Belki çantana atmışındırbaktım canım bakmadığım yer kalmadı wc banyo buzlugun içi buralara kadar baktım
Kimseye de kızamıyorum en son bendeydi
Demek muz yok tamamAynen cnm ama muz yemesen daha iyi ben bu mevsimlerdr mango karpuz kavun çok seviyorum ama mango yine neyse de karpuz kavun çok gec saatte yenilmese iyi
Evet canım yasak sadece kuru yufka ateşte pişen karatayda da o serbesteskibilezik @Meyyal Hayyal
Benim 10 gündür şekersiz geçiyor
Meyve serbestti, ekmek poaça pizza pide vs de yasaklar arasında dimi ?
İyi şimdilik canım yedim bitter oturdum aşağı evde şekerpare dururkeneskibilezik nasıl geçti şekersiz ilk günün
Canım sen kaç kilosun hedefin kaçeskibilezik @Meyyal Hayyal
Benim 10 gündür şekersiz geçiyor
Meyve serbestti, ekmek poaça pizza pide vs de yasaklar arasında dimi ?
Ekmek falanda yemiyorum okEvet canım yasak sadece kuru yufka ateşte pişen karatayda da o serbest
Canım 64 teyim hedefim 57Canım sen kaç kilosun hedefin kaç
Anneannemler mersinde yaşıyor canım ordan biliyorum bütün Adana - Mersin yemeklerine hakimim bir şişman olarak tabikiBen de seviyorum herkes bilmiyo ama sen nerden biliyosun nerelisin
Valla bitter yesem devamınıda getiririm heralde ben hiç tadını almamam lazım şekerinİyi şimdilik canım yedim bitter oturdum aşağı evde şekerpare dururken
Eee muz yasak bitter serbest miİyi şimdilik canım yedim bitter oturdum aşağı evde şekerpare dururken
Sizin olduğunuz yere koronovirüs uğramadı mı? Misafirlikler falan???Aman yeme yemin et hemen bugünden sonraki kaçamakların hepsi cuma tartısına etki eder
Almanyada yasiyorSizin olduğunuz yere koronovirüs uğramadı mı? Misafirlikler falan???
Koronayla içiçeyiz canım evde karantinadayızSizin olduğunuz yere koronovirüs uğramadı mı? Misafirlikler falan???
Ay kıyamam bende bir çalışma yaptım geberdim hala bacaklarımdaki kaslar atıyo vallaMekik,squat,boosted,cardio,plank,jumping jack derken
Dilim damagima yapıştı valla oruçlu oruçlu duş aldim anca minnagi uyutcam yemek telasiAy kıyamam bende bir çalışma yaptım geberdim hala bacaklarımdaki kaslar atıyo valla
Bende yemeğe geçicem dalyan köfteyle antep patlıcan kuru dolma patates püresi ve pilav yapıcam ayy çok iş varDilim damagima yapıştı valla oruçlu oruçlu duş aldim anca minnagi uyutcam yemek telasi
Bugün hafif gecircem bakalim dondurma yemezsemBende yemeğe geçicem dalyan köfteyle antep patlıcan kuru dolma patates püresi ve pilav yapıcam ayy çok iş var
Bitter has acı çikolata kako o yüzden o diyette bağırsak bile çalıştırır kişiden kişiye değişiyor tabi orjinali olsa daha iyi ama ben pek onermiyorum diyette bencede çikolata tadı olmalı şimdi onu yersem Canim sütlü olanı isteyecek uzak duruyorumEee muz yasak bitter serbest mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?