- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Yinede emek istiyor canım kolay değil zaman ayırıyorsun. Eskiden cuma günleri liste yapma krizimiz vardıEksik bildirimler olmasa uğraşması sıkıntı degil canim kolay isler eskiden anlamiyorken zordu
Ne gunlerdi yaa o zaman liste paylaşmayı bile bilmiyordumYinede emek istiyor canım kolay değil zaman ayırıyorsun. Eskiden cuma günleri liste yapma krizimiz vardısen dükkanda ben işte Elif çocuklarla
Evet canım iki kaşıkcık ama... şimdi tartıldım işten ancak geldimKız dondurma geri gelmiş
Yine kilo almamissin canim ramazandan sonra net belli olurEvet canım iki kaşıkcık ama... şimdi tartıldım işten ancak geldim
Bayağı su kaybetmiş halim 55.40Zipzip- ... bu dondurmalar bana yol su elektrik olarak geri dönüyor olabilir Ramazan dan sonra anlıcaz.
Son sınava giriyorum canlarDua beklerim
Ooo ortim helal olsun tebrik ederimSaricivcivcikcik ortim hadi gene iyisin ortin 600gram verdi yüzünü yere eğdirmedim afilli kahvaltimlan
Bayram bitsin bende haftada tartilcam zatenOoo ortim helal olsun tebrik ederim
Ben de bugün yine tartildim 200 gr arti geldim ya bi daha gun aşırı tartilmicam böyle oynamalar moralimi bozuyo. Haftada bir iyi oluyo
Tebrik ederim canım ❤77.4 çıktım bugün 5 gibiyavaştan 77 den de iniyoruz çok şükür
Off ya bayram geliyo burda yasak da kalkti. Bari annemlere kaynanamlara gitmeden aldigim kilolari verseydimBayram bitsin bende haftada tartilcam zaten
Teşekkür ederim canım bugünleri asla göremem sanıyordum ama insan istedimi herşeyi yapabilirmiş onuda öğrendimTebrik ederim canım ❤
Eylülü bekle vermek içinOff ya bayram geliyo burda yasak da kalkti. Bari annemlere kaynanamlara gitmeden aldigim kilolari verseydim
Ya canim burda turizmi actilarya ondan artik kalkti komple. Diger sehirlerde oluyo artik burda olmuyo sanki burda yok virüs erken bi hamle olduEylülü bekle vermek için
Yasak kalktı mı bizde yasak olacak gibi bayramda
Aynen ya dilim damagima yapisti bide maske oluncakiz biz bile kisa kollu geziyoz sicak bugün dahada sıcaktı rabbim gene yardim etti bugune kadar guzel tuttuk oruclarimizi
Bunun bir yaptırımı olmalıListeyi paylaşıyorum @eskibilezik bunu ikinci kez yapiyorsun yogun çalışıyorsun tamam biliyoruz ama sabah girip kilonu yazmamani anlamıyorum Gercekten
Simdi izne ayirmayi dusunuyorum diger takimda da bildirimsiz ayiran var uzgunum yapacak birsey yokBunun bir yaptırımı olmalı
Hiç iyi değil bu durum,Ya canim burda turizmi actilarya ondan artik kalkti komple. Diger sehirlerde oluyo artik burda olmuyo sanki burda yok virüs erken bi hamle oldu
Millet akın akın geliyo bakalim nolcak.
Bekliyorum mecbur eylulu
Bugun alisverise ciktim ne zamandir cikmiyodum sok oldum resmen yaz gelmis ya ben bziim ev serin diye disari hala serin saniyorumbenimki ise giderken tisört giycem diyince üsürsün diyorum bide
Doğru olan bu, hatırlatma kursa telefona unutmaz. Listede ki diğer kişilere haksızlık.Simdi izne ayirmayi dusunuyorum diger takimda da bildirimsiz ayiran var uzgunum yapacak birsey yok
Gelmeye devam ederse listeye yenidne girer
Haklisin canim sure dolmadan düzenleme yapayimDoğru olan bu, hatırlatma kursa telefona unutmaz. Listede ki diğer kişilere haksızlık.
Biz de kac aydir gitmedik hic bi yere bayramda da aslinda yasak olur nasil olsa diye icim rahatti. Ama simdi burda komple kalkinca bu sefer iste laf ediyolar yasak kalkti hala mi gelmiyosunuz diye. Halbuki yasak turizm icin kalkti yine dikkat etmemiz gerekHiç iyi değil bu durum,bayram da gezmiycez biz yani burda kimse gezmez sanmıyorum, arkadaşlar hep aynı fikir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?