Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Arama yerinde aratinca eski mesajlara ulaşılıyor oyle bir durum :)))
Eski mezun uyemiz o zamanlar sen yoktun canim

Iftari yaptik cay keyfi yapıyorum iyiyim cok sükur
Kilo durumun nasil kilonu koruyor musun
Afiyet olsun canım allah kabul etsin
Kilomu koruyordum, zaten 57yle mezun olmuştum, sigarayı bıraktım 6 7 kilo birden aldım . Biraz diyet biraz spor su an 60 im inşallah onu da veririm ramazan sonuna kadar.

Arama yerinde aratinca eski mesajlara ulaşılıyor oyle bir durum :)))
Eski mezun uyemiz o zamanlar sen yoktun canim

Iftari yaptik cay keyfi yapıyorum iyiyim cok sükur
Kilo durumun nasil kilonu koruyor musun
Afiyet olsun ben iftardan sonra çay içmiyorum.tatli olmayınca cayin tadida olmuyor

Afiyet olsun canım allah kabul etsin
Kilomu koruyordum, zaten 57yle mezun olmuştum, sigarayı bıraktım 6 7 kilo birden aldım . Biraz diyet biraz spor su an 60 im inşallah onu da veririm ramazan sonuna kadar.
Sagol canim hepimizin Kabul etsin inşallah

Ne guzel kilonu koruyorsun az cok canim ramazanda cok guzel kilo vermistin gecen sene

Sagol canim hepimizin Kabul etsin inşallah

Ne guzel kilonu koruyorsun az cok canim ramazanda cok guzel kilo vermistin gecen sene
Amin canım
Inşallah bu sene de geçen sene gibi olur güzel kilo verebilirim.
Özlüyorum buraları ya , ne güzel motive ediyordun bizi , tatlı dilin zaten en güzeli

Hem de nasıl
O boşluğu sürekli birşeyler yiyerek doldurmaya çalışıyorsunuz, e bir de en önemlisi metabolizma çok yavaşlıyor o da zaten direk kilo
Ama dikkat ederseniz düzeliyor yavaş yavaş.
Yok ben. Memnunum halimden şikayetim.yok tsk ederim

Ama zayif olanlarda var meselaaa 50 kilolulardaben onlara gıccık oluyom
Onlarda bizim gibilerdi sonradan oyle oldular simdi biz..mezun olunca yerimize.yenileri gelecek onlarda bize diyecek bu gülümse 25 le eliffeylule gıcık oluyoruz diycekler sen dur

Onlarda bizim gibilerdi sonradan oyle oldular simdi biz..mezun olunca yerimize.yenileri gelecek onlarda bize diyecek bu gülümse 25 le eliffeylule gıcık oluyoruz diycekler sen dur
Ayyyy ağzın bal yesin kız
İnşallah veririz yaza kadarda desinler benim.gibi

Tatlı yenmezmi yaa adı bile yeter agzim sulandı
Tatliyi hic sevmemisimdir bayramda bile ucuncu baklavayi yemem bayram boyunca
Benim kilo problemim ekmek,kizartma ve çikolatadan meydana geliyor:)))

Amin canım
Inşallah bu sene de geçen sene gibi olur güzel kilo verebilirim.
Özlüyorum buraları ya , ne güzel motive ediyordun bizi , tatlı dilin zaten en güzeli
Insallah verirsin canim yine gel hem sohbet ederiz hem zayiflarsin
Daha erken gelsen listeye bile girebilirdin ikinci kez mezun ederdik seni
Tesekkur ederim canım o sizin güzelliğinizden kaynaklaniyordu ❤
Ama zayif olanlarda var meselaaa 50 kilolulardaben onlara gıccık oluyom
Bu kadar acik soylenmez ki kaptana gicik oluyorum diye

Yaaaa şeyyy kaptan 50kilolular biraz zayif oluyorlarya benim gozumde ondan şettim

Bacaklarimi gormezsek zayıfım ama hala bacaklarim kalin
Ne cekiyorak o bacaklardan çekiyoruz şimdi annemle konustum görüntülü yüzün kaşık kadar kalmış hala diyetmi yapıyorsun dedi evet dedim boydan goster dedi aynada gösterdim yeter diyo erimiş akmissin en son gördükten sonra 8 kilo daha verdim baya fark etmiş anama demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…