70 sağ
70 sol bacak hareketi
29nisan menü
Sahur
1dilim kepek ekmek,2yumurta,1dilim peynir,5zeytin,domates,salata,roka,çay,ceviz
İftar
1hurma,1kepçe mercimek çorbası,1dilim köfte,3kasik arpa şehriye pilavı,salata,
2litre su,1kahve,3catal trilice(annem var diye eşlik ettim yoksa baska bir maksadım yoktu)
29 nisan
Sahur:7 hurma bir kase yoğurt
Iftar:1 hurma tarhana çorbası brokoli salatası iki kaşık bulgur pilavı
Çay ve kahve
Spor:15 dakika zumba
Geçen günde eski komsum beni gördü kayinvalideme giderken nasıl zayiflamissin hasta falanmisin dedi yok diyet yapıyorum dedim senin neren kiloluyduki dediBenim annemde öyle Rahmetli teyzem aklıma geldio diyordu çok zayıf eşi bakmıyor mu ona gurbetteydim akli bende kalmıştı belki üzüntüden öyleydim sanmıştı oysaki normal di kilo o zamanlar 65 üzülmüş bna
Hergun ayni caloride yemekler yiyorsun bu haftada eksi bekleme canım ogunlerini değiştir ben değiştirmeye basladim çorba ana öğün salata yeter 4 çeşit değil salayatla 3 çeşit olsunSahur
Yoğurt kürü
Su
İftar
Yarım kase döğme çorbası
2 kş ıspanak
5 kş sac tava
2 kş bulgur pilavı
1 br ayran
Yeşillik
1 kupa form çayı
1.5 saat yürüyüş
İyi geceler sahura kadar oturan bir benmiyimİyi geceler kızlar
Ben yatayım baya yorgunum
Sahur
Yoğurt kürü
Su
İftar
Yarım kase döğme çorbası
2 kş ıspanak
5 kş sac tava
2 kş bulgur pilavı
1 br ayran
Yeşillik
1 kupa form çayı
1.5 saat yürüyüş
Bizim insanlarimiz zayıf olunca evliyse koca bakmıyordur ..Geçen günde eski komsum beni gördü kayinvalideme giderken nasıl zayiflamissin hasta falanmisin dedi yok diyet yapıyorum dedim senin neren kiloluyduki dedi2 sene öncede köye gitmiştim o zamanda yine 12 takımda listedeydim amca eve gitmiş karısına demiş camiden gelirken gulsereni gördüm çok zayıflamış kocasından memnun degilmi acaba demiş üzülmüş
Geçen günde eski komsum beni gördü kayinvalideme giderken nasıl zayiflamissin hasta falanmisin dedi yok diyet yapıyorum dedim senin neren kiloluyduki dedi2 sene öncede köye gitmiştim o zamanda yine 12 takımda listedeydim amca eve gitmiş karısına demiş camiden gelirken gulsereni gördüm çok zayıflamış kocasından memnun degilmi acaba demiş üzülmüş
Afiyet olsun cnm
Oyy maşallah dedeyeBeni de 80 kiloyken kayınpederim gördü. Ne oldu sana niye bu kadar zayıfladın dedi. Diyet yapıyorum zayıflamak için uğraşıyorum dedim. Hiç bakıyomusun kendine ne hale geldin diyoilaç milaç öyle şeyler zararlı kullanma dedi. Dedim ben bişey kullanmıyorum. E nasıl zayıfladın o zaman dedi. Normal yemek yiyorum doktora gidiyorum o söylüyo bana neyi ne kadar yiyeceğimi dedim. İnanmadı bana madem normal yiyon nasıl zayıflıyorsun diyo hala. Gitmiş babama da anlatmış söyle ona ne yapıyosa vazgeçsin diye
Kayin pederde alemmiş hani ama erkeğin farketmesi beni utandırıyor geçen eşimin halasının kocası gordu sen çok zayiflamissin dedi halamda diyet yapıyor diyince maşallah çok güzel olmuşsun dedi yanaklarım al al mor mor olduBeni de 80 kiloyken kayınpederim gördü. Ne oldu sana niye bu kadar zayıfladın dedi. Diyet yapıyorum zayıflamak için uğraşıyorum dedim. Hiç bakıyomusun kendine ne hale geldin diyoilaç milaç öyle şeyler zararlı kullanma dedi. Dedim ben bişey kullanmıyorum. E nasıl zayıfladın o zaman dedi. Normal yemek yiyorum doktora gidiyorum o söylüyo bana neyi ne kadar yiyeceğimi dedim. İnanmadı bana madem normal yiyon nasıl zayıflıyorsun diyo hala. Gitmiş babama da anlatmış söyle ona ne yapıyosa vazgeçsin diye
Difrize atmistim yazdan yağda kizartmistim canım ama başka hiç yağ kullanmadim yağlı olunca eşimde sevmiyor migdesine dokunuyor kıymanın yağıyla yaptım sadeceAfiyet olsun canım. Patlıcan fırında kızarmışsa gayet güzel.
Afiyet olsun gayet güzel menü29 Nisan Çarşamba
Sahur
5 hurma
1 kase yoğurt
İftar
1 tabak musakka ( patlıcanlar fırında kızarmış)
Söğüş
Cacık
Bikaç çatal fasulye tava
40dk tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?