Kız o ne demekBen seni görünce kıskandım ya burda galiba bir ben çok olgun görünüyorum yada öyle hissediyorum
O kadar genç gösteriyorsun ki ablam maşallah ❤Kız o ne demek. En yaşlınız benim , benim üzülmem lazım
CanımmmO kadar genç gösteriyorsun ki ablam maşallah ❤
Bildirimlerin cogu 4-5 gibi gelirAyy hiç eksili bildirimde bulunan yokmu yahu
Birkaç kişi sabit dedi orda kaldık
Ay meraktayım yani
Nerde gördünki sen onuO kadar genç gösteriyorsun ki ablam maşallah ❤
Bir onceki sayfada resim paylastiNerde gördünki sen onu
Ayy hiç eksili bildirimde bulunan yokmu yahu
Birkaç kişi sabit dedi orda kaldık
Ay meraktayım yani
Az önce foto atmıştı cnmNerde gördünki sen onu
Guzel eksi canim tebrik ederim
Regl olmama rağmen eksi geldim ilk kez spordan ve yeşil çaydan galibaGuzel eksi canim tebrik ederim
Benim bu hafta elimden gelen bu cnm inşallah diğer kızlarda güzel sonuçlarla gelirGuzel eksi canim tebrik ederim
Bu hafta hafif yedin canim menulerin guzeldiRegl olmama rağmen eksi geldim ilk kez spordan ve yeşil çaydan galiba
Verirsin sen ya maşallah çok iradelisin. Liste dışı kalınca daha zor oluyor, inşallah amacım 55e falan düşmek.Kaptanım neymişin sen öyle çok iyi yapmışın kilonu vermekle Peki hiç prof destek aldınmı diyetisyen gibi ?
Ah şekerim benimde mezuniyetime +6 gönül dahada vermek istiyo da hele şunu bi başaralım
Heyecan içindeyimBeni bekleyin
Bu pazartesi 70.3 olmak hedefim inşallah 500 gram veririm deBu hafta hafif yedin canim menulerin guzeldi
Sporla destekledin sonuc guzel
Maşallah canım çok güzel.Benim bu hafta elimden gelen bu cnm inşallah diğer kızlarda güzel sonuçlarla gelir
Meyyalim süpersin
Verirsin sen ya maşallah çok iradelisin. Liste dışı kalınca daha zor oluyor, inşallah amacım 55e falan düşmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?