11mayis pazartesi
Sahur
300ml süt,1yumurta,1dilim kasar peyniri,7tane hurma
İftar
1kepce mantar çorbası,1tabak salata,1dilim pizza(büyük degil) 1hurma
1turk kahvesi,2litre su olur,1dilim kesme dondurma
Allah kabul etsin kızlar11 Mayıs Pazartesi
Sahur
7 hurma
1 kase yoğurt
İftar
1 kase yoğurt çorbası
4 yk taze fasulye
Avuç içi kadar pide
Bikaç çatal yoğurtlu kızartma
Söğüş salata
10-15 erik (krize girdim resmen çok güzeldi ye ye doyamadım)
Kız bu 2 isim de çok itici değiller miKız 7hurmayi diyette kullanıyorlar zaten 7hurma 1kase yogurt diyeti var ahmet marankide tavsiye ediyo ender saracta
Güzel cnm da niye hazır çorba içiyorsun zararlı benceBugünkü menü
Sabah
8 dakika karın
4 dakika basen
60 dakika eliptik
2 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
1 yeşil elma
Tarçın1 ceviz
Arada ödem suyu 1 fincan beyaz leblebi 2 parça taze kaşar
30 dakika kol-karın çalışması
Akşam 8
1 kase hazır çorba şehriyeli tavuk
2 parça fırın tavuk
Yeşil salata
Ödem suyu 2 lt su
Aynen zararlı üşeniyorum çorba yapmaya , çorbacı değilim aslında eşim içiyo sadece öğlen bişey yemediğim için çorbadan otlandımGüzel cnm da niye hazır çorba içiyorsun zararlı bence
Marankiyi sevmem,hurma lif orani yuksek oldugu icin yoğurtta protein oldugundan aç olan insanin bütün değerlerini karşılığı,2cevap olaraktan onunyeme bunu yeme ayakta hortlak gibi geziyorum sonra pizzayi zaten kendim yaptim avuçiçi kadar pide seklinde masum benceKız bu 2 isim de çok itici değiller mi
Ama hurma bağırsak çalıştırdığından
Öyle mi diyorlar acaba
İyi geceler canım benimKızlar size iyi geceler ben ufaktan kaçar, yarın görüşürüz
Afiyet olsun birşeycik olmaz hak veriyorumMarankiyi sevmem,hurma lif orani yuksek oldugu icin yoğurtta protein oldugundan aç olan insanin bütün değerlerini karşılığı,2cevap olaraktan onunyeme bunu yeme ayakta hortlak gibi geziyorum sonra pizzayi zaten kendim yaptim avuçiçi kadar pide seklinde masum bencedondurmaya bisey diyemem
Iyi gecelerKızlar size iyi geceler ben ufaktan kaçar, yarın görüşürüz
Ramazanda çokkk kilo vermekti hedefim ama baktim tansiyonum yerlerde çok kotu oluyorum cocuklada kosturmaktan yoruluyorum artik eeee gecede yemek yemek istemiyorum fazla yeyat olmasin diye az atistiriyorum busefer iftar malum oluyo isteAfiyet olsun birşeycik olmaz hak veriyorum
Yani uykusu bölünmesin diye çoğu kişi sahur yapmıyor zaten cnm, cidden işin zor Allah kabul etsin çocukla hele hiç düşünemiyorumRamazanda çokkk kilo vermekti hedefim ama baktim tansiyonum yerlerde çok kotu oluyorum cocuklada kosturmaktan yoruluyorum artik eeee gecede yemek yemek istemiyorum fazla yeyat olmasin diye az atistiriyorum busefer iftar malum oluyo iste
Allah rahatlik versin canim iyi gecelerYani uykusu bölünmesin diye çoğu kişi sahur yapmıyor zaten cnm, cidden işin zor Allah kabul etsin çocukla hele hiç düşünemiyorum
Ramazan da bence makbüldür böyle şeyler
Bayramdan sonra bomba gibi döneriz inş
İyi uykular herkese Allah rahatlık versin
İftardan sonra herkes pertBu aksamda cook sessisiz kizlar nerdesiniz
Misafirimiz bile yok
Iyi geceler canimYani uykusu bölünmesin diye çoğu kişi sahur yapmıyor zaten cnm, cidden işin zor Allah kabul etsin çocukla hele hiç düşünemiyorum
Valla bende bugün pertim temizlik yaptik aksama hic halim kalmadiİftardan sonra herkes pert
Ya canım benim... iki hurma arası bir fıstık ezmesi o kadar spor ve suyla erimiştir sen if e baktın mı? Hızlı kilo vermen için uygun olabilir sana diye11 mayıs
09.30
2 sünme peynir
1 yumurta sarısı
Maydonoz
2 siyah zeytin
1 muz
Evde yiyecek bir. Şey kalmamıştı
13.30
3 parça fırın mücver
1 kase yoğurt
18.00
1 büyük kase semizotlu yoğurt.
1 mücver
Ve saat 20 de iki adet hurmanın içine fıstık ezmesi koyup yedim şu an çok pişmanım sanırım perşembe yediğim pasta sonrası
Şeker isteğim geri geldi tekrardan kendimi sıfırlamam lazım
Su 3.5
Spor 30 dk pilates 22 dk karın
Zipzip- H hasbeenandgone
Sana da canısı... if i araştır dediğime bakma Duyduğum şeyler kulaktan dolmaYani uykusu bölünmesin diye çoğu kişi sahur yapmıyor zaten cnm, cidden işin zor Allah kabul etsin çocukla hele hiç düşünemiyorum
Annemlerde çarşamba sahurdan sonra dönüyorum eveNaptin nerdesin
Sahura patatesli börek yaptım fırını acmisken yarın iftar için karnıyarık yaptım babam çok seviyor gitmeden yedireyim dedim fırının başını bekliyorumBu aksamda cook sessisiz kizlar nerdesiniz
Misafirimiz bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?