Kilom 61.4Zipzip-
Selammm❤
Geçen hafta 79.0
Bu hafta 78.6
Fark -400❤❤❤
Eksiyle gelmen guzel tebrik ederim canım ❤Selammm❤
Geçen hafta 79.0
Bu hafta 78.6
Fark -400❤❤❤
Arti gelecem diyordun birde cook guzel eksi tebrik ederimm canim72.0
71.4
Eksi 600 kizlar kusura bakmayin sut almis benim koca peynir yogurt onla ugrastim markete gittim geldim
Eeee ben hep yogurt yeseydim yatsaydim gece keskeArti gelecem diyordun birde cook guzel eksi tebrik ederimm canim
Bak hiç böyle düşünmemiştimAma iste sorun bende 75 de varken sende yok
Tebrik ederim canım, önümüzdeki hafta dahada iyi olacak72.0
71.4
Eksi 600 kizlar kusura bakmayin sut almis benim koca peynir yogurt onla ugrastim markete gittim geldim
Evet canim 4 eksik bildirim varZipzip- şu an 4 bildirim eksik değil mi
Üzme tatlı caniniEvet canim 4 eksik bildirim var
eskibilezik gelir insallah
Ben bu eksik bildirimlerden yoruldum artik cuma olduğunu bilmiyorlar mi
Kesinlikle canim bayramdan sonra hersey guzel olacakÜzme tatlı caniniayar çekmen gerekiyo bayramdan sonra
Çok haklısın canım, ramazan sonrası devamlılık sağlamayan herkes listeden ister kendi isteğiyle tamamen ayrılsın ya da izne çıkarılmayı kabul etsin. Sonuçta yoğun bir hayatları olabilir ama liste sorumluluğu var. Senin de bir hayatin var, her dakika burayı kontrol edemezsin. İftar saati yaklaşıyor senin de evinde yapman gerekenler var, son ana kadar listeyi paylaşmak için burayı bekleyemezsin.Evet canim 4 eksik bildirim var
eskibilezik gelir insallah
Ben bu eksik bildirimlerden yoruldum artik cuma olduğunu bilmiyorlar mi
Eksiyle gelmen guzel tebrik ederim ablacim ❤Geçen hafta:72,0
Bu hafta:71,6
Fark:400 gram
71 göründü sonunda devamı gelir inşallah
Sağol canim 15 dakika yağ yakıcı video ve 10 dakika karin egzersizi yaptım deminEksiyle gelmen guzel tebrik ederim ablacim ❤
Iftar saatinin tam 8 olmasi buyuk sıkıntı evde ister istemez anneme yardim ediyorum bildirim oldu mu olmadi mi diye beklemek zor geliyor cuma gunleriÇok haklısın canım, ramazan sonrası devamlılık sağlamayan herkes listeden ister kendi isteğiyle tamamen ayrılsın ya da izne çıkarılmayı kabul etsin. Sonuçta yoğun bir hayatları olabilir ama liste sorumluluğu var. Senin de bir hayatin var, her dakika burayı kontrol edemezsin. İftar saati yaklaşıyor senin de evinde yapman gerekenler var, son ana kadar listeyi paylaşmak için burayı bekleyemezsin.
Eline saglik canim bende not ile gidiyordum eklemeye devam ederim kolay gelsinZipzip- canım 3 bildirim eksik. İftar yemek hazırlığına basliycam. Yine gelip eklemeye çalışacağım. Sen de burdan devam edersin gördükçe.
Aynen öyle, bayram sonrası gercekten kuralları uygulamaya başlayalım.Iftar saatinin tam 8 olmasi buyuk sıkıntı evde ister istemez anneme yardim ediyorum bildirim oldu mu olmadi mi diye beklemek zor geliyor cuma gunleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?