Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay çok geçmiş olsun ya bence dinlen biraz

Gecmis olsun canım sende yani dikkat etsene keske şu bacaklardan nedir çektiğin

Geçmiş olsun

afiyet olsun canım hayırlı iftarlar
Sagol canım ❤❤
Allahimmm 4dk var daha açım aç cokkk susadim bugun
Susuzlugun gecti mi
Gecmis olsun canım
Dinlen bugun sonra yapmaya devam edersin spora zorlama hic
Moral bozmak yok bu hafta daha guzel olacak
İyi akşamlar ❤Nasılsınız ben geldim :)
Hoşgeldin canim iyiyim sen nasilsin ❤❤
şeyyyyy kaptan Zipzip- bir kucumencik kasecik ici dolu supangle yiyebilir miyim verdigim 600gram alabilirmiyim geriye
Yiyebilirsin canim bugun herkes kucuk bir tatli yiyebilir cuma ödülü olarak

şeyyyyy kaptan Zipzip- bir kucumencik kasecik ici dolu supangle yiyebilir miyim verdigim 600gram alabilirmiyim geriye
Al iste bana diyene bak ye ye pazartesi gorursun supangleyi benim de ölcüm yok cumadan önce ye diyorum cumadan sonra yeme valla takimin acani değilim

Al iste bana diyene bak ye ye pazartesi gorursun supangleyi benim de ölcüm yok cumadan önce ye diyorum cumadan sonra yeme valla takimin acani değilim
Ben kendi vucud analizimi yapamiyorum artik yesemmi yemesemmi nasil şaşirtsamda kilolar gitse

İyiyim bende şükür oturuyorum hemen buraya yazayım dedim aklıma gelmişken

Ben kendi vucud analizimi yapamiyorum artik yesemmi yemesemmi nasil şaşirtsamda kilolar gitse
Kiyamam ya o donem baya zorluyo insani ben de sinir oluyodum resmen durmustu kilo vermem. Acelen yoksa birazcik korumaya calis yani yine eksiyi hedefle de cok yüklenme vücut bi dur üstüme gelme diyo sanirim
Ben gelinlik derdim var diye arkamdan atli kovaliyo gibi kendimi aclik grevine sokmaya baslamistim

Zaman ne cabuk geciyor yaa geçen sene ne guzeldi

Ben hazirana kadar demiştim kendimce bakalim hayirlisi mayis bitene kadar negostercek ozaman belli olacak

Zaman ne cabuk geciyor yaa geçen sene ne guzeldi
Hic sorma kaptanim gecen sene harikaydi o kadar motive oluyodumki. Allahtan denk gelmişim yoksa sisko bi gelin olcaktim gerci fotolari acip bakmiyoruz hic ama olsundu en azindan esimin uzaktaki akrabalarina gelin de zayifmis dedirttik cok şükür
Insallah eylulde gelince yine guzel olcak benim icin tabi eksigimiz cok herkes gitti de

Ay çok geçmiş olsun ya bence dinlen biraz
Gecmis olsun canım sende yani dikkat etsene keske şu bacaklardan nedir çektiğin
Sağolun kızlar
Dün biri ile tanıştım kendisi iri bir bayandı 85 kiloymuş ama gayet çekici bir kadın
Bana döndü bn güney amerikaya gittim orada bn bile zayıftım kendimden şüphe ettim
Sen gitsen kimse sana bakmazdı ne bu böyle çok zayıfsın dedi
Ki oradan çıktım tüm gün baş ağrısı
Şiödi de bu
Nazara inanmam ama ne bilimarkadaşım diyor ki bir adaçayı yak evde

Ortim şimdikk seni merak ettim bir foto lutfen

Gelinlik icin guzel zayıfladin zayif olarak evlendin

Eylulde hersey yine guzel olur inşallah canim az once baktim da ekimden beri siteye girmemisler
Bazen diyorum biz mi cok onemsiyoruz onlar hic onemsemedi mi merak etmedi mi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…