- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
İygeceler kaptanimIyi geceler kizlar telefonu birakip dinleneyim
Kız zaten yemek yokki sofraya baksana, kendim yaptim kare biseydi farzetki pide yedim say cunku ben ekmek falan yemiyorumkii pizza yazmasaydim keskepideyle kandirsaydim sizi dondurmada klasik yaz ayları geldi ama olmazsa olmaz
Neee gördunkiii
Ne gördün ???
Küçüğü çok yaramazMaşallah meyyalcim çok tatlılar Allah bağışlasın, uslu gibi duruyolar
Bu aksamda cook sessisiz kizlar nerdesiniz
Misafirimiz bile yok
afiyet olsun cnm11 Mayıs Pazartesi
Sahur
7 hurma
1 kase yoğurt
İftar
1 kase yoğurt çorbası
4 yk taze fasulye
Avuç içi kadar pide
Bikaç çatal yoğurtlu kızartma
Söğüş salata
10-15 erik (krize girdim resmen çok güzeldi ye ye doyamadım)
ilk kez hurma ve fıstık ezmesi birlikte yiyen gördüm güzel mi acaba11 mayıs
09.30
2 sünme peynir
1 yumurta sarısı
Maydonoz
2 siyah zeytin
1 muz
Evde yiyecek bir. Şey kalmamıştı
13.30
3 parça fırın mücver
1 kase yoğurt
18.00
1 büyük kase semizotlu yoğurt.
1 mücver
Ve saat 20 de iki adet hurmanın içine fıstık ezmesi koyup yedim şu an çok pişmanım sanırım perşembe yediğim pasta sonrası
Şeker isteğim geri geldi tekrardan kendimi sıfırlamam lazım
Su 3.5
Spor 30 dk pilates 22 dk karın
Zipzip- @hasbeenandgone
Harikasın gülüm benim senin gazına geldim bugün baktim sen spor yapicam diyorsun kalktım yaptim bitanesinBugünkü menü
Sabah
8 dakika karın
4 dakika basen
60 dakika eliptik
2 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
1 yeşil elma
Tarçın1 ceviz
Arada ödem suyu 1 fincan beyaz leblebi 2 parça taze kaşar
30 dakika kol-karın çalışması
Akşam 8
1 kase hazır çorba şehriyeli tavuk
2 parça fırın tavuk
Yeşil salata
Ödem suyu 2 lt su
Canım oturduğumuz olsa keşke ama yarına isim çok yok inşallah bir şey çıkmazsa dinlenecemİftardan sonra herkes pert
Bugün ki menüm
Sabah
8 dilim taze peynir çörek otlu
4 tane zeytin
1 salatalık
Öğlen
Süt detoksu
Ara
Süt detoksu
Akşam
8 dilim peynir
1 salatalık
Ara
Süt detoksu
Spor
900 ip atlama
150 mekik
100 sağ bacak
100 sol bacak hareketi
Su
1.5 lt
sportie
cnm ödem atmak için böyle yapıyorum malum heray özel güne kac gün kala insan ödem topluyor yada çok acıkıyor bnim istahimi bu karışım kapatıyor önüne geçebiliyorum en iyi çözüm artıkSüt detoksu yaparken sadece sıvı beslenmek gerekiyor bu şekilde işe yararmı bilemedim
Sporum nasıl sporumSüt detoksu yaparken sadece sıvı beslenmek gerekiyor bu şekilde işe yararmı bilemedim
Canım sen mezun mu oldun?kaç kilo ile?Bizden iyi yaşam koçumu vargel biz sana öğretelim
75.5 le mezun oldum canım ama fire listede 65 hedefime devam edicemCanım sen mezun mu oldun?kaç kilo ile?
Bana Özel msj atmış bana cvp vermişsiniz ama yeni üyeyim ne yazmistiniz tekrar yazarmisiniz diyoYasak böyle paylaşım yapmak ...
Masallah cOk tatlilar ya uzun elbise olayi ayri bi hosuma gittiKizin çok tatlı cnm maşallah bnimkilerde bunlar biri kara biri sarışınsarışın olanın elbisesinin uzunluğu ya illa bunu giyecem dedi ablasına şimdi küçülmüş dolapta gördü nereye gitsek giydiriyor tam bi fırlama
Kız söyledimya alintiladigin mesajda yaziyoÇok merak ettim ne acaba
Adana dürüm nerden çıktı sıkma dedim sıkmaBakkk iste hep sen ediyon bizde yutuyozSaricivcivcikcik bugun adana dürüm yapmaya gitti gelmez oldu ordanda ders çalışacak cezalı sabaha kadar
Buradan sana ekmek cikmaz canim zaten herkes burda zayifliyooo boyle Birsey paylaşmak yasak burda şikayet edilmeden yavaştan silahını indir uzaklaşSiz çok ukala tiplersiniz
Ne bilim sıkma benim aklima gelen dürüm gibi bisey ortimMasallah cOk tatlilar ya uzun elbise olayi ayri bi hosuma gittikiz oldugu süsünden belli olcak iste
Kız söyledimya alintiladigin mesajda yaziyo
*sıkma* lavasin daha incesini yapip icine harc yapip sarip yiyosun harika bisey
Adana dürüm nerden çıktı sıkma dedim sıkmaama yapmadim vazgectim
Dogru biliyosun reis sende de var biseylerNe bilim sıkma benim aklima gelen dürüm gibi bisey ortim
Sakıncası mı varSiz çok ukala tiplersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?