Iyi dusunmussun eline saglik canimSahura patatesli börek yaptım fırını acmisken yarın iftar için karnıyarık yaptım babam çok seviyor gitmeden yedireyim dedim fırının başını bekliyorum
İyi bakalım hallettinmi sorunlarıAnnemlerde çarşamba sahurdan sonra dönüyorum eve
Ben yoktum ondan dedikodu yok bende olsam gelmemBiz yoksak onlarda olmasin lutfen
2 misafirimiz var simdi bakalim artacak miBen yoktum ondan dedikodu yok bende olsam gelmem
Amin ins Allah hayırlı olurIyi dusunmussun eline saglik canim
Evine dönüyorsun demek hayirlisi olsun
Seni bekliyorlar demekki damlarlar simdikBen yoktum ondan dedikodu yok bende olsam gelmem
Sorunlar bitmez zamana bıraktım sadeceİyi bakalım hallettinmi sorunları
Misafir sayisinda %100 artis oldu 2 den 4 e ciktiSeni bekliyorlar demekki damlarlar simdik
2 misafirimiz var simdi bakalim artacak mi
Gülümse yoksa misafirde yokSeni bekliyorlar demekki damlarlar simdik
Hayırlısı olsun canim hep başımız da varSorunlar bitmez zamana bıraktım sadece
gulumse çagriyooo deseneMisafir sayisinda %100 artis oldu 2 den 4 e cikti
Hoş geldiz canın yiyim noriniz misafirlerMisafir sayisinda %100 artis oldu 2 den 4 e cikti
Annem gibi konuştunHayırlısı olsun canim hep başımız da var
evet sen özeldenmi Yaziyon yoksa kiz dogru deeGülümse yoksa misafirde yok
varrr ama bendede var cünkümAnnem gibi konuştun
Yegenlerime diyom gelin gelin bizim takıma misafirler onlargulumse çagriyooo desene
Bakkk iste hep sen ediyon bizde yutuyozYegenlerime diyom gelin gelin bizim takıma misafirler onlaruabanci değil Saricivcivcikcik kahvesi hoşlarına gitmiş
Zatın ne olsa hep benim başımın altından çıkıyor adım çıkmışBakkk iste hep sen ediyon bizde yutuyozSaricivcivcikcik bugun adan dürüm yapmaya gitti gelmez oldu ordanda ders çalışacak cezalı sabaha kadar
İyi gecelerIyi geceler kizlar telefonu birakip dinleneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?