Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ramazanda çok da yorma kendini boşver dinlen
Bir masal vardı adam ayakkabı yapıyor bazen akşamları ayakkabiyi bitirmeden yatıyor küçük adamlar gelip bitirip gidiyor..keşke bizdede öyle bir şey olsaydi evi iyice kirletseydik gönül rahatlığıyla akşam küçük kadınlarda bize gelip yardım etseydine hayal kurdum ama

Meyyalcim afiyet olsun 8 parça peynir deeken küçük küp küp galiba onlar dimi
Süt detoksu hakkında bir fikre sahip değilim umarım yararını görürsün canım ❤
Tabi tabi cnm küçük kahvaltı dilimi kadar lokmalık yani kızz dün eşim getirdi ben çok seviyorum ya eskiden annemde yapardı aslında eşim gitse taze süt getirse bende yapicam ama gitmiyor çiftliğe

Günaydın tombişler

Nuruzecim tebrikler güzelleşiyor menülerin , yasak şeylere dokunmadan izinli olan besinlerin miktarlarını şimdilik artırabilirsin, zamanla onların da porsiyonlarını ayarladınmı patır patır gider kilolar

Günaydın kızlar

Günaydın
Günaydın dünya güzelleri
Günaydım şekerim

Ayy ben görmedim sıkmaya bayılırımmmm en sevdiğim ♥ Ondan bişeycik olmaz ya
Kızz biz de taze ekmeği sobanın üstüne koyardık ısıtırdık içine tulum peyniri annemin yaptığından ekmekte tulum peynirde annemin ellerindendi ekmeğe sarar sıkardık sıcak çayla mis mis ama şimdi hiç birinde tad yok zevk yok

Günaydın kızlar
afiyet olsun cnm
ilk kez hurma ve fıstık ezmesi birlikte yiyen gördüm güzel mi acaba

Harikasın gülüm benim senin gazına geldim bugün baktim sen spor yapicam diyorsun kalktım yaptim bitanesin
Cnm günaydın evet tadı güzel ve sporcular da diyetisyenlerde öneriyor

Öyle bir şey olamayacağı için gönlünce kirlet ama kafana takma bırak dağınık kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…