Bir masal vardı adam ayakkabı yapıyor bazen akşamları ayakkabiyi bitirmeden yatıyor küçük adamlar gelip bitirip gidiyor..keşke bizdede öyle bir şey olsaydi evi iyice kirletseydik gönül rahatlığıyla akşam küçük kadınlarda bize gelip yardım etseydiRamazanda çok da yorma kendini boşver dinlen
Tabi tabi cnm küçük kahvaltı dilimi kadar lokmalık yani kızz dün eşim getirdi ben çok seviyorum ya eskiden annemde yapardı aslında eşim gitse taze süt getirse bende yapicam ama gitmiyor çiftliğeMeyyalcim afiyet olsun 8 parça peynir deeken küçük küp küp galiba onlar dimi
Süt detoksu hakkında bir fikre sahip değilim umarım yararını görürsün canım ❤
Günaydınlar...
Dün uyuyakalmışım menümü yazamadım. Dün benim için çok iyiydi. Bakalım ne diyeceksiniz...
Sabah
.Yağsız yumurtalı ekmek
(2 D. Ekmek +1 yumurta)
.1 domates
. 1 D. Peynir
. 6 zeytin
ARA öğün
. 1 D. Karpuz
. Yarım D. Peynir
. Yarım çay b. Leblebi
. Termo çay
Akşam
. 6 kaşık barbunya
.2 kaşık yoğurtlu ıspanak
. 2kaşık yağsız makarna
Salata
Termo çay
Toplamda 2.5 lt. Su
Günaydın kızlar
Günaydım şekerimGünaydın dünya güzelleri
Kızz biz de taze ekmeği sobanın üstüne koyardık ısıtırdık içine tulum peyniri annemin yaptığından ekmekte tulum peynirde annemin ellerindendi ekmeğe sarar sıkardık sıcak çayla mis mis ama şimdi hiç birinde tad yok zevk yokAyy ben görmedim sıkmaya bayılırımmmm en sevdiğim ♥ Ondan bişeycik olmaz ya
Cnm günaydın evet tadı güzel ve sporcular da diyetisyenlerde öneriyorafiyet olsun cnm
ilk kez hurma ve fıstık ezmesi birlikte yiyen gördüm güzel mi acaba
Harikasın gülüm benim senin gazına geldim bugün baktim sen spor yapicam diyorsun kalktım yaptim bitanesin
Uyu sen kaptan rahat ol biz burdayizGece ne olmus oyle kacirmisim
Siz olmasaniz ne yapardım icim rahat uyuyorumUyu sen kaptan rahat ol biz burdayiz
Öyle bir şey olamayacağı için gönlünce kirlet ama kafana takma bırak dağınık kalsınBir masal vardı adam ayakkabı yapıyor bazen akşamları ayakkabiyi bitirmeden yatıyor küçük adamlar gelip bitirip gidiyor..keşke bizdede öyle bir şey olsaydi evi iyice kirletseydik gönül rahatlığıyla akşam küçük kadınlarda bize gelip yardım etseydine hayal kurdum ama
Ne güzel anlattınKızz biz de taze ekmeği sobanın üstüne koyardık ısıtırdık içine tulum peyniri annemin yaptığından ekmekte tulum peynirde annemin ellerindendi ekmeğe sarar sıkardık sıcak çayla mis mis ama şimdi hiç birinde tad yok zevk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?