- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Ben onu gordum sahura kalkmadan zaten Gülümse cevap vermis sonra retro falan herkes heryerden para kazanma derdindeSiz olmasaniz ne yapardım icim rahat uyuyorum
Geçmiş olsunOh oh maşallah ben bugün spor yapmak istiyorum baya oruç değilim diye ama ayağıma cam battı deniyecem yapabilirsem yapacam cami çıkardım ama kızım peçete getirene kadar avucum yarıya kadar kan oldu
Donem donem geliyorlar reklam icin gecenlerdede bir firmanin reklamini yapiyorlardi ya :))Ben onu gordum sahura kalkmadan zaten Gülümse cevap vermis sonra retro falan herkes heryerden para kazanma derdinde
Ne güzel anlattın ♥
Tatli olmasaymis abla guzel olurduGünaydın herkese dünün menüsü
Sahur:5 hurma bi kase yoğurt
Iftar:domates çorbası salata 8 10 kadar yaprak sarması 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı küçük bir dilim kadayifli muhallebi
Su:1,5 litre
Spor:yok
Zipzip-
Bencede bugun de misafir gidiyorum tatlı vardır yine muhtemelenTatli olmasaymis abla guzel olurdu
Bence tatli yememelisin ablacimBencede bugun de misafir gidiyorum tatlı vardır yine muhtemelen
Günaydınlar...
Dün uyuyakalmışım menümü yazamadım. Dün benim için çok iyiydi. Bakalım ne diyeceksiniz...
Sabah
.Yağsız yumurtalı ekmek
(2 D. Ekmek +1 yumurta)
.1 domates
. 1 D. Peynir
. 6 zeytin
ARA öğün
. 1 D. Karpuz
. Yarım D. Peynir
. Yarım çay b. Leblebi
. Termo çay
Akşam
. 6 kaşık barbunya
.2 kaşık yoğurtlu ıspanak
. 2kaşık yağsız makarna
Salata
Termo çay
Toplamda 2.5 lt. Su
Günaydın herkese dünün menüsü
Iftar:domates çorbası salata 8 10 kadar yaprak sarması 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı küçük bir dilim kadayifli muhallebi
Zipzip-
eskibilezik nasıl geçti şekersiz ilk günün
Vuuuuuu bize ukala didiiiii numarası kaçtı bununSakıncası mı var
Afiyet olsun canım herkesin dediğini bende tekrarlıycam bir tatlı bozmuş ama oruç olunca da bişey denmiyo işteGünaydın herkese dünün menüsü
Zipzip-
Aman yeme yemin et hemen bugünden sonraki kaçamakların hepsi cuma tartısına etki ederBencede bugun de misafir gidiyorum tatlı vardır yine muhtemelen
Mecburi sebeplerden oldu canım memlekete geldim tartım yoktu cuma günüde sağlık ocağında tartıldım bildirim yaptım yarın dönüyorum hemen tartilip fire listeye girerim ins Allah fire diye salmam hedefim belliHayırlı olsun cnmama keşke 65i görenekadar mezun olmasaydın.. kendimden biliyorum free liste hiç iyi bişi değil...
E Elif_Eylul mesai arkadaslari onlarDonem donem geliyorlar reklam icin gecenlerdede bir firmanin reklamini yapiyorlardi ya :))
Tekrar listeye dönebilirsin canimMecburi sebeplerden oldu canım memlekete geldim tartım yoktu cuma günüde sağlık ocağında tartıldım bildirim yaptım yarın dönüyorum hemen tartilip fire listeye girerim ins Allah fire diye salmam hedefim belli
Abla bence dikkat et artık listedesin dikkat etmen gerekiyor menunde hem sarma hem pilav hem tatlı olmamış bugünde aynı hataya düşme bence Ramazan'da biraz zor oluyor biliyorum ama az daha sabırlı olmak gerekiyorBencede bugun de misafir gidiyorum tatlı vardır yine muhtemelen
Koltuk kenarlarina baktin mi bazen sıkışıyor arasinaSelam kızlar
Sabahtan beridir kumanda kayıp bakmadığım delik kalmadı sinir oldum zaten sinirliyim bugünlerde iyice delirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?