Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

11mayis pazartesi
Sahur
300ml süt,1yumurta,1dilim kasar peyniri,7tane hurma
İftar
1kepce mantar çorbası,1tabak salata,1dilim pizza(büyük degil) 1hurma
1turk kahvesi,2litre su olur,1dilim kesme dondurma
Allah kabul etsin kızlar
Dondurma yemeyin hele pizza yemişken hiç yemeyin birde hurma çok
Oruç tutan bir insanın yemeğini eşleştirmek zor iş di mi ya o kdr saat açlıkla bir şeylerin isteği doğal mı gelmeli acaba
İf diyetinde nsl mesela bir araştırim

Bugünkü menü
Sabah
8 dakika karın
4 dakika basen
60 dakika eliptik

2 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
1 yeşil elma
Tarçın1 ceviz

Arada ödem suyu 1 fincan beyaz leblebi 2 parça taze kaşar

30 dakika kol-karın çalışması

Akşam 8
1 kase hazır çorba şehriyeli tavuk
2 parça fırın tavuk
Yeşil salata

Ödem suyu 2 lt su

Güzel cnm da niye hazır çorba içiyorsun zararlı bence

Kız bu 2 isim de çok itici değiller mi
Ama hurma bağırsak çalıştırdığından
Öyle mi diyorlar acaba
Marankiyi sevmem,hurma lif orani yuksek oldugu icin yoğurtta protein oldugundan aç olan insanin bütün değerlerini karşılığı,2cevap olaraktan onunyeme bunu yeme ayakta hortlak gibi geziyorum sonra pizzayi zaten kendim yaptim avuçiçi kadar pide seklinde masum bence dondurmaya bisey diyemem

Afiyet olsun birşeycik olmaz hak veriyorum

Afiyet olsun birşeycik olmaz hak veriyorum
Ramazanda çokkk kilo vermekti hedefim ama baktim tansiyonum yerlerde çok kotu oluyorum cocuklada kosturmaktan yoruluyorum artik eeee gecede yemek yemek istemiyorum fazla yeyat olmasin diye az atistiriyorum busefer iftar malum oluyo iste

Ramazanda çokkk kilo vermekti hedefim ama baktim tansiyonum yerlerde çok kotu oluyorum cocuklada kosturmaktan yoruluyorum artik eeee gecede yemek yemek istemiyorum fazla yeyat olmasin diye az atistiriyorum busefer iftar malum oluyo iste
Yani uykusu bölünmesin diye çoğu kişi sahur yapmıyor zaten cnm, cidden işin zor Allah kabul etsin çocukla hele hiç düşünemiyorum
Ramazan da bence makbüldür böyle şeyler
Bayramdan sonra bomba gibi döneriz inş
İyi uykular herkese Allah rahatlık versin

Allah rahatlik versin canim iyi geceler

Iyi geceler canim

Ya canım benim... iki hurma arası bir fıstık ezmesi o kadar spor ve suyla erimiştir sen if e baktın mı? Hızlı kilo vermen için uygun olabilir sana diye

Sana da canısı... if i araştır dediğime bakma Duyduğum şeyler kulaktan dolma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…