Ay çok geçmiş olsun ya bence dinlen birazAncak girebildim direkt bu mesajı aradım
Tebrikler hanımlar❤❤❤❤❤❤
Bn ne yaptım biliyor musunuz öğlen ayakkanı giyerken kullandığımız pufu ayağıma düşürdümen küçüğün bir büyüğünün üstüne şiş ve ağrıyor
Daha önce en küçüğünü kırmıştım bakcam bir yarın moraracak mı önceden öyle olmuştu
Şimdi pilates yapıcam yerde
Ikinci olduk kizlar hepinizi tebrik ediyorum
Gecmis olsun canım sende yani dikkat etsene keske şu bacaklardan nedir çektiğinAncak girebildim direkt bu mesajı aradım
Tebrikler hanımlar❤❤❤❤❤❤
Bn ne yaptım biliyor musunuz öğlen ayakkanı giyerken kullandığımız pufu ayağıma düşürdümen küçüğün bir büyüğünün üstüne şiş ve ağrıyor
Daha önce en küçüğünü kırmıştım bakcam bir yarın moraracak mı önceden öyle olmuştu
Bize daha 2 saat varAllahimmm 4dk var daha açım aç cokkk susadim bugun
Geçmiş olsunAncak girebildim direkt bu mesajı aradım
Tebrikler hanımlar❤❤❤❤❤❤
Sagol canım ❤❤afiyet olsun canım hayırlı iftarlar
Susuzlugun gecti miAllahimmm 4dk var daha açım aç cokkk susadim bugun
Gecmis olsun canımAncak girebildim direkt bu mesajı aradım
Tebrikler hanımlar❤❤❤❤❤❤
Moral bozmak yok bu hafta daha guzel olacakKötü bi eksi
Hoşgeldin canim iyiyim sen nasilsin ❤❤İyi akşamlar ❤Nasılsınız ben geldim :)
Yiyebilirsin canim bugun herkes kucuk bir tatli yiyebilir cuma ödülü olarakşeyyyyy kaptanZipzip- bir kucumencik kasecik ici dolu supangle yiyebilir miyim verdigim 600gram alabilirmiyim geriye
Al iste bana diyene bakşeyyyyy kaptanZipzip- bir kucumencik kasecik ici dolu supangle yiyebilir miyim verdigim 600gram alabilirmiyim geriye
Ben kendi vucud analizimi yapamiyorum artik yesemmi yemesemmi nasil şaşirtsamda kilolar gitseAl iste bana diyene bakye ye pazartesi gorursun supangleyi benim de ölcüm yok cumadan önce ye diyorum cumadan sonra yeme valla takimin acani değilim
İyiyim bende şükür oturuyorum hemen buraya yazayım dedim aklıma gelmişkenSagol canım ❤❤
Susuzlugun gecti mi
Gecmis olsun canım
Dinlen bugun sonra yapmaya devam edersin spora zorlama hic
Moral bozmak yok bu hafta daha guzel olacak
Hoşgeldin canim iyiyim sen nasilsin ❤❤
Yiyebilirsin canim bugun herkes kucuk bir tatli yiyebilir cuma ödülü olarak
Kiyamam ya o donem baya zorluyo insani ben de sinir oluyodum resmen durmustu kilo vermem. Acelen yoksa birazcik korumaya calis yani yine eksiyi hedefle de cok yüklenme vücut bi dur üstüme gelme diyo sanirimBen kendi vucud analizimi yapamiyorum artik yesemmi yemesemmi nasil şaşirtsamda kilolar gitse
Iyi yapmışsın canimİyiyim bende şükür oturuyorum hemen buraya yazayım dedim aklıma gelmişken
Zaman ne cabuk geciyor yaa geçen sene ne guzeldiKiyamam ya o donem baya zorluyo insani ben de sinir oluyodum resmen durmustu kilo vermem. Acelen yoksa birazcik korumaya calis yani yine eksiyi hedefle de cok yüklenme vücut bi dur üstüme gelme diyo sanirim
Ben gelinlik derdim var diye arkamdan atli kovaliyo gibi kendimi aclik grevine sokmaya baslamistim
Ben hazirana kadar demiştim kendimce bakalim hayirlisi mayis bitene kadar negostercek ozaman belli olacakKiyamam ya o donem baya zorluyo insani ben de sinir oluyodum resmen durmustu kilo vermem. Acelen yoksa birazcik korumaya calis yani yine eksiyi hedefle de cok yüklenme vücut bi dur üstüme gelme diyo sanirim
Ben gelinlik derdim var diye arkamdan atli kovaliyo gibi kendimi aclik grevine sokmaya baslamistim
Hic sorma kaptanim gecen sene harikaydi o kadar motive oluyodumki. Allahtan denk gelmişim yoksa sisko bi gelin olcaktim gerci fotolari acip bakmiyoruz hic ama olsunduZaman ne cabuk geciyor yaa geçen sene ne guzeldi
Ay çok geçmiş olsun ya bence dinlen biraz
Gecmis olsun canım sende yani dikkat etsene keske şu bacaklardan nedir çektiğin
Sağolun kızlarGeçmiş olsun
Ortim şimdikk seni merak ettim bir foto lutfenHic sorma kaptanim gecen sene harikaydi o kadar motive oluyodumki. Allahtan denk gelmişim yoksa sisko bi gelin olcaktim gerci fotolari acip bakmiyoruz hic ama olsunduen azindan esimin uzaktaki akrabalarina gelin de zayifmis dedirttik cok şükür
Insallah eylulde gelince yine guzel olcak benim icin♥ tabi eksigimiz cokherkes gitti de
Aa sen mezun mu olcanBen hazirana kadar demiştim kendimce bakalim hayirlisi mayis bitene kadar negostercek ozaman belli olacak
Gelinlik icin guzel zayıfladin zayif olarak evlendinHic sorma kaptanim gecen sene harikaydi o kadar motive oluyodumki. Allahtan denk gelmişim yoksa sisko bi gelin olcaktim gerci fotolari acip bakmiyoruz hic ama olsunduen azindan esimin uzaktaki akrabalarina gelin de zayifmis dedirttik cok şükür
Insallah eylulde gelince yine guzel olcak benim icin♥ tabi eksigimiz cokherkes gitti de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?