- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Evi falan taşim giricem ins Allah kaptanimTekrar listeye dönebilirsin canim
Aa dogru di mi onu unutmusum canim hayirlisiyla islerini hallet 75.5 altinda oldugunda listeye girebilirsinEvi falan taşim giricem ins Allah kaptanim
baktım canım bakmadığım yer kalmadı wc banyo buzlugun içi buralara kadar baktımKoltuk kenarlarina baktin mi bazen sıkışıyor arasina
Tabiki@eskibilezik @Meyyal Hayyal
Benim 10 gündür şekersiz geçiyor
Meyve serbestti, ekmek poaça pizza pide vs de yasaklar arasında dimi ?
Aramayı kestigin anda bulursunbaktım canım bakmadığım yer kalmadı wc banyo buzlugun içi buralara kadar baktım
Kimseye de kızamıyorum en son bendeydi
an itibari ile kestim bakalım biraz dua edicem belki çıkarAramayı kestigin anda bulursun
Bende öyleyim arar bulamam sonra elime gelir gicik olurum.kendimeAramayı kestigin anda bulursun
Liste dışı liste gibi düzenli olmuyor canım.. Bende kilomun çoğunı liste dışı verdimNiye ula @deynepnaz ı hatırlasana liste dışı vermişti kilosunu
Neden öyle dedinki
Seninde geçmişte satış temsilciligin yokmuyduNeden öyle dedinki
Bende gıcık olurum gözümun önündekini göremedim diyeBende öyleyim arar bulamam sonra elime gelir gicik olurum.kendime
Şimdilik buraya yazıyoruz canim ramazan sonrasi tekrar bakacagizArtık menüler buraya mi yazılıyor?
Heee oldu ama ben sitelere gelip rahatsiz etmedim milletiSeninde geçmişte satış temsilciligin yokmuydu
Ya buraya yazıdansak bende menü yazim.. öbür sayfaya gitmek zor geliyordu.. burda muhabbet içinde yazarım ne varBende gıcık olurum gözümun önündekini göremedim diye
Şimdilik buraya yazıyoruz canim ramazan sonrasi tekrar bakacagiz
Bak aramayı kesince buldunKumanda cıktı
Yapay çiçeğin üzerindeydi oğlumun işi bu
Tamam o zaman menulerini bekliyoruzYa buraya yazıdansak bende menü yazim.. öbür sayfaya gitmek zor geliyordu.. burda muhabbet içinde yazarım ne var
Ben de seviyorum herkes bilmiyo ama sen nerden biliyosun nerelisinAyy ben görmedim sıkmaya bayılırımmmm en sevdiğim ♥ Ondan bişeycik olmaz ya
Bugün yazarım sahurdan sonraBak aramayı kesince buldun
Tamam o zaman menulerini bekliyoruz
Aynen cnm ama muz yemesen daha iyi ben bu mevsimlerdr mango karpuz kavun çok seviyorum ama mango yine neyse de karpuz kavun çok gec saatte yenilmese iyi@eskibilezik @Meyyal Hayyal
Benim 10 gündür şekersiz geçiyor
Meyve serbestti, ekmek poaça pizza pide vs de yasaklar arasında dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?