Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun

Afiyet olsun canım. Spor olsaydı trileçe sorun olmazdı.

29 nisan
Sahur:7 hurma bir kase yoğurt
Iftar:1 hurma tarhana çorbası brokoli salatası iki kaşık bulgur pilavı
Çay ve kahve
Spor:15 dakika zumba

Afiyet olsun abla. Yarına karnabahar brokoli falan tüketmezsin inşallah

Geçen günde eski komsum beni gördü kayinvalideme giderken nasıl zayiflamissin hasta falanmisin dedi yok diyet yapıyorum dedim senin neren kiloluyduki dedi 2 sene öncede köye gitmiştim o zamanda yine 12 takımda listedeydim amca eve gitmiş karısına demiş camiden gelirken gulsereni gördüm çok zayıflamış kocasından memnun degilmi acaba demiş üzülmüş

Sahur
Yoğurt kürü
Su
İftar
Yarım kase döğme çorbası
2 kş ıspanak
5 kş sac tava
2 kş bulgur pilavı
1 br ayran
Yeşillik
1 kupa form çayı
1.5 saat yürüyüş
Hergun ayni caloride yemekler yiyorsun bu haftada eksi bekleme canım ogunlerini değiştir ben değiştirmeye basladim çorba ana öğün salata yeter 4 çeşit değil salayatla 3 çeşit olsun

Bizim insanlarimiz zayıf olunca evliyse koca bakmıyordur ..
Çocuk zayifsa anne bakmıyordur ..

Bende ikiside yaşandı
Mesela maşallah diyeyim kızımın yemesi çok çok iyi küçük kızımda öyle oturuyorum ortalarına tabakları bittiğinde kalkıyorlar artık onlarda öğrenmiş tabak bitmeden kalkınmayacak.

Mesela dün onlar için börek yaptim peynirli sevmiyorlar kıymalı yaptim bi güzel afiyetle yediler baya
Bugün onlar için ıcli köfte yaptim akşam yemeği için güzel yediler başka şeylerde yanında yediriyorum yine zayıflar yine zayıflar

Beni de 80 kiloyken kayınpederim gördü. Ne oldu sana niye bu kadar zayıfladın dedi. Diyet yapıyorum zayıflamak için uğraşıyorum dedim. Hiç bakıyomusun kendine ne hale geldin diyo ilaç milaç öyle şeyler zararlı kullanma dedi. Dedim ben bişey kullanmıyorum. E nasıl zayıfladın o zaman dedi. Normal yemek yiyorum doktora gidiyorum o söylüyo bana neyi ne kadar yiyeceğimi dedim. İnanmadı bana madem normal yiyon nasıl zayıflıyorsun diyo hala. Gitmiş babama da anlatmış söyle ona ne yapıyosa vazgeçsin diye

Oyy maşallah dedeye sizin sağlığınızı düşünüyor

Kayin pederde alemmiş hani ama erkeğin farketmesi beni utandırıyor geçen eşimin halasının kocası gordu sen çok zayiflamissin dedi halamda diyet yapıyor diyince maşallah çok güzel olmuşsun dedi yanaklarım al al mor mor oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…