Evet gerçekten kötü oldu başta 7 gün sonra 4 ve daha yeni oldum bu ikinci gün :/ seneye borç çok oldu :/
insallah saldirmiciiiimmm
İçtiğim şu aklıma.gelmiyor ki şu an dusunupnsayabildigim 2 lt ama daha fazlası var susuz yapamamAfiyet olsun canim.ilk gune gore guzel menun
Menu yazarken
Sabah
Ogle
Aksam
Şeklinde yazip saatlerini yaziyoruz
Ayrica su miktari ve sporu ekliyoruz
Bugünkü menüm
Sahur
10 küçük çilek
1 parça tavuk
İftar
6kaşık sebzeli bulgur pilavı
6 tane patlıcanlı köfte
2 tane mercimek köftesi
1 kase cacık
Su 2.5 geçer inşallah
Spor lesli 3 mil ve tüm vücud hareket yapacağım
Geçmiş olsunSağol ortim bugun çokkk agriyo ilk defa basimi sıkıp yattim uyuyamadim eylul uyumadi bende biryat birkalk maf etti beniama az kaldi şükür hap içicem
Hannovere yakın bielefeld var halamin kızı oturuyo geldinmi hiç koln e gelmismiydin köln de güzel şehirSende Almanyadaydın demek, bende her hannovere geliyordum iş için, coronadan dolau artık işe dönmiyceö yılbaşına da emekliyim zaten
Geçmiş olsun canim vücut susuz kaliyo ondan ağrıyo benceSorma uyusaydim bukadar olmazdi belki sabirsen naptin iyimisin ders calistinmi
teşekkür ederimAfiyet olsun canım
afiyet olsun menü çok güzelBugünkü menüm
Sabah
35 dak eliptik
8 dak karın
20 dak kalça basen
10.00
2 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf
3 gğn kurusu
Tarçın-hindistan cevizi
1 ceviz
Öğle 15.00
2 dilim fırın mücver
Yoğurtlu yeşil salata
Akşam 19.30
3 köfte salata
Birazdan filtre kahvemi içicem
Gecmis olsun canim sporu sonra yaparsın önemli olan iyi olmanİçtiğim şu aklıma.gelmiyor ki şu an dusunupnsayabildigim 2 lt ama daha fazlası var susuz yapamamspor içinde affedin beni ayın 14 inden beri ağrı kesicilerle ayakta duruyorum ve hsstalanmamn ilk günü önümüzdeki 3 gün de yapamam muhtemelen bu ay çok değişik oldu 15 te hasta olmam lazımdı ağrıdan başka bir şey olmadı bu güne kadar bugün sabah ağır bir ağrı kesici atmama rağmen akşam bir daha hafif ağrı kesici den atmak zorunda kaldım korkuyorum neden böyle oldu diye ama doktora gitmekten daha çok korkuyorum
Güzel menü afiyet olsun canimBugünkü menüm
Sahur
10 küçük çilek
1 parça tavuk
İftar
6kaşık sebzeli bulgur pilavı
6 tane patlıcanlı köfte
2 tane mercimek köftesi
1 kase cacık
Su 2.5 geçer inşallah
Spor lesli 3 mil ve tüm vücud hareket yapacağım
Guzel menü afiyet olsun ablaBugünkü menüm
Sabah
35 dak eliptik
8 dak karın
20 dak kalça basen
10.00
2 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf
3 gğn kurusu
Tarçın-hindistan cevizi
1 ceviz
Öğle 15.00
2 dilim fırın mücver
Yoğurtlu yeşil salata
Akşam 19.30
3 köfte salata
Birazdan filtre kahvemi içicem
Yok canım sadece iş için gelip gidiyodum havaalanından doğru ofise ordan otele yada müşteriyle yemeğe ertesi gün yine ofis ordan dönüşHannovere yakın bielefeld var halamin kızı oturuyo geldinmi hiç koln e gelmismiydin köln de güzel şehir
Kesinlikle , onun için yaz zamanı yani günlerin uzun olduğu zaman oruç bana hiç uymuyor, bünyem kaldırmıyor gerçekten, yapabilenleri tebrik ediyorum, gerçekten hiç kolay değilGeçmiş olsun canim vücut susuz kaliyo ondan ağrıyo bence
21mayis persembe
Sahur
1yumurta,2çatal peynir,1bardak kefir içine 1yk.yaban mersini,1muz,chia,keten tohumu
İftar
1kepce mercimek çorbası,1yumurtadan menemen,3yk.yogurt,2çatal peynir,1dilim ekmek
1turk kahvesi,1maden suyu,2bitter,2litre su olur
3kayisi yiyebilirim
Siteye hic girmemis bugun
Evet kolndede varlarYok canım sadece iş için gelip gidiyodum havaalanından doğru ofise ordan otele yada müşteriyle yemeğe ertesi gün yine ofis ordan dönüş
Bi kere berline gittim, 4-5 sene önce yine iş için nurnberge gitmiştim
Cecil - street one markalarını bilir misin ? Onlara ürün yapıyoruz
Burda kolajen ile ilgili basliklar vardir bakmak lazim onun disinda hic kullanan tanımıyorum ablaKızlar kolajen araştırıyorum , fikri olan varmı diycemde daha 40 ında olan bile yokki kim nerden bilsin dimi
Hani belki anneniz falan kullanıyodur da
1kilo net eksi ama bana perşembe günü birsey oluyoCanım hiçbişey yememişin ki bak başında ağrıyor bol sıvı al
Bu arada yarın da fena eksi çıkarsın , sağlıklı ol da canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?